Burun Estetii... Estetik

nurakt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2009
5
0
86
Ankara
merhabalar. ankarada yasıyorum ve yenı burun estetıgı yaptırdım ve bu konudakı deneyımımı estetık yaptıracak arkadaslara faydası olması amacıyla burada paylasmak ıstedım.

Ben günümüz koşullarında başarı ve kariyer için eğitimin kati önemi yanı sıra gorselliğinde önemli olduğuna inanan biriyim. Uzun zaman önce burun estetiği yaptırmaya karar verdim. Karar almak kolay ama kendini emanet edebileceğiniz doktoru bulmak ve ona gerçekten güvenebilmenin ne kadar zor olduğunu bu iş için yola koyulduğumda anladım. Ankara’da araştırma yaptığım bir kaç isimden randevu aldım ve görüşmeye gittim. Ama bir türlü umduğum gibi beni iyi hissettirecek ve iyi sonuç alabileceğim bir cerrahı bulamamış olmam bu konuda hep beklemem gerektiğini düşündürdü. Çevremde hiç azımsanmayacak sayıda estetik mağduru vardı. Gözüm korkuyordu ama bir yandan da hala araştırmaya devam ediyordum. Bir kaç ay önce internette Doç.Dr. Serdar Öztürk’e rastladım. Randevu aldım ve muayenehanesine gittim. Muayene sonrası beni karşısına alıp isteklerim doğrultusunda olabilecekleri ve olamayacakları tek tek anlattı. Daha önce yapmış olduğu burun ameliyatlarını gösterdi. O anda işte aradığım bu diye düşündüm. Hasta psikolojisine ne kadar önem verdiğini hissetmem hiç zaman almadığı gibi 19 yıllık tecrübesinin sunmuş olduğu tavsiyeleri karşısında etkilenmem ve bunun doğrultusunda operasyon kararımı almamda hiç vakit almadı. Şimdi ameliyatımı oldum ve çevremdekilerin olumlu tepkileriyle ne kadar şanslı biri olduğumu düşünüyorum. Operasyon öncesi anlattıklarıyla sonrası arasında hiçbir farklılık olmadı. Her aşamasını o kadar güzel anlattı ki hiçbir sürpriz yaşamadım. Eğer benim gibi ince eleyip sık dokuyan birisi iseniz şiddetle Serdar beyle görüşmenizi ve tecrübelerinden faydalanmanızı tavsiye ediyorum.Sormak ıstedıgınız bısey olursa yazabılırsınız.ıyıgunler.

çok geçmiş olsun canım benimde perşembe günü ameliyatım var dolayısıyla biraz gerginim ameliyat sürecin nasıldı biraz bahsedermisin,a.s.

ne mutlu sana canım
darısı benim başıma
fotolarını eklersen memnun olurum öptüm

Foto istiyorus fotoo alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım pekı görüştüğün doktorlar hangılerıydı.bende kenan atabayı üşnüorum ama henüz randevu alp görüşme ımkanım olmadı

arkadaşlar eski burnumla son günüm yaa yarın ameliyat oluyrm o heyecanlıyım ki düşündükçe çarpıntım oluyor kafamçokkarıştı

tatlım çok güzel bi heyecan ama dimi
yeni bi pencere açılyo hayatında
mutlu olman gerekir haberlerini bekliyorum tek tek anlatacaksın neler yaşadığını tamam mı ama herşeyini istiyorum

tatlım çok güzel bi heyecan ama dimi
yeni bi pencere açılyo hayatında
mutlu olman gerekir haberlerini bekliyorum tek tek anlatacaksın neler yaşadığını tamam mı ama herşeyini istiyorum

kesinlikle canım en ayrıntısına kadar anlatıcam hemde , çarşamba günü işe dönüyorum haberdar edicem seni mutlaka , inş herşey çok çok iyi olur dua et bnm için canım kocaman sevgiler..a.s.:1hug:

merhaba. sımdı kımlerle gorustugumu yazmam etık olmaz. gazıosmanpasada bı klınık var mesela, dıger yandan ısmı namı duyulmus bı kacı. arkadasım benı dınlemeyıp amelıyat oldu, sımdı kıkırdagı gorunuyo. tıcarı dusunen doktorlar hemen kendını bellı edıyo. valla acelen yoksa serdar ozturkle bı gorus derım, memnun kalacagından cok emınım, en azından randevunu al bı gorus derım. sana sımdaden cok gecmıs olsun.

merhaba dr.mehmet sengezer arastrıdınmı acaba yada ısmını duydunmu . ayrıca rica etsem serdar beyin muayne ücretinisöylermiin birde estetiğini nekadara oldun.. bende çok kararlıyım kesin olmak istiyorum ama fiat ve doktor araştırıyorum.. teşekkürler....

Çok çok geçmiş olsun. Ben de geçtiğimiz pazartesi ameliyat oldum, bugun 6. günüm, alçım alındı ve olağan şişlikler haricinde burnum süper!! Burun ameliyatını olmayı düşünen arkadaşlar için bende kendi doktorumu şiddetle tavsiye ederim, Nebil Bozdoğan. Ben de çok uzun araştırmalar sonucunda karar verdim, o karar verme aşaması var ya acayip stresli, mahvetti beni ama çok şükür değdi:))
Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara benden tavsiye doktora karar vermeden evvel mümkünse ameliyat olan kişilerle görüşsünler, ben KK üzerinden Nebil Bey'e burun ameliyatı olmuş bir kaç arkadaşla görüştüm, sağolsunlar çok yardımcı oldular, fotoğraflarını paylaştılar, kesin kararımı bu şekilde verdim. Tabii doktorla görüşmede aldığım elektrik, doktorun samimiyetide karar vermek için çok önemli etkenler. Acele etmeyin, gerçekten içinize sinecek, tamamiyle güvenebileceğiniz bir hekime ameliyat olun.

hoşgeldin siteye öncelikle , 3 tane mesaj atmışsın topu topu hepside serdar beyle ilgili,çok memnun kalmıssınız herhalbenneyaptımki:1closedeyes:

merhaba berensuyum,
oncelıkle oncekı vermıs oldugun ısım mehmet degıl mustafa sengezer. onada gıttım muayaneye. gereksız pahalı bı fıyat cıkardı. serdar beyın verdıgı fıyat daha uygun. Daha oncede yazdıgım gıbı amelıyatın akıbetı ve sonucu konusunda anlattıkları dısında surprız yok ve bence en onemlısı de bu.Muayene ucretı benım gıttıgımde 150 tl idi, gecenlerde bı yakınım gogous ameliyatı ıcın gıtmıs oda 150 odemiş. ama en ıyısı telefonda ogrenmen. telefonu 430 54 55 cep telefonundanda arayabılırsın, 0532 464 67 81. Hatta Nuray Aktaş referans oldu diyebilirsin arzu edersen, ben inanılmaz memnun kaldım. Bakın yeni bebegim oldu size zaman ayırarak cevap yazıyorum, o kadar memnun kaldım anlayın. baska sorunuz olursa yazın lutfen. gorusmek dılegıyle.

selam overnıght,, serdar beyle ılgılı az mesaj atmamın sebebı memnunıyetsızlıkten degıl yakın zamanda dogum yapmış olmamdan kaynaklı. dusunursen sanada tvsıye ederım. web sıtesı var gerek duydugunda telefonlarına oradan ulasabılırsın. gorusmek uzere.

Arkadaşlar bana güvenilir uygun fiyatlı ya da taksitle ödeme kabul eden bir doktor ismi söyleyin lütfeeeeen

(Istanbul'da)

slm nurakt arkadaşım memnun kaldıysan ne mutlu sana geçmiş olsun burun ucu amliyatımı oldun birde ne kadara maal oldu.güle güle büyüt bebeğini allah sana bağışlasın öptüm

Merhabalar, yazınız benim aradığım bir yazı olmuş :) Serda beyle ben de görüştüm. cuma günü de tekrar görüşmeye gideceğim. Ameliyat günü için. Fakat benm burnum çok kemerli, burun ucu da çok geniş. Dediğinz gibi ameliyat öncesi söyledikleriyle ameliyat sonrası arasnda fark olmasndan çok korkuyorum. burun küçülecek kemer gidecek diye basık bi burun yapmasından da korkuyorum kavis yapmıyor serdar bey, dümdüz yapıyor sanırım, sizinki de öyle mi? erkeklerin burnu dümdüz olur diye duymuştum bu da bni endişelendiriyor....

nuray hanım, Allah bağışlasın:) Facebook adresiniz var mı fotoğraflarınızı görebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…