merhabalar. ankarada yasıyorum ve yenı burun estetıgı yaptırdım ve bu konudakı deneyımımı estetık yaptıracak arkadaslara faydası olması amacıyla burada paylasmak ıstedım.
Ben günümüz koşullarında başarı ve kariyer için eğitimin kati önemi yanı sıra gorselliğinde önemli olduğuna inanan biriyim. Uzun zaman önce burun estetiği yaptırmaya karar verdim. Karar almak kolay ama kendini emanet edebileceğiniz doktoru bulmak ve ona gerçekten güvenebilmenin ne kadar zor olduğunu bu iş için yola koyulduğumda anladım. Ankara’da araştırma yaptığım bir kaç isimden randevu aldım ve görüşmeye gittim. Ama bir türlü umduğum gibi beni iyi hissettirecek ve iyi sonuç alabileceğim bir cerrahı bulamamış olmam bu konuda hep beklemem gerektiğini düşündürdü. Çevremde hiç azımsanmayacak sayıda estetik mağduru vardı. Gözüm korkuyordu ama bir yandan da hala araştırmaya devam ediyordum. Bir kaç ay önce internette Doç.Dr. Serdar Öztürk’e rastladım. Randevu aldım ve muayenehanesine gittim. Muayene sonrası beni karşısına alıp isteklerim doğrultusunda olabilecekleri ve olamayacakları tek tek anlattı. Daha önce yapmış olduğu burun ameliyatlarını gösterdi. O anda işte aradığım bu diye düşündüm. Hasta psikolojisine ne kadar önem verdiğini hissetmem hiç zaman almadığı gibi 19 yıllık tecrübesinin sunmuş olduğu tavsiyeleri karşısında etkilenmem ve bunun doğrultusunda operasyon kararımı almamda hiç vakit almadı. Şimdi ameliyatımı oldum ve çevremdekilerin olumlu tepkileriyle ne kadar şanslı biri olduğumu düşünüyorum. Operasyon öncesi anlattıklarıyla sonrası arasında hiçbir farklılık olmadı. Her aşamasını o kadar güzel anlattı ki hiçbir sürpriz yaşamadım. Eğer benim gibi ince eleyip sık dokuyan birisi iseniz şiddetle Serdar beyle görüşmenizi ve tecrübelerinden faydalanmanızı tavsiye ediyorum.Sormak ıstedıgınız bısey olursa yazabılırsınız.ıyıgunler.
tatlım çok güzel bi heyecan ama dimi
yeni bi pencere açılyo hayatında
mutlu olman gerekir haberlerini bekliyorum tek tek anlatacaksın neler yaşadığını tamam mı ama herşeyini istiyorum
merhabalar. ankarada yasıyorum ve yenı burun estetıgı yaptırdım ve bu konudakı deneyımımı estetık yaptıracak arkadaslara faydası olması amacıyla burada paylasmak ıstedım.
Ben günümüz koşullarında başarı ve kariyer için eğitimin kati önemi yanı sıra gorselliğinde önemli olduğuna inanan biriyim. Uzun zaman önce burun estetiği yaptırmaya karar verdim. Karar almak kolay ama kendini emanet edebileceğiniz doktoru bulmak ve ona gerçekten güvenebilmenin ne kadar zor olduğunu bu iş için yola koyulduğumda anladım. Ankara’da araştırma yaptığım bir kaç isimden randevu aldım ve görüşmeye gittim. Ama bir türlü umduğum gibi beni iyi hissettirecek ve iyi sonuç alabileceğim bir cerrahı bulamamış olmam bu konuda hep beklemem gerektiğini düşündürdü. Çevremde hiç azımsanmayacak sayıda estetik mağduru vardı. Gözüm korkuyordu ama bir yandan da hala araştırmaya devam ediyordum. Bir kaç ay önce internette Doç.Dr. Serdar Öztürk’e rastladım. Randevu aldım ve muayenehanesine gittim. Muayene sonrası beni karşısına alıp isteklerim doğrultusunda olabilecekleri ve olamayacakları tek tek anlattı. Daha önce yapmış olduğu burun ameliyatlarını gösterdi. O anda işte aradığım bu diye düşündüm. Hasta psikolojisine ne kadar önem verdiğini hissetmem hiç zaman almadığı gibi 19 yıllık tecrübesinin sunmuş olduğu tavsiyeleri karşısında etkilenmem ve bunun doğrultusunda operasyon kararımı almamda hiç vakit almadı. Şimdi ameliyatımı oldum ve çevremdekilerin olumlu tepkileriyle ne kadar şanslı biri olduğumu düşünüyorum. Operasyon öncesi anlattıklarıyla sonrası arasında hiçbir farklılık olmadı. Her aşamasını o kadar güzel anlattı ki hiçbir sürpriz yaşamadım. Eğer benim gibi ince eleyip sık dokuyan birisi iseniz şiddetle Serdar beyle görüşmenizi ve tecrübelerinden faydalanmanızı tavsiye ediyorum.Sormak ıstedıgınız bısey olursa yazabılırsınız.ıyıgunler.
Ben günümüz koşullarında başarı ve kariyer için eğitimin kati önemi yanı sıra gorselliğinde önemli olduğuna inanan biriyim. Uzun zaman önce burun estetiği yaptırmaya karar verdim. Karar almak kolay ama kendini emanet edebileceğiniz doktoru bulmak ve ona gerçekten güvenebilmenin ne kadar zor olduğunu bu iş için yola koyulduğumda anladım. Ankarada araştırma yaptığım bir kaç isimden randevu aldım ve görüşmeye gittim. Ama bir türlü umduğum gibi beni iyi hissettirecek ve iyi sonuç alabileceğim bir cerrahı bulamamış olmam bu konuda hep beklemem gerektiğini düşündürdü. Çevremde hiç azımsanmayacak sayıda estetik mağduru vardı. Gözüm korkuyordu ama bir yandan da hala araştırmaya devam ediyordum. Bir kaç ay önce internette Doç.Dr. Serdar Öztürke rastladım. Randevu aldım ve muayenehanesine gittim. Muayene sonrası beni karşısına alıp isteklerim doğrultusunda olabilecekleri ve olamayacakları tek tek anlattı. Daha önce yapmış olduğu burun ameliyatlarını gösterdi. O anda işte aradığım bu diye düşündüm. Hasta psikolojisine ne kadar önem verdiğini hissetmem hiç zaman almadığı gibi 19 yıllık tecrübesinin sunmuş olduğu tavsiyeleri karşısında etkilenmem ve bunun doğrultusunda operasyon kararımı almamda hiç vakit almadı. Şimdi ameliyatımı oldum ve çevremdekilerin olumlu tepkileriyle ne kadar şanslı biri olduğumu düşünüyorum. Operasyon öncesi anlattıklarıyla sonrası arasında hiçbir farklılık olmadı. Her aşamasını o kadar güzel anlattı ki hiçbir sürpriz yaşamadım. Eğer benim gibi ince eleyip sık dokuyan birisi iseniz şiddetle Serdar beyle görüşmenizi ve tecrübelerinden faydalanmanızı tavsiye ediyorum.Sormak ıstedıgınız bısey olursa yazabılırsınız.ıyıgunler.
selam overnıght,, serdar beyle ılgılı az mesaj atmamın sebebı memnunıyetsızlıkten degıl yakın zamanda dogum yapmış olmamdan kaynaklı. dusunursen sanada tvsıye ederım. web sıtesı var gerek duydugunda telefonlarına oradan ulasabılırsın. gorusmek uzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?