azracam Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2015 54 6 49 24 Mart 2015 Konu Sahibi azracam #1 merhabalar burun estetiğinden sonra ne kadar zaman sonra saç boyanabilir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....beyazlar çıkınca hiç hoş olmuyor
merhabalar burun estetiğinden sonra ne kadar zaman sonra saç boyanabilir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....beyazlar çıkınca hiç hoş olmuyor
kapattimgitti Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2014 248 67 24 Mart 2015 Konu Sahibi azracam #2 geçmiş olsun öncelikle.2hafta sonra serbestçe günlük işler yapılabilir.1ay sonrada rahatça ağır sporlar yapılmadan herşeyi yaptirabilirsiniz ama her hastanın aşaması farklı olabilir ben kendimdekini söyledim siz yinede doktorunuza sorun
geçmiş olsun öncelikle.2hafta sonra serbestçe günlük işler yapılabilir.1ay sonrada rahatça ağır sporlar yapılmadan herşeyi yaptirabilirsiniz ama her hastanın aşaması farklı olabilir ben kendimdekini söyledim siz yinede doktorunuza sorun
C Chillen Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2013 238 25 24 Mart 2015 Konu Sahibi azracam #3 azracam .!.: merhabalar burun estetiğinden sonra ne kadar zaman sonra saç boyanabilir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....beyazlar çıkınca hiç hoş olmuyor Genişletmek için tıkla... Slm canim ben 12.günümde burnumda bantlar varken boyattim tabi kuaförü uyarmayi unutma dikkatli olmasi icin
azracam .!.: merhabalar burun estetiğinden sonra ne kadar zaman sonra saç boyanabilir bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....beyazlar çıkınca hiç hoş olmuyor Genişletmek için tıkla... Slm canim ben 12.günümde burnumda bantlar varken boyattim tabi kuaförü uyarmayi unutma dikkatli olmasi icin
azracam Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2015 54 6 49 25 Mart 2015 Konu Sahibi azracam #4 teşekkür ederim :)