Burun estetiğinden sonra allerji

gibigibiyim

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
13.046
22.235
Arkadaşlar 5 buçuk ay kadar önce burun estetiği ameliyatı oldum.. Sol tarafımda deviasyon vardı ve neredeyse nefes alamıyordum. Ameliyatım biraz uzun süren zor bi ameliyat oldu (5 saat) ama başarılı geçti.Burnumun şeklinde ve sol tarafımın açılmasında hiçbi sorun yok ancak enteresan bir şekilde daha önce var olmayan bi alerji sözkonusu şu anda sürekli burnum akıyo ve kbb uzmanı alerjik bi durum olduğunu söylüyo alerji ilaçlarından da pek randıman alamadım. Rinoplasti ameliyatı sonrası bu şekilde bi alerjiyle karşılaşan var mı?? Yoksa tamamen tesadüf müdür?

bende hiç alerji olmazdı estetikten sonra alerji oldum doktorum ama estetikle alakası olmadığını söyledi bilmiyorum yani bende

bende hiç alerji olmazdı estetikten sonra alerji oldum doktorum ama estetikle alakası olmadığını söyledi bilmiyorum yani bende
Hayatım boyunca grip olduğumda bile burnumun aktığını bilmiyorum. Ameliyattan önce tek tarafımdan nefes alamıyodum ameliyattan sonra nerdeyse hiç nefes alamıyorum çünkü sürekli burnum tıkalı ((

Bende sağ tarafımdan nefes alamıyordum ameliyattan sonra benim alerjim olduğunu söyledi kbbci bu burun akıntısıyla ilgili değildi. Deniz tuzu yerine ameliyattan sonra başka ilaçlar verdi özel bir sprey ve çiğneme hapı.
Belki sende benim gibi önceden fark etmemişsindir

Bilmiyorum pek sanmıyorum çünkü sağ tarafım ameliyattan önce açıktı hiçbi gün burnumun aktığını bilmem ameliyatı nefes alamıyorum diye oldum soldan ama şu an daha kötü durumdayım sürekli burnum tıkalı akıntım var falan her türlü sprey ilaç hatta kortizon alerji iğnesi vuruldum sadece azaldı ama kesinlikle durmadı bu tesadüfmüş gibi gelmiyo bana açıkçası o yüzden ameliyat geçiren diğer insanların da fikrini almak istedim sizin de aynı döneme gelmiş

Benim sağ tarafa eğri olduğu için sola göre daha az nefes alıyordum. Ameliyattan sonra korktum sol tarafımdan alıyordum sağ tarafım tıkalıydı. Bugün 20. Günüm arada da tarafımdan alıyorum bazen sol. Daha oturmadı yani.
Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı?

Gördüm 5 buçuk ay. Canım bi kbbciye gözükebilirsin. Benim ameliyatıma estetik doktoru ve kbbci girmişti ilaçlarımı kbb uzmanı verdi alerjiden dolayı burun içi iyileşmeside yavaşlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…