- 12 Haziran 2021
- 38
- 38
- 3
- Konu Sahibi ilk sombahar
-
Siz revizyon mu olacaksınız? Erkan Soylu için 15 bin gibi bir rakam duymuştum da ilk operasyon için.Ben ahmet islama çarşamba muayene olacağım.
Erkan soyluya da bakmıştım
35 bin demişlerdi. Zaten o an araştırma asamasındaydım .
Revizyon evetSiz revizyon mu olacaksınız? Erkan Soylu için 15 bin gibi bir rakam duymuştum da ilk operasyon için.
Erkan soylunun her yüze aynı burunu yaptığını düşünüyorum bana çok doğal da gelmiyor açıkçası doğan pınara baktım daha güzel göründü gözüme yaptığı burunlar ben de şuan araştırma sürecindeyim Ahmet dilber Niyazi altıntoprak fahrettin Yılmaz baver şimşekMerhaba arkadaşlar,burnum için hem etlerin temizlenmesini hem de estetik müdahale düşünüyorum.(Orta kalın deri,geniş burun,alerjik burun akıntısı)
Dr.Doğan Pınar ile Dr. Erkan Soylu arasında kaldım.Doğan Beyle görüştüğümde pozitif bir elektrik aldım ve hem instagramda hem de muayenehanesinde gördüğüm hastaları beğendim.Ancak daha önce kendisinde ameliyat olmuş bir tanıdığım yok dolayısıyla uzun dönem sonuçları bilmiyorum.
Dr.Erkan Soyluya ise bir arkadaşım ameliyat oldu hem nefes problemi düzeldi hem de burnu yüzüne çok yakıştı.Ben kendisi ile henüz görüşmedim ancak instagram paylaşımlarında gördüğüm burunları hep birbirine benzettiğim için bilemiyorum.
Bu iki doktora kendi yahut yakını ameliyat olmuş kimse varsa bilgi verebilir mi?Siz ameliyattan memnun musunuz ?Olumlu,olumsuz yönleri nedir?Talepleriniz ne ölçüde karşılandı?
Erkan soylunun herkese aynı burunu yaptığını düşünüyorum doğal da durmuyor bana göre doğan pınara da baktım gözüme daha hoş geldi yaptığı burunlar ben de araştırma sürecindeyim kafam çok karışıkMerhaba arkadaşlar,burnum için hem etlerin temizlenmesini hem de estetik müdahale düşünüyorum.(Orta kalın deri,geniş burun,alerjik burun akıntısı)
Dr.Doğan Pınar ile Dr. Erkan Soylu arasında kaldım.Doğan Beyle görüştüğümde pozitif bir elektrik aldım ve hem instagramda hem de muayenehanesinde gördüğüm hastaları beğendim.Ancak daha önce kendisinde ameliyat olmuş bir tanıdığım yok dolayısıyla uzun dönem sonuçları bilmiyorum.
Dr.Erkan Soyluya ise bir arkadaşım ameliyat oldu hem nefes problemi düzeldi hem de burnu yüzüne çok yakıştı.Ben kendisi ile henüz görüşmedim ancak instagram paylaşımlarında gördüğüm burunları hep birbirine benzettiğim için bilemiyorum.
Bu iki doktora kendi yahut yakını ameliyat olmuş kimse varsa bilgi verebilir mi?Siz ameliyattan memnun musunuz ?Olumlu,olumsuz yönleri nedir?Talepleriniz ne ölçüde karşılandı?
Ahmet islamdan fiyat aldınız mı kaç dediBen ahmet islama çarşamba muayene olacağım.
Erkan soyluya da bakmıştım
35 bin demişlerdi. Zaten o an araştırma asamasındaydım .
Çarşamba randevumAhmet islamdan fiyat aldınız mı kaç dedi
Burun yapısına göre fiyat veriyordu ben geçen sene gittiğimde bana 16 demişti ,bir tanıdığım ince derili olmasına rağmen ona 17 bin demişti mesela ancak bu sene bilmiyorum.ay benim de arada kaldigim iki doktor. dogan hoca hakkinda ilk ameliyat icin fiyat bilgisi olan var mi erkan hoca 25k diye biliyorum
revizyon oldunuz mu erkan soyluya ya da başka doktoraRevizyon evet
Ahmet islam a oldumrevizyon oldunuz mu erkan soyluya ya da başka doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?