Bakış derken iki kas arasındaki mesafe çok mu fazla ki, bende burun estetiği oldum ama böyle bir yorum almadım hicameliyattan sonraçoğu kişi bakışlarımın değiştiğini söylüyor çok canım sıkkındüzelecekmi eski bakışlarıma kavuşacakmıyım ?
Iki Kaş arası mesafe çok mu fazla, ben de burun estetiği yaptırdım ama öyle bir yorum almadım hatta burun kemerim alındığı için yüz ifadem yumuşadıameliyattan sonraçoğu kişi bakışlarımın değiştiğini söylüyor çok canım sıkkındüzelecekmi eski bakışlarıma kavuşacakmıyım ?
Banada kimse boyle bir yorum yapmadi ama ne kadar olduku amaliyat olali kas aran elmacik kemiklerin sismisse dudak ve burun mesafende uzayinca oyle olmus olabilir ama kesinlikle sisleein inince normale doner
aynenBen de bakışlarımın değiştiğini farkediyorum. Manasız boş boş eblek bi ifade.
3 hafta olduBanada kimse boyle bir yorum yapmadi ama ne kadar olduku amaliyat olali kas aran elmacik kemiklerin sismisse dudak ve burun mesafende uzayinca oyle olmus olabilir ama kesinlikle sisleein inince normale doner
inşallah değildirGöz çevresinin en hassas deri olduğunu hepimşz biliriz. Burunla oynamak demek bence otomatikman oradaki deriyi de etkiliyor. Kaldı ki burun köküne fln da işlem yapılırsa kaşlar, hatta alın bile ödemli olabilir. Yani bana bakışların değişmesi son derece normal geliyor. Asıl soru kalıcı mı?
ameliyattan sonraçoğu kişi bakışlarımın değiştiğini söylüyor çok canım sıkkındüzelecekmi eski bakışlarıma kavuşacakmıyım ?