Ne kadar oldu sizin amelıyat olalıBen de ayni şeyi merak ediyorum daha da kavislenecek mi orada kırık hattı var ödemdir bence ama beklemekten yoruldum
1 hafta olduNe kadar oldu sizin amelıyat olalı
Benim de ilk hafta yoktu simdi baya belirdi öncesine göre1 hafta oldu
doktorunuz kimdi acaba?15 gün önce Ameliyat oldum. Amelıyat sırasında çekilen resmimi çok begendım. Sağ burun deliğim daha oval sol burun sağ kadar oval değil gibi. Kötu bir burnum vardı doktorum yapabileceğinın en iyisini yapmış sağolsun. Benım amelıyat öncesinde de burun deliklerim aynı degil gıbı geliyordu bana. Doktorum şişlikler in var zamanla salar eşitlenır dedı. Sizce de öyle mı olur yoksa eskiden de öyle oldu gu İcin bu sekil de mı kalır. Ameliyat olanlar yardımcı olabilır mıısnız..? Bır de ameliyat da kı haline mı gelecek zamanla orda burnum daha kavisli su an bir az daha duz gıbı zamanla aynı mı olacaktır
Kurallar gereği konularınız veya yorumlarınız silinemez yasaktır.Mune açtığımız konu yu nasıl siliyoruz acaba...? Yardımcı olur musunuz
Merhabalar ben 5. Ay içine girdim ama ameliyat sonrası çok küçük hafif kavisli bir burun fotosu çekilmiş ama kavis oluşmadı ve kavis kısmı baya sert ve burnum büyük sizce kaç ay sonra fotodaki haline gelir cevaplarsanız çok sevinirimAmeliyatta gördüğünüzün aynısı olcak sonunda benim öyle oldu orda görürnen asıl şişmemiş ödemsiz hali şekilden şekile giriyor ama sonuç o oluyor
Canım düzgün kaynadıysa kemik ve kıkırdak sonuç dediğim gibi çıkıyor ama senin bahsettiğin hala ödem var belli 1 yılda tam oturur merak etme daha çok değişirMerhabalar ben 5. Ay içine girdim ama ameliyat sonrası çok küçük hafif kavisli bir burun fotosu çekilmiş ama kavis oluşmadı ve kavis kısmı baya sert ve burnum büyük sizce kaç ay sonra fotodaki haline gelir cevaplarsanız çok sevinirim
Fotografin nerede15 gün önce Ameliyat oldum. Amelıyat sırasında çekilen resmimi çok begendım. Sağ burun deliğim daha oval sol burun sağ kadar oval değil gibi. Kötu bir burnum vardı doktorum yapabileceğinın en iyisini yapmış sağolsun. Benım amelıyat öncesinde de burun deliklerim aynı degil gıbı geliyordu bana. Doktorum şişlikler in var zamanla salar eşitlenır dedı. Sizce de öyle mı olur yoksa eskiden de öyle oldu gu İcin bu sekil de mı kalır. Ameliyat olanlar yardımcı olabilır mıısnız..? Bır de ameliyat da kı haline mı gelecek zamanla orda burnum daha kavisli su an bir az daha duz gıbı zamanla aynı mı olacaktır
Fotoğraf goremedım ?Kimse yok mu bu durumu yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?