- 27 Ağustos 2024
- 25
- 4
- 19
-
- Konu Sahibi sarmankedimveben
Neden beğenmedin ki bence çok güzel olmuş. Şişlikler inince daha da güzel gözükecekHerkese merhaba bundan 1 hafta önce kendi şehrimden 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde özel bir hastanede burun estetiği oldum. Doktora önden bebek görüntüsü istiyorum ama yandan size bırakıyorum dedim keşke demeseydim o kadar pişmanım ki her neyse bugün burnumu yaptıralı 1 hafta oldu kısa süre önce de tamponlarım çıktı bugün dayanamadım ve alçıyı çıkardım gördüğüm görüntü beni çok üzdü çünkü asla zor bir burnum yoktu ve istense harikalar yaratılacak bir burun olurdu ama olmamış revizyon fiyatları da uçmuş durumda biliyorum hala şiş ama şişleri inince şekli değişmeyecek sonuçta sadece daha da küçülecek ne yapacağım böyle hiç hayalimdeki gibi olmadı fotoğraf ekliyorum
Kendi burnum zaten aşırı derecede küçük bir burundu sadece kemerim vardı ama keşke kavis olsaydı düz oldu bildiğinizrevizyonluk bir burun yok baya kısaltmışlar ama çocuk burnu gibi olmuş burun dokusunda da bir miktar yağ vardır kilo verirsen daha ince ve zarif görünür. ben ömer ambarcıoğluna yıllar önce olmuştum buna benzer bir burun yaptı adam kavis yapacağına burnu kısaltıyor böyle doktorlardan uzak durumalı.
Merhaba burnunuz kaç cm ölçtünüz mü ?Herkese merhaba bundan 1 hafta önce kendi şehrimden 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde özel bir hastanede burun estetiği oldum. Doktora önden bebek görüntüsü istiyorum ama yandan size bırakıyorum dedim keşke demeseydim o kadar pişmanım ki her neyse bugün burnumu yaptıralı 1 hafta oldu kısa süre önce de tamponlarım çıktı bugün dayanamadım ve alçıyı çıkardım gördüğüm görüntü beni çok üzdü çünkü asla zor bir burnum yoktu ve istense harikalar yaratılacak bir burun olurdu ama olmamış revizyon fiyatları da uçmuş durumda biliyorum hala şiş ama şişleri inince şekli değişmeyecek sonuçta sadece daha da küçülecek ne yapacağım böyle hiç hayalimdeki gibi olmadı fotoğraf ekliyorum
Önden bebek görünümü istiyorum ama yandan size bırakıyorum dedim böyle olmasını istemedim yaniestetik olmuş gibi durmuyor burun ucunuz yok gibi basık olmuş. Niye böyle yapmış doktorunuz ? Siz mi ucunu bu şekilde istediniz?
cokk kisa yapmisHerkese merhaba bundan 1 hafta önce kendi şehrimden 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde özel bir hastanede burun estetiği oldum. Doktora önden bebek görüntüsü istiyorum ama yandan size bırakıyorum dedim keşke demeseydim o kadar pişmanım ki her neyse bugün burnumu yaptıralı 1 hafta oldu kısa süre önce de tamponlarım çıktı bugün dayanamadım ve alçıyı çıkardım gördüğüm görüntü beni çok üzdü çünkü asla zor bir burnum yoktu ve istense harikalar yaratılacak bir burun olurdu ama olmamış revizyon fiyatları da uçmuş durumda biliyorum hala şiş ama şişleri inince şekli değişmeyecek sonuçta sadece daha da küçülecek ne yapacağım böyle hiç hayalimdeki gibi olmadı fotoğraf ekliyorum
doktorunu bana ozelden yazar misin sanirim benim doktor yapmisHerkese merhaba bundan 1 hafta önce kendi şehrimden 2 saat uzaklıkta başka bir şehirde özel bir hastanede burun estetiği oldum. Doktora önden bebek görüntüsü istiyorum ama yandan size bırakıyorum dedim keşke demeseydim o kadar pişmanım ki her neyse bugün burnumu yaptıralı 1 hafta oldu kısa süre önce de tamponlarım çıktı bugün dayanamadım ve alçıyı çıkardım gördüğüm görüntü beni çok üzdü çünkü asla zor bir burnum yoktu ve istense harikalar yaratılacak bir burun olurdu ama olmamış revizyon fiyatları da uçmuş durumda biliyorum hala şiş ama şişleri inince şekli değişmeyecek sonuçta sadece daha da küçülecek ne yapacağım böyle hiç hayalimdeki gibi olmadı fotoğraf ekliyorum