- 2 Mart 2017
- 37
- 4
- 6
- Konu Sahibi Uyurgezerr
-
.Bir arkadaşım ankarada gazi hastanesinde oldu geçen ay. çok memnun. Komik bi sayı ama 500 tl vermiş. Şans işte.
Doktorun ismini biliyor musunuzPeki memnun mu amelyatın sonucundan .
Doktorun ismini biliyor musunuz ?
500 tl ye nasıl olmuş ameliyat çok şaşırdımBir arkadaşım ankarada gazi hastanesinde oldu geçen ay. çok memnun. Komik bi sayı ama 500 tl vermiş. Şans işte.
Devlet hastanelerinde bu fiyatlarda evet ama daha mı riskli emin olamıyorum500 tl ye nasıl olmuş ameliyat çok şaşırdım
Bende olmak istiyorum fakat ameliyat olanlardan dort bin beşbin tl fiyat istediklerini çok pahalı olduğunu duydum
Bezmiâlem hastanesinde oldum vakıf hastanesi gerçi ama fiyat uygun ve çok hoş bir burnum oldu kesinlikle tavsiye ederim.Devlet hastanesinde burun estetiği olup memnun kalan var mı ? Varsa fiyat ve doktor adı yazar mısınız?
Doktorun ismini öğrenebilir miyim ?Bezmiâlem hastanesinde oldum vakıf hastanesi gerçi ama fiyat uygun ve çok hoş bir burnum oldu kesinlikle tavsiye ederim.
Yrd.Doç.dr Alper YenigünDoktorun ismini öğrenebilir miyim ?
Amelyat ücreti ne kadardı ?sosyal medyadan fotoğrafınıza baksam olur mu ?Yrd.Doç.dr Alper Yenigün
3000 tlydi sosyal medyada yeni fotoğrafım yok maalesefAmelyat ücreti ne kadardı ?sosyal medyadan fotoğrafınıza baksam olur mu ?
Sizin doktorunuz kbb uzmanı yalnız estetik amelyat mı oldunuz siz ?3000 tlydi sosyal medyada yeni fotoğrafım yok maalesef
Evet daha doğrusu şöyle hiçbir şekilde nefes alamıyordum burnumdan ve dış görünüş olarakta begenmiyordum KBB doktoruna gittim bu yüzden septoblasti ameliyatı oldum yani hem estetik hem nefes almam icinSizin doktorunuz kbb uzmanı yalnız estetik amelyat mı oldunuz siz ?
Yanlış yazmışım bu arada septorinoplasti oldumEvet daha doğrusu şöyle hiçbir şekilde nefes alamıyordum burnumdan ve dış görünüş olarakta begenmiyordum KBB doktoruna gittim bu yüzden septoblasti ameliyatı oldum yani hem estetik hem nefes almam icin
Sizin doktorunuz kbb uzmanı yalnız estetik amelyat mı oldunuz siz ?
Teşekkürler.. burnunuzu merak ettim fotoğraftaki siz misiniz ?Ben de Alper beye ameliyat oldum ve çok memnunum. hem nefes alamıyordum hem biraz şekille oynandı sonuç harika. Zaten hastane de çok iyi herkes çok ilgili. Yakın zamanda yuvarlarsak 3200 civarı oldum. Ve kbb uzmanı mı estetikçi mi daha iyidir diye çok araştırdım benim aklıma kbb yattı, bunun hakkında çok makale bulabilirsin istersen bi göz at derim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?