Burun estetiği

Bir arkadaşım ankarada gazi hastanesinde oldu geçen ay. çok memnun. Komik bi sayı ama 500 tl vermiş. Şans işte.

Bir arkadaşım ankarada gazi hastanesinde oldu geçen ay. çok memnun. Komik bi sayı ama 500 tl vermiş. Şans işte.
500 tl ye nasıl olmuş ameliyat çok şaşırdım
Bende olmak istiyorum fakat ameliyat olanlardan dort bin beşbin tl fiyat istediklerini çok pahalı olduğunu duydum

Evet çok mutlu , tam istediğim gibi yaptı dedi. Ama geçen de başka bi doktordan duymuştum isim vermiyim ama devlette asla yaptırmayın diyordu belki haklıdır belki de kendine prim çıkartıyordur bilemiyorum. Arkadaşımın doktoru alperen tekin. Ben de araştırıyorum hem devlet hem özelden. Daha karar veremedim

Sizin doktorunuz kbb uzmanı yalnız estetik amelyat mı oldunuz siz ?
Evet daha doğrusu şöyle hiçbir şekilde nefes alamıyordum burnumdan ve dış görünüş olarakta begenmiyordum KBB doktoruna gittim bu yüzden septoblasti ameliyatı oldum yani hem estetik hem nefes almam icin

Evet daha doğrusu şöyle hiçbir şekilde nefes alamıyordum burnumdan ve dış görünüş olarakta begenmiyordum KBB doktoruna gittim bu yüzden septoblasti ameliyatı oldum yani hem estetik hem nefes almam icin
Yanlış yazmışım bu arada septorinoplasti oldum

Ben de Alper beye ameliyat oldum ve çok memnunum. hem nefes alamıyordum hem biraz şekille oynandı sonuç harika. Zaten hastane de çok iyi herkes çok ilgili. Yakın zamanda yuvarlarsak 3200 civarı oldum. Ve kbb uzmanı mı estetikçi mi daha iyidir diye çok araştırdım benim aklıma kbb yattı, bunun hakkında çok makale bulabilirsin istersen bi göz at derim :))
Sizin doktorunuz kbb uzmanı yalnız estetik amelyat mı oldunuz siz ?

Teşekkürler.. burnunuzu merak ettim fotoğraftaki siz misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…