burun estetiği

bu isimlerini verdiğiniz doktorlar hangi ilde hanımlar :) bir de yeni bir bilgi öğrendim muz kabuğu morarmayı önlüyormuş duyan oldu mu? Ben de bir aya kadar olmayı düşünüyorum rapor falan veriyorlar mı memleketime gitmeyi düşünüyorum da ameliyat sonrası :) malum görsellik açısından biraz sıkıntılı bir evre

Morluklar 2 haftada kayboluyor tamamen

Arkadaşlar ameliyatımı dün oldum .. çok şükür bıraz agrım var bide tampondan nefes alamıyorum ama doktorlarım mükemmel ılgılıler sağılsınlar cuma tamponlarımı alcaklar

Arkadaşlar ameliyatımı dün oldum .. çok şükür bıraz agrım var bide tampondan nefes alamıyorum ama doktorlarım mükemmel ılgılıler sağılsınlar cuma tamponlarımı alcaklar
Geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur.
gelişmeleri bizimle paylaş hülyacığım ben de doktor arayışına girdim şuan ankara ve çevresi öncelikli oılarak :)

Çok agrım var yarın 3 gün ıns geçer dıye umıt edıyorum morarma YÖK ama kızarıklık ve sıslık çok oldu

merhaba:) öncelikle hepinize geçmiş olsun bende esnetik ameliyatı olmak istiyorum ve şuan araştrııyorum devlet hastanesinde antalyada ameliyat olan varsa bana yardımcı olabilirmi rica etsem

Evet arkadaşlar ıkı ay oldu.. İhsan beyle mehmet bey girdi ameliyatıma.. ıhsan bey estetıgı yaptı ama hıc memnun degılım hıc begenmedım.. ıkıncııs mehmet bey çok ılgılı çok ıyı doktor onunda randovu alamıyosunuz çok sınır bozucu bı sıkıntınız olsa acıl gıtmenıx gerekse doktora gıdemıyosunuz düşünün çok pısman oldum orada yaptırdıgıma

Merhaba bayanlar uzun zamandır girememiştim. Ameliyatımı geçen çarşamba oldum. hiç ağrım olmadı hatta ameliyat gecesi ağrı kesiciye gerek bile görmediler. Çok hafif şişlik dışında hiç morarma ve ödem oluşmadı yüzümde. Sonuçtan da memnun kalacağımı düşünüyorum. İki gün önce alçıyı aldılar burnum biraz şiş şu anda henüz masajlara başlamadım. Merak ettikleriniz varsa yardımcı olabilirim. Herkese çok geçmiş olsun :)

Nefes almak için önemli olan septumun düzeltilmesidir..malesef ülkemizde birçok dr o septumu düzeltip buruna şekil vermek yerine gördüğü ne var ne yok kıkırdakları alıyor ve şekil vermesi daha kolay oluyor.sonrasında burnum çöktü diyenler, burnumun ucuna destek kondu diyenler hep bu sebepten..
ama bu işi bilen bir cerrah asla burundan kıkırdak çıkarılmaması gerektiğini bilir. İşin ustalılığı da ordan kaynaklanıyor zaten..
O septumun onarılma işini de ülkemizde sadece plastik cerrahlar alır çünkü hiç kıkırdak vs kalmamış örneğin kaza geçirmiş bir hasta - kaburgasından alınır kıkırdak.. kbb ciler bunun eğitimini almazlar sadece içerdeki konkaları vs büyükse küçültürler onları da gerçi küçültseler bile tekrar büyür..

İki tane farklı cerrahla ameliyata girmek çok büyük bir risk bence.. bir sıkıntı olduğunda suçu birbirlerine atacaklardır
Sorumluluk alacak kimseyi bulamazsınız

Resim atman mümkün mü canım burdan yada özelden merak ettim burnunu :) bende ihsan beye oldum ya çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…