- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 133
- 35
- Konu Sahibi Merveeecaamm
-
Morluklar 2 haftada kayboluyor tamamenbu isimlerini verdiğiniz doktorlar hangi ilde hanımlar :) bir de yeni bir bilgi öğrendim muz kabuğu morarmayı önlüyormuş duyan oldu mu? Ben de bir aya kadar olmayı düşünüyorum rapor falan veriyorlar mı memleketime gitmeyi düşünüyorum da ameliyat sonrası :) malum görsellik açısından biraz sıkıntılı bir evre
Hangi il demiştim istanbul sanırım. Orası bana çok uzak. Ankaraya gidebilirim ancak :/Çobançeşme Nisa hastanesi
İki hafta rapor veriyorlar mı?Morluklar 2 haftada kayboluyor tamamen
tabiki ilk hafta rapor alınabilirİki hafta rapor veriyorlar mı?
Geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur.Arkadaşlar ameliyatımı dün oldum .. çok şükür bıraz agrım var bide tampondan nefes alamıyorumama doktorlarım mükemmel ılgılıler sağılsınlar cuma tamponlarımı alcaklar
Nefes almak için önemli olan septumun düzeltilmesidir..malesef ülkemizde birçok dr o septumu düzeltip buruna şekil vermek yerine gördüğü ne var ne yok kıkırdakları alıyor ve şekil vermesi daha kolay oluyor.sonrasında burnum çöktü diyenler, burnumun ucuna destek kondu diyenler hep bu sebepten..Arkadaşlar benden küçük bir tavsiye size. Burun estetiğini yapabilen kbb ci bulabilirseniz çok daha iyi olur çünkü bi plastik cerrah önce görsellik der ama kbb ci öyle değil burnun gerçek işlevini yerine getirmesini sağlar.Benden size küçük bi öneri sağlık problemi yaşamamanız için.
İki tane farklı cerrahla ameliyata girmek çok büyük bir risk bence.. bir sıkıntı olduğunda suçu birbirlerine atacaklardırEvet arkadaşlar ıkı ay oldu.. İhsan beyle mehmet bey girdi ameliyatıma.. ıhsan bey estetıgı yaptı ama hıc memnun degılım hıc begenmedım.. ıkıncııs mehmet bey çok ılgılı çok ıyı doktor onunda randovu alamıyosunuz çok sınır bozucu bı sıkıntınız olsa acıl gıtmenıx gerekse doktora gıdemıyosunuz düşünün çok pısman oldum orada yaptırdıgıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?