burun estetiği

Bende Yenı olucam randovu aldım çok korkuyorum ama ıns güzel olur

Doktorlarınızın adını yazarmısınız? Benim bugün 1. Ay kontrolüm oldu herşey yolunda gidiyor.Yüzümde hala ödem var ama doktorum cildimin hassas olduğunu söyledi bi süre daha ödemlerim devam edecekmiş.Bu arada korkulacak hiç bişey yok ne kadar rahat girerseniz ameliyata o kadar güzel geçiyor süreç.Ben hiç ağrı yada acı çekmedim.

Arkadaşlar benden küçük bir tavsiye size. Burun estetiğini yapabilen kbb ci bulabilirseniz çok daha iyi olur çünkü bi plastik cerrah önce görsellik der ama kbb ci öyle değil burnun gerçek işlevini yerine getirmesini sağlar.Benden size küçük bi öneri sağlık problemi yaşamamanız için.

Arkadaşlar ameliyat sonrası kemer gorunumunden endişe ettiğim kadar olmadı hicbisey. Başta kemerim bariz belliydi gün gectikce masajla hergün biraz daha inmeye başladı hergün düzenli masaj yapmak iyi geliyormuş gerçekten şimdi o kemer gözlegorulur derecede kayboldu ve henüz 1. Ayimi tamamlamadim.herkese geçmiş olsun dert ettiğimiz gbi olmuyo merak etmeyin

sweetnose yarın gıdıyorum estetıgımı ıhsan bey yapcak amelıyat gereklımı yarın mehmet bey ona bakıcak sonra bana amelıyat günü verecekler ne zaman oldun nasıl memnun Muş'un burnun nasıl oldu☺

Mehmet bey dünyanın en tatlı insanıdır bi kere :) İhsan beyde öyle ama Mehmet beyin yeri cok ayrıdır. Onun tavsiyesiyle onun sözünü dinleyip İhsan beye oldum. İyikide olmuşum. Çok mutluyum ben çok beğendim memnunum canım

Ben 4 ameliyat birden oldum özelliklede lanet olası bademcikte var içinde :) ama burnum açısından söylersem eğer benim 2 günde hiç morluğum kalmamıştı. Ama sanırım sebebi bademcikten dolayı günde 4 tane olduğum çok ağır iğnelerdi. Onlar erken iyileştirdi galiba 2 günde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…