- 24 Aralık 2016
- 16
- 2
- 1
- 32
- Konu Sahibi Merveeecaamm
-
merhaba, öncelikle geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur:)
bende ekim ayında ameliyat oldum dediğin gibi tamponlar çıkana kadar biraz sıkıntı yaşadım nefes alamadığım için. ama benimki 5 gün sonrasında çıkarıldı. ondan sonra normal hayatıma döndüm. korkulacak hiç birşey yokmuş. bence ertelemeye hiç gerek yok eğer rahatsızlık duyuyorsan.[/QUOTEtesekkurler :) ameliyatın 2. Haftasindayim ve henüz sargilarim var. Burnum kemerli bir burundu eskiye göre küçülmüş gördüm fakat çok hafif bi gerilik ve tumseklk hssetgim sargilardam mi bilmiyorum ama doktorum ödem ve sislklerden dolayı büyüklük şekil bozuklukları olduğunu ve zamanla burnun yerine masajla geleblchini ve burnun sislklerinin ve dönemin inmesiyle yumuşamaya bağlı olarak şeklin düzeleceğini söyledi açıkçası bu konuda endiselyim:)
merhaba, öncelikle geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur:)
bende ekim ayında ameliyat oldum dediğin gibi tamponlar çıkana kadar biraz sıkıntı yaşadım nefes alamadığım için. ama benimki 5 gün sonrasında çıkarıldı. ondan sonra normal hayatıma döndüm. korkulacak hiç birşey yokmuş. bence ertelemeye hiç gerek yok eğer rahatsızlık duyuyorsan.
Ama bende kemer var bu zamanla kaybolur mu senceben bantları çıkardıktan sonra okadar değiştiki hergün biraz daha indi ucu ve şişliklerim azaldı. etrafımdakilerde hep öyle dediler her geçen gün daha da oturdu. şimdi bile hala hafif şişlikler var ama geçiyo ve içime daha çok siniyor. içini ferah tut oyuzden sargın çıkıncada sakın telaşa kapılma zamanla çok daha iyi oluyor.:)
kemiğin üzerinde şişlik mi hissediyorsun acaba? birde doktoroun sargıdan önce fotograflarını çekmemişmiydi. ben ameliyat sonu videomu izlemiştim ve suan aynı öyle sadece ucu daha indi. ben öyle istemiştim zaten. kemik için ameliyat öncesi doktorunla ne konuşmuştun?
Benim de ince derili olduğu için destek koymuş altına ericek dedi ama bilmiyorum yumuşak bir doku gibi geliyor elime umarım erir kemer gibi duruyor sanki ben sormadan kendisi kontrolde bu ericek düzelecek dedi masaj verdi 20. Günüm sislikler hafifledi benim
Canım ozelden resmini atar mısın bende sana gönderirim bakalım aynı seymjInşallah ya kaybolur bende hergün aklıma geldikçe sık sık masaj yapıyorum insallh kaybolur önden düz güzel duruyo yandan kemer moralim bozuluyo insallh cektgmz skntya değer. Geçmiş olsun bu arada:)
Evet ödemden dolayı benimde kimse farketmesede sağ tarafımda vardı masajla gidiyor. Ama biraz acı çekiyorsunuz masajda ödem azaldıkça acıda kalmıyor.Yani ameliyat sonrası kemerli görünümü olması normal mi benim kemerimin olduğu yer morluk var ve acıyo odemden dolayı mi bu böyle zamanla kayboluyor mi?
Masajları yapınca iner aklınıza geldikçe yapın.Bide bi resminizi gönderin özelden ödem olup olmadığını net olarak söyleyebilirim..Inş o kemer gorunumunden kurtulurum daha da belirginlesmesnden korkuyorum sadece 20 günüm henüz odemdendir diyorum öyle artık kendimi teselli ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?