burun estetiği

Merveeecaamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
16
2
1
32
arkadaşlar burun estetiği ameliyatında benim 4.günüm. agrı sızı yok denilebiecek kadar az yasıyosunuz merak edenlere. sadece yüzünüzdeki şişliklerden ve morluklardan dolayı zorluk cekiyosunuz. tamponlar oldugu için özellikle rahatsız oluyosunuz onun haricinde agrıdan ve sızıdan şikayetiniz olmayacak. tamponlarım 2.günümde cıktı ve rahatladım . 10 güne doktorum normal hayatıma geri döneceğimi söyledi.

merhaba, öncelikle geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur:)
bende ekim ayında ameliyat oldum dediğin gibi tamponlar çıkana kadar biraz sıkıntı yaşadım nefes alamadığım için. ama benimki 5 gün sonrasında çıkarıldı. ondan sonra normal hayatıma döndüm. korkulacak hiç birşey yokmuş. bence ertelemeye hiç gerek yok eğer rahatsızlık duyuyorsan.

Teşekkürler size de geçmiş olsun:) 2. Hafta ama sargilarim henüz çıkmadı eskiye göre küçülmüş ama sargdanmi blmiyorum hafif bi egrlk tumseklk var gbi doktor da bunun odemle sislklerle alakalı olduğunu söyledi zamanla indginde yerine oturacağını veyapacağı masajlarla yerine geleceğini söyledi. Siz nasıl oldunuz bu gibi sikayetleriniz oldu mu ben biraz endseliyim

ben bantları çıkardıktan sonra okadar değiştiki hergün biraz daha indi ucu ve şişliklerim azaldı. etrafımdakilerde hep öyle dediler her geçen gün daha da oturdu. şimdi bile hala hafif şişlikler var ama geçiyo ve içime daha çok siniyor. içini ferah tut oyuzden sargın çıkıncada sakın telaşa kapılma zamanla çok daha iyi oluyor.:)

Ama bende kemer var bu zamanla kaybolur mu sence

kemiğin üzerinde şişlik mi hissediyorsun acaba? birde doktoroun sargıdan önce fotograflarını çekmemişmiydi. ben ameliyat sonu videomu izlemiştim ve suan aynı öyle sadece ucu daha indi. ben öyle istemiştim zaten. kemik için ameliyat öncesi doktorunla ne konuşmuştun?

Böyle sol tarafta özellikle kemik elime gelen bi beze gbi ama eskisi gbi olmasa da kemer var doktorum da masaj yapmam gerektiğini söyledi sürekli ödem ve sislkmis zaten o hissettim bölgede morluk çok bu hafta gidicem tekrar kendi de gördü bsey olsaydı söylerdi demek ki gecicek kaybolacak normal dediler cunki ama insan endslenyo önden bakınca güzel ama yan profil eskisi gbi sanki

Benim de ince derili olduğu için destek koymuş altına ericek dedi ama bilmiyorum yumuşak bir doku gibi geliyor elime umarım erir kemer gibi duruyor sanki ben sormadan kendisi kontrolde bu ericek düzelecek dedi masaj verdi 20. Günüm sislikler hafifledi benim

Inşallah ya kaybolur bende hergün aklıma geldikçe sık sık masaj yapıyorum insallh kaybolur önden düz güzel duruyo yandan kemer moralim bozuluyo insallh cektgmz skntya değer. Geçmiş olsun bu arada:)

Inşallah ya kaybolur bende hergün aklıma geldikçe sık sık masaj yapıyorum insallh kaybolur önden düz güzel duruyo yandan kemer moralim bozuluyo insallh cektgmz skntya değer. Geçmiş olsun bu arada:)
Canım ozelden resmini atar mısın bende sana gönderirim bakalım aynı seymj

MErhaba hanımlar, Herkese geçmiş olsun güzel ve sağlıklı olmuşsunuzdur umarım :) Benim burnum ciddi bir şekilde kemerli ve ucu biraz büyük. Burun deliklerim de çok küçük olduğu için nefeste de sorun yaşıyorum. Karar verdim yaptıracağım. Fiyatlar nasıl, süreç nasıl işliyor. İstirahat öneriyor mu rapor veriyor mu? Lokal anestezi mi yoksa genel mi? Kafamda bir srü sorular var bana da yardımcı olur musunuz :)

Merhaba oncelikle hakkinda hayirlisi olsun ben olali 3 ay oldu bahsettigin gibiydi burnum tek fark burun deliklerimde baya buyuktu burun ucu iri ve sarkikti kurtuldum cok sukur
Oncelikle sabit bi fiyat yok tamammen doktora gore degisiyor kimi 6000 kimi 8 kimi 4 bin
Yani olacagin doktorla alakali fiyat
Onun disinda surec nasil isliyor
Once randevu alip doktora gidiyosun sikayetlerini anlatiyosun sonra senden ameliyat icin uygunmusun diye tahliller isteniyor kan rotgen ekg ve tomografi olmak uzere ..
Bunlarin sonucuyla doktoa gidiyosun eger ameliyata engel bi durumun yoksa genel anesteziyle bayilip 1 veya 1.5 saate bitiyor 1 gun hastanede kalinip cikiliyor ben 3.500 e ozelde oldum doktorum esabil eker bu sekilde

bigunmutlaka teşekkür ediyorum. Bir de şu aorum var, arkadaşım ameliyat oldu o esnada ben de bekledim yanında burnu biraz büyüktü. Askeri hastanede oldu ameliyatı. Birkaç hafta eski burnundan bi fark göremedik sadece biraz kalkmış gibiydi. 6 aya otutrur dediler ama eski burnunun biraz daha biçimlisi oldu sadece. Böyle bir sonuç beni korkutuyor biraz da :/

Simdi soyleki kemik ve ete bicak degiyo dolayisiyla asiri bi odem sislik olusuyor burnun toparlanmasi en az 6 ay istiyor tam seklini ise 1 yil bitiminda anca aliyor basta odemlerden dolayi herkesin sis buyuk ve sert olur o oyle kalmiyor benim daha 3.ayim ona ragmen ilk ameliyattan ciktigim gune gore bayabaya kuculdu burun oyle hemen seklini almiyor asiri bi sabir isteyen surec

Merhaba ben ameliyat olalı 1 ay oldu.Nefes alma problemim vardı ve burun ucundaki kıkırdak gelişmemişti.Doktorum alçılarım çıktıktan sonra kaba bi burnum olucağını söylemişti bantlar yapışınca aslında asıl şekli ortaya çıkıyor.Bende de fazla ödem oluştuğu için masaj yapıyorum ve her gün daha iyiye gidiyor.Şimdiden geçmiş olsun..

Yani ameliyat sonrası kemerli görünümü olması normal mi benim kemerimin olduğu yer morluk var ve acıyo odemden dolayı mi bu böyle zamanla kayboluyor mi?

Yani ameliyat sonrası kemerli görünümü olması normal mi benim kemerimin olduğu yer morluk var ve acıyo odemden dolayı mi bu böyle zamanla kayboluyor mi?
Evet ödemden dolayı benimde kimse farketmesede sağ tarafımda vardı masajla gidiyor. Ama biraz acı çekiyorsunuz masajda ödem azaldıkça acıda kalmıyor.

Inş o kemer gorunumunden kurtulurum daha da belirginlesmesnden korkuyorum sadece 20 günüm henüz odemdendir diyorum öyle artık kendimi teselli ediyorum

Inş o kemer gorunumunden kurtulurum daha da belirginlesmesnden korkuyorum sadece 20 günüm henüz odemdendir diyorum öyle artık kendimi teselli ediyorum
Masajları yapınca iner aklınıza geldikçe yapın.Bide bi resminizi gönderin özelden ödem olup olmadığını net olarak söyleyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…