• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği

busrabatgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
20
0
1
35
Burun ameliyatı çok hassas bir durum. O yüzden burun estetiği olmaya karar verirken gerçekten araştırma yapılması gerekli olan bir konu. Bu konuda gerçekten iyi bir araştırma yapmış olsaydınız kararınız kesinlikle Dr. Belma Şahin olurdu :) Ben bugün 1 yılımı doldurdum ve tıkanıklıktan eser yok. çok rahat nefes alıyorum. Ayrıca oldukça güzel ve doğal bir burnum oldu. Görenler bayılıyor. burun estetiğinde kesinlikle Dr. Belma Şahin'i öneririm...

Son düzenleme:
Reklam kokan hareketler bunlar Mike. Bunlara gerek yok :KK14:

Cok reklamimsi bi yorum olmus
Şu lafa cok takildim
Iyi bi arastirma yapmis olsaydiniz belma hanimi tercih ederdiniz derkeeeenn??
Arastirmanin alasini yaptik nerden biliyosunki senin doktoruna olmayan iyi arastirmadi bu firsati kacirdi mi oluyo
Walla 40 gun oldu ben ameliyat olali ilk tampon ciktigi gunden beri benimde burnum hic tikanmadi arti seklini herkes cok dogal buldu begenildi
Arti iyi arastirma yapan herkes reklam kokan mesajlari iyi tanir ;) gecmis olsun

ben kendi tavsiyemi söyledim sadece... Gercekten korkularım vardı ancak sonucundan gayet memnun kaldım, işini çok iyi yapan bir plastik cerrah kendisi. Tabiki doktor seçimi herkesin kendisine kalmış birşey

Back