Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun estetigi
- Konu Sahibi Enaz1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Ağustos 2016
- 182
- 26
- 13
- 31
Cuma gunu burnum yapildi kemerim alindi ucu kare gibiydi kikirdaklar genismis onlar duzeltildi suan sisliklerim var evet ama cok kalkik duruyor ust dudagimla arada bosluk 1 parmaktan biraz fazla sizce kotu mu olucak cok tedirginim bilgi sahibi olanlar yardimci olabilir mi
Herkes genelde böyle canım daha çok erken kendini inceleyip durma :) bakımını iyi yap ve zamana bırak.. Güzel olacağına inan güzel olsun
Canimmm cok tesekkur ederim moral verdigin icin suan keske yaptirmasa miydim diyorum bide en kotu sunu dusundum eger burnumla dudagim arasi cok bosluk olursa dudaklarim dogustan kalin ama ust dudagimi biraz doldurup bosligu yok edebilirim diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum 3 gundur cektigim resmen eziyet bosa degildir umarimmm
- 5 Ağustos 2016
- 182
- 26
- 13
- 31
Canimmm cok tesekkur ederim moral verdigin icin suan keske yaptirmasa miydim diyorum bide en kotu sunu dusundum eger burnumla dudagim arasi cok bosluk olursa dudaklarim dogustan kalin ama ust dudagimi biraz doldurup bosligu yok edebilirim diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum 3 gundur cektigim resmen eziyet bosa degildir umarimmm
Herkes senin gibi ilk günler merak etme ben salı günü ameliyat olcam kısmetse bende aynı şeyleri yaşayacağıma eminim kendimi hazırladım o yüzden :) Burun ucunu özel biraz kalkık yapıyorlar çünkü zamanla şişler indikçe düşüyor en son burun ucu şişi inecek o yüzden şu an sen bunları düşünme zaman geçtikçe güzel olacağına inan :)
- 14 Haziran 2016
- 356
- 72
- 13
- 29
Burun dudak arasındaki mesafe hem burun ucunun kalkıklığından hem de o bölgenin şiş olmasından kaynaklı fazla görünüyor. Benim iki ay oldu şuan o kısım normal görünüyor. Sıkma canını daha cok erken bunları düşünmek için, gecmiş olsun :)Canimmm cok tesekkur ederim moral verdigin icin suan keske yaptirmasa miydim diyorum bide en kotu sunu dusundum eger burnumla dudagim arasi cok bosluk olursa dudaklarim dogustan kalin ama ust dudagimi biraz doldurup bosligu yok edebilirim diye kendimi rahatlatmaya calisiyorum 3 gundur cektigim resmen eziyet bosa degildir umarimmm
Sagol moral verdigin icin umarim agrisiz sizisiz atlatirsjnnnHerkes senin gibi ilk günler merak etme ben salı günü ameliyat olcam kısmetse bende aynı şeyleri yaşayacağıma eminim kendimi hazırladım o yüzden :) Burun ucunu özel biraz kalkık yapıyorlar çünkü zamanla şişler indikçe düşüyor en son burun ucu şişi inecek o yüzden şu an sen bunları düşünme zaman geçtikçe güzel olacağına inan :)
- 5 Ağustos 2016
- 182
- 26
- 13
- 31
Amin insallah ağrın var mı seninSagol moral verdigin icin umarim agrisiz sizisiz atlatirsjnnn
- 5 Ağustos 2016
- 182
- 26
- 13
- 31
Benim ilk 2 gunum zorladi nefes alamadim ama aslinda tamponlar delikmis korktugumdan alamamisim suan cok rahatim alistimda korkma sakin ve bana sorarsan en kolay kismi ameliyat ben en cok kan aldirirken zorlandim igne fobim var ona ragmen suan cok iyiyim korkma sakin
Delikli tamponlar da tıkanabiliomuş sanırım kan ve akıntıdan dolayı dayanırız artık bir iki gün iğneden hiç korkmuyorum ben ilk okulda aşı olmak için en ön sıraya geçerdim öyle bir psikopatım 
- 5 Ağustos 2016
- 182
- 26
- 13
- 31
Rahat yatamamak biraz zorlar beni sanırımBenim ilk 2 gunum zorladi nefes alamadim ama aslinda tamponlar delikmis korktugumdan alamamisim suan cok rahatim alistimda korkma sakin ve bana sorarsan en kolay kismi ameliyat ben en cok kan aldirirken zorlandim igne fobim var ona ragmen suan cok iyiyim korkma sakin
- 27 Ağustos 2016
- 2
- 0
- 1
- 35
Cuma gunu burnum yapildi kemerim alindi ucu kare gibiydi kikirdaklar genismis onlar duzeltildi suan sisliklerim var evet ama cok kalkik duruyor ust dudagimla arada bosluk 1 parmaktan biraz fazla sizce kotu mu olucak cok tedirginim bilgi sahibi olanlar yardimci olabilir mi
Mer nerde oldunuz ve foto görebilirmiyim acaba bende düşünüyorum nasıl gecti zorladımı seni çok