• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği

Hangi doktoru önerirsiniz?

• Eren Taştan

OY: 2 100,0%
  • Ömer Taşkın Yücel

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

bendis21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2015
2
0
1
34
Merhaba arkadaşlar.. Burun estetiği olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım.. Şu an aklımda iki doktor var birisi Eren Taştan diğeri Ömer Taşkın Yücel.. Eren hoca ile konuştum kendisi dalında uzman çok iyi bi doktor fakat fiyatı biraz yüksek söyledi. Taşkın hoca ile de bu hafta içinde gidip görüşmeyi düşünüyorum. İçinizde daha önce bu doktorlara burun ameliyatı olan var mı? Ya da önerdiğiniz memnun kaldığınız başka doktor var mı? Sadece estetik olmayacağım o yüzden kbb doktoru olmasını istiyorum.

Ankara hastanesinde Ameliyat oldum,22 aralık 2015 te çok menmunum Doç.Dr. Gürcan Aslan hocam yaptı burnumu :) çok güzel oldu morluk ve şişlik olmadı şiddetle tavsiye ediyorum:

Merhaba arkadaşlar.. Burun estetiği olmayı düşünüyorum ama doktor konusunda çok kararsızım.. Şu an aklımda iki doktor var birisi Eren Taştan diğeri Ömer Taşkın Yücel.. Eren hoca ile konuştum kendisi dalında uzman çok iyi bi doktor fakat fiyatı biraz yüksek söyledi. Taşkın hoca ile de bu hafta içinde gidip görüşmeyi düşünüyorum. İçinizde daha önce bu doktorlara burun ameliyatı olan var mı? Ya da önerdiğiniz memnun kaldığınız başka doktor var mı? Sadece estetik olmayacağım o yüzden kbb doktoru olmasını istiyorum.

Prof Dr .SELÇUK İNANLI'YA gitmelisin ozaman, kbb profösörü adam ,burun estetiği konusundada öncesi sonrası çalışmalarını görebilirsin (sosyal medya hesaplarından ) bence bir git görüş derim ,ben gönül rahatlığı ile burun ameliyatımı oldum ,sağlık sorunu varsada onu da görüp aynı ameliyatta gideriyor . Fazlasıyla tavsiye ederim pişman olmayacağından şüphem yok .

arkadaşlar merhaba; 1 hafta önce burun estetiği oldum; deneyimlerımı paylasmak ısterım; açıkcası bazıları cok agrılıve sancılı 1 dönem oldugunu yazdıkları için korkmustum; tek kelımeyle sunu söyleyebılırım hıc agrı acı hıssetmıyorsunuz; sadece grıp olmus gıbı hıssettım ben kı böyle olacagını bılsem önce olurdum.. benım kemerlı ve zor 1 burnum olmasına ragmen hıc zorlukla karsılasmadım...Dusunenler olsun hıc zor değil ;)

Canım ben Şişli’deki Kadıoğlu Hastanesinde Doktor Bakiçokneşeli’ye ameliyat oldum. Aynı anda ameliyatıma KBB doktoru da girdi. Çok da memnun kaldım. Kesinlikle öneririm.

Baskalarinin berabt ettigi burnu sonucta yeniden yapiyorlar onun icinde tabiki fiyat farkli olacak bende erwn hocada yaptirdim 16 bin lira ödedim ama 20 de dese verirdim sonuc mükemmel olunca hakediyorlar

Back