burun estetiği

inş ameliyat başarılı geçer de dediğiniz gibi olur :) inş Allah herkese nasip etsin ya burun bide suratın tam ortasında ve çok dikkat çeken bir yer :/
Aman aman diyelim kötü bir şey olmasın çok yazık olur :/ Doktorunuza güveniyorsanız sorun yok en güzelini yapacaktır.

Aman aman diyelim kötü bir şey olmasın çok yazık olur :/ Doktorunuza güveniyorsanız sorun yok en güzelini yapacaktır.
doktorumla yüzyüze görüşme fırsatım olmadı henüz ama inş iyi sonuç alırım. ben ameliyat olduğumda siz ameliyat olmamış olursanız her sorunuzu yanıtlarım seve seve :)

doktorumla yüzyüze görüşme fırsatım olmadı henüz ama inş iyi sonuç alırım. ben ameliyat olduğumda siz ameliyat olmamış olursanız her sorunuzu yanıtlarım seve seve :)
Temmuz sonu olursa süper olur bekle bekle ağaç olduk :)) Teşekkürler. Otelde mi kalacaksınız ?

benmde Temmuz sonu :) evet ama 3. güne kadar. 3. gün tamponlar çıkacakmış sonrasında gidip tekrar alçı için dönerim diye düşünüyorum :)
Az kalmış hadi hayirlisi :) Gidip gelmek ekonomik olarak zorlamıyorsa süper fikir 1 hafta 10 gün otelde oturmaya gerek kalmaz insan sıkıntıdan patlar :KK12:

:KK70: yok ya masraftan dolayı değil de istanbul sonuçta başımıza bir iş açmasak bari iki kız gideceğiz de biz :KK70:

Neden ki masrafından dolayı mı ? Ben acıyı morlukları geçtim en çok nerde yemek yiyecek hasta otel'de mi dışarıda mı onu merak ediyorum :KK70:
yemek konusunu da hiç sorun etmiyorum hiç birşey bulamazsam bebe bisküvisi ile süt ohh miss :KK70: zaten ameliyat sonrası çiğnemek zor oluyormuş

yemek konusunu da hiç sorun etmiyorum hiç birşey bulamazsam bebe bisküvisi ile süt ohh miss :KK70: zaten ameliyat sonrası çiğnemek zor oluyormuş
Yok yok başınıza bir şey gelmez iyi düşünün ki iyi olsun. Asıl Istanbul korksun sizden :))) evet de otelde bisküvi olur mu ki garsoonn bisküvi getir bana çabuuk :KK48:

götürürüz valiz de canm :KK70: otelde olmaz tabi :KK70: garson bir bisküvi bir de süt :KK70:
Bu otellerin işi belli olmaz müşteri çekmek için cafe petit beurre diye restorant açarlar :)) valiz de götürmek çok zekice not etmek lazım gerisini garsonlar düşünsün:KK9:

X