inş ameliyat başarılı geçer de dediğiniz gibi olur :) inş Allah herkese nasip etsin ya burun bide suratın tam ortasında ve çok dikkat çeken bir yer :/Ne güzel işte yaza güzellikle veda edersiniz :) Ah darısı başımıza :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inş ameliyat başarılı geçer de dediğiniz gibi olur :) inş Allah herkese nasip etsin ya burun bide suratın tam ortasında ve çok dikkat çeken bir yer :/Ne güzel işte yaza güzellikle veda edersiniz :) Ah darısı başımıza :)
Aman aman diyelim kötü bir şey olmasın çok yazık olur :/ Doktorunuza güveniyorsanız sorun yok en güzelini yapacaktır.inş ameliyat başarılı geçer de dediğiniz gibi olur :) inş Allah herkese nasip etsin ya burun bide suratın tam ortasında ve çok dikkat çeken bir yer :/
doktorumla yüzyüze görüşme fırsatım olmadı henüz ama inş iyi sonuç alırım. ben ameliyat olduğumda siz ameliyat olmamış olursanız her sorunuzu yanıtlarım seve seve :)Aman aman diyelim kötü bir şey olmasın çok yazık olur :/ Doktorunuza güveniyorsanız sorun yok en güzelini yapacaktır.
Temmuz sonu olursa süper olur bekle bekle ağaç olduk :)) Teşekkürler. Otelde mi kalacaksınız ?doktorumla yüzyüze görüşme fırsatım olmadı henüz ama inş iyi sonuç alırım. ben ameliyat olduğumda siz ameliyat olmamış olursanız her sorunuzu yanıtlarım seve seve :)
benmde Temmuz sonu :) evet ama 3. güne kadar. 3. gün tamponlar çıkacakmış sonrasında gidip tekrar alçı için dönerim diye düşünüyorum :)Temmuz sonu olursa süper olur bekle bekle ağaç olduk :)) Teşekkürler. Otelde mi kalacaksınız ?
Az kalmış hadi hayirlisi :) Gidip gelmek ekonomik olarak zorlamıyorsa süper fikir 1 hafta 10 gün otelde oturmaya gerek kalmaz insan sıkıntıdan patlarbenmde Temmuz sonu :) evet ama 3. güne kadar. 3. gün tamponlar çıkacakmış sonrasında gidip tekrar alçı için dönerim diye düşünüyorum :)
aynen bende bu konuda çok kararsız kalmıştım. sizde mi istanbula ameliyat için gideceksinzAz kalmış hadi hayirlisi :) Gidip gelmek ekonomik olarak zorlamıyorsa süper fikir 1 hafta 10 gün otelde oturmaya gerek kalmaz insan sıkıntıdan patlar
Evet Istanbul uçak/konaklama hem de gezmek açısından daha rahat olur. Insanın aklında şimdiden deli sorular var.aynen bende bu konuda çok kararsız kalmıştım. sizde mi istanbula ameliyat için gideceksinz
uçak açısından evet ama konaklama biraz bizi korkutuyor arkadaşımla gideceğiz de :)Evet Istanbul uçak/konaklama hem de gezmek açısından daha rahat olur. Insanın aklında şimdiden deli sorular var.
Neden ki masrafından dolayı mı ? Ben acıyı morlukları geçtim en çok nerde yemek yiyecek hasta otel'de mi dışarıda mı onu merak ediyorumuçak açısından evet ama konaklama biraz bizi korkutuyor arkadaşımla gideceğiz de :)
yemek konusunu da hiç sorun etmiyorum hiç birşey bulamazsam bebe bisküvisi ile süt ohh miss zaten ameliyat sonrası çiğnemek zor oluyormuşNeden ki masrafından dolayı mı ? Ben acıyı morlukları geçtim en çok nerde yemek yiyecek hasta otel'de mi dışarıda mı onu merak ediyorum
Yok yok başınıza bir şey gelmez iyi düşünün ki iyi olsun. Asıl Istanbul korksun sizden :))) evet de otelde bisküvi olur mu ki garsoonn bisküvi getir bana çabuukyemek konusunu da hiç sorun etmiyorum hiç birşey bulamazsam bebe bisküvisi ile süt ohh miss zaten ameliyat sonrası çiğnemek zor oluyormuş
götürürüz valiz de canm otelde olmaz tabi garson bir bisküvi bir de sütYok yok başınıza bir şey gelmez iyi düşünün ki iyi olsun. Asıl Istanbul korksun sizden :))) evet de otelde bisküvi olur mu ki garsoonn bisküvi getir bana çabuuk
Bu otellerin işi belli olmaz müşteri çekmek için cafe petit beurre diye restorant açarlar :)) valiz de götürmek çok zekice not etmek lazım gerisini garsonlar düşünsüngötürürüz valiz de canm otelde olmaz tabi garson bir bisküvi bir de süt
not edelimBu otellerin işi belli olmaz müşteri çekmek için cafe petit beurre diye restorant açarlar :)) valiz de götürmek çok zekice not etmek lazım gerisini garsonlar düşünsün
Evet yoksa açlıktan karın kıııırr yapar :)))not edelim
aynenEvet yoksa açlıktan karın kıııırr yapar :)))
Forumda ararsanız öncesi sonrası sürecini paylaşanlar var.
:))) hangi doktoru seçtiniz çok özel değilse ?