burun estetiği

ef_ben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
13
0
52
Merhaba arkadaşlar 15gün önce burun ameliyatı oldum üst dudağımı hissetmiyorum yüzümde de seğirmeler var daha önce böyle bir durumla karşılaşan varmı dudakların uyuşması ne zaman geçer lütfen bana bir fikir verin çıldırmak üzereyim

Teşekkürler çıldırmak üzereyimQUOTE="carpe_diem__, post: 40323032, member: 658496"]Canım öncelikle geçmiş olsun çok normal merak etme geçer moralini yüksek tut yeter :)[/QUOTE]
Te

Teşekkürler çıldırmak üzereyimQUOTE="carpe_diem__, post: 40323032, member: 658496"]Canım öncelikle geçmiş olsun çok normal merak etme geçer moralini yüksek tut yeter :)
Te[/QUOTE]
Emin ol aynı süreçlerden bende geçtim ikinci ay olmasına rağmen sağ tarafım halen seğiriyo ve bazen sızlıyor sanki iğne batırıyorlar inş geçer

Doktorum daha önce böyle bir şey le karşılaşmadığını söyledi çok korkuyorum ya kötü bir şey olursa benimle aynı şeyi yaşayan varsa lütfen paylaşsın

Doktorum daha önce böyle bir şey le karşılaşmadığını söyledi çok korkuyorum ya kötü bir şey olursa benimle aynı şeyi yaşayan varsa lütfen paylaşsın
E dedim ya canım aynı şeyleri yaşıyorum diye tam olarak ne oluyor bi söylermisin?

Yüzümdeki bütün kaslar seğiriyor burnum bile üst dudağımı kontrol edemiyorum konuşurken çok zorlanıyorum dudağım uyuşuk hissetmiyorum="carpe_diem__, post: 40323189, member: 658496"]E dedim ya canım aynı şeyleri yaşıyorum diye tam olarak ne oluyor bi söylermisin?[/QUOTE]
Yüzümd

Yüzümd[/QUOTE]
Yüzün çok mu şişmişti ayrıca doktorun normal olmadığını söylemişte niye normal olmadığını söylemedi mi?

[QUOşişti"carpe_diem__, post: 40323600, member: 658496"]Yüzümd[/QUOTE]
Yüzün çok mu şişmişti ayrıca doktorun normal olmadığını söylemişte niye normal olmadığını söylemedi mi?[/QUOTE]
Çok şiş

Çok şişti ilk defa bu durum la karşılanmış doktorum bende bu yüzden çok korkuyorum benim gibi olan varsa lütfen süreci paylaşsın

Çok şişti ilk defa bu durum la karşılanmış doktorum bende bu yüzden çok korkuyorum benim gibi olan varsa lütfen süreci paylaşsın
Valla canım geçmiş olsun da biz anlaşamadık galiba pek umarım geçici bir durumdur yani doktorun niye böyle olduğunu biliyordur mutlaka yani korkulacak bişey olsa söylerdi tekrardan geçmiş olsun

Bende 1 ay sonra ameliyat olacağım yazdıklarını okuyunca çok korktum şimdi nasılsın geçmiş olsun

Kusura bakma sıkıntı de

UOTE="mernes, post: 40356922, member: 662742"]Bende 1 ay sonra ameliyat olacağım yazdıklarını okuyunca çok korktum şimdi nasılsın geçmiş olsun[/QUOTE]
Ku

Kusura bakmayın kaç gündür sıkıntıdan bişey yapamıyorum mesajınızı yeni gördüm şimdi de halen şiş iğrenç görünüyorum böyle olacağını bilsem asla olmazdımQUOTE="ef_ben, post: 40460619, member: 671675"]Kusura bakma sıkıntı de

UOTE="mernes, post: 40356922, member: 662742"]Bende 1 ay sonra ameliyat olacağım yazdıklarını okuyunca çok korktum şimdi nasılsın geçmiş olsun[/QUOTE]
Ku[/QUOTE]
K

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…