Burun estetigi

burcindalgin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
15
0
16
SISLIKLER !!
Merhaba kizlar. Yardiminiza acil ihtiyacim var.!!
15 gün önce burun ameliyati oldum. Nefes alma, horlama, bas agrisi, kanama gibi cok fazla sorunum vardi. Burnumun seklini hicde beyenmiyordum. Ucu yuvarlak ve cok belirgin kemerim vardi. Burnum megerse kirikmis ve düsmüs. Ameliyatta kemer düzeltildi ve burnum kaldirildi. Doktorum burun ucu yuvarlakliginida kucultecegim dedi ama hala cok yuvarlak ve degisen birsey yok... Cok fazla sis oldugundanmi yoksa boylemi kalacak diye dusunmeden duramiyorum?? Lutfen bana bir fikir verin...

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 847
Son düzenleme:
Meraba kizlar! Yorumlariniza acil ihtiyacim var...!!!! 15 gün önce burun ameliyati oldum. Nefes alma, horlama, bas agrisi, kanama gibi cok fazla sorunum vardi. Burnumun seklini hicde beyenmiyordum. Ucu yuvarlak ve cok belirgin kemerim vardi. Burnum megerse kirikmis ve düsmüs. Ameliyatta kemer düzeltilip ve burnum kaldirildi. Burun ucu yuvarlakliginida kucultecegim dedi ama hala cok yuvarlak ve degisen birsey yok!!! Cok fazla sis oldugundanmi yoksa boylemi kalacak diye dusunmeden duramiyorum!! Lutfen bana bir fikir verin. Fotograflarimida etiketliyebilirim., :KK43:(([/QUO
15 güne rağmen çok güzel duruyo canım bi üç ay sonra muhteşem olacak o şimdiden belli benim 15 günlükken (şimdi 3 ayı geçti)kocaman bi patatesten farksızdı dışarı çıkmam gerektiğinde bant takıp çıkıyodum, ucu şiş çok belli fazla kafaya takmadan bekle derim, doktorunu merak ettim

Canim sis gibi duruyor. Benim neredeyse ikinci ayim olacak bende bile sislikler var. 6ay 1yil arasi degisiyor tamamen inme suresi.

ezgij34 - ben Bursada vasif soysala ameliyat oldum. Doktorumdan cok memnunum, oyle cok fazla sisligim, agrilarim veya morlugumda olmadi, ki ameliyatin basarili gecmesinden kaynaklandigini dusunuyorum. Benim tek canimi sikan sislikler. Bide bogaz agrilarim. Gribe yakalanmisim gibi yutkununca agriyor..

Canim sis gibi duruyor. Benim neredeyse ikinci ayim olacak bende bile sislikler var. 6ay 1yil arasi degisiyor tamamen inme suresi.

cevap icin cok sagol canim.. Inshallah iner sislikler.. kisa bir sure dayanabilirim bu sisliklere ama hayatim boyunca katlanamam sanirim.. bidaha ameliyat olmakta istemiyorum. kolay degil.

Kizlar bende 4 gün once ameliyat oldumm hic iyi yorum yapan gormedim yok sivilce yok sislikk pisman.olmak istemyorm ama hic agrim sizzm kanamam olmadi biraz rahatlamaya ihtiyacim var :) bu arada burnun önden sis duruyo sadece ve inan kötü değil.

Kizlar bende 4 gün once ameliyat oldumm hic iyi yorum yapan gormedim yok sivilce yok sislikk pisman.olmak istemyorm ama hic agrim sizzm kanamam olmadi biraz rahatlamaya ihtiyacim var :) bu arada burnun önden sis duruyo sadece ve inan kötü değil.

Aslinda sabirli olsak, bütün sorunlar kendiliginden cözülecek, cünkü burnun yerine oturmasi zaman aliyor. Sivilce olur. Gayet normal bence, takinti yapilacak birseyde degil, cünkü aldigimiz narkozun, haplarin yan etkileri olabilir, veya cildimizin birsürü sey gecirdigi icin degisiklik gösterebilir.
Ameliyatin guzel gecen noktalara gelince benim mesela hic yuzum veya burnum morarmadi. Göz kapaklarim cok sisti iki gün sonrada sislik ceneye düsüp ilerleyen günlerde tamamen kayboldu. Burnum su an gayette güzel yandan :). Hosuma bile gidiyor sirf ucu cok yuvarlak ve inmez diye endise ediyorum.. Canim bide acik ameliyet ve kapali ameliyat cok fark ediyor. Acikda daha fazla agrilar oluyor ve sisliklerin inmesi uzun sürüyor. Benim burnum cok sorunluydu. Kemik kirilmis, egrilesmis, burun dusmus, burun eti vardi. Simdi kemik kesildi, egrilik duzeltildi, burun kaldirildi, etler alindi, damarklar. ona ragmen sukrediyorum halime :).

Aslinda sabirli olsak, bütün sorunlar kendiliginden cözülecek, cünkü burnun yerine oturmasi zaman aliyor. Sivilce olur. Gayet normal bence, takinti yapilacak birseyde degil, cünkü aldigimiz narkozun, haplarin yan etkileri olabilir, veya cildimizin birsürü sey gecirdigi icin degisiklik gösterebilir.
Ameliyatin guzel gecen noktalara gelince benim mesela hic yuzum veya burnum morarmadi. Göz kapaklarim cok sisti iki gün sonrada sislik ceneye düsüp ilerleyen günlerde tamamen kayboldu. Burnum su an gayette güzel yandan :). Hosuma bile gidiyor sirf ucu cok yuvarlak ve inmez diye endise ediyorum.. Canim bide acik ameliyet ve kapali ameliyat cok fark ediyor. Acikda daha fazla agrilar oluyor ve sisliklerin inmesi uzun sürüyor. Benim burnum cok sorunluydu. Kemik kirilmis, egrilesmis, burun dusmus, burun eti vardi. Simdi kemik kesildi, egrilik duzeltildi, burun kaldirildi, etler alindi, damarklar. ona ragmen sukrediyorum halime :) kesinlikle sabretmem lazim sanirm :) benim o kadar cok islemim yaplmadi aslinda ilk acldgnda sekilli gormek istiyorum sadece ki doktorum tamamen dogallktan yanaydi herseyi ona biraktm :) makyaj falan yapablyormsn peki ?

Benim doktorumda oyleydi. Sen bana birak sorunlarini cözecem ve cok guzel olacaksin dedi :) :). Ilk acildiginda pek beklentili olmani tavsiye etmem, cunku sekil almasi cok uzun suruyor. Kaba olarak fark görebilirsin ama günden güne burun degistigi icin kalici birseyle karsilasacagini dusunmuyorum canim :) :)

Kizlar merhaba 13 gun once serdar beten'e meme protez ve burun estetigi oldum kotu bi burnum yoktu sadece biraz genisti ama yandan profili estetik gibiydi. Simdi burnum yandan kocaman gozukuyo. Doktora gosterdigim burunlarla hic alakasi bile yok cok bunalimdayim onden genis olan kisimlari torpuleyince burnum yandan buyumus olabilir mi?

SISLIKLER !!
15 gün önce burun ameliyati oldum. Nefes alma, horlama, bas agrisi, kanama gibi cok fazla sorunum vardi. Burnumun seklini hicde beyenmiyordum. Ucu yuvarlak ve cok belirgin kemerim vardi. Burnum megerse kirikmis ve düsmüs. Ameliyatta kemer düzeltildi ve burnum kaldirildi. Doktorum burun ucu yuvarlakliginida kucultecegim dedi ama hala cok yuvarlak ve degisen birsey yok... Cok fazla sis oldugundanmi yoksa boylemi kalacak diye dusunmeden duramiyorum?? Lutfen bana bir fikir verin...
Önden nasıl

SISLIKLER !!
Şuan nasıl

Back