Gunaydin canim valla ben de izmirden denizhan ozkayayi sorusturuyorum. Ento KBB kliniginin kurucularindan.bana deviasyon ameliyati olmam gerektgini soyledi. Zaten biliyordum yamuk oldugnu.olmusken estetik de olmak istyorm ama endiselerm de var tabi burun ucu dusmesi dogal durmamasi vs gibi. Senin dedigin doktorlari tanimiyorum.bu dedigim doktor da ege unv mezunuymus. Sordum klinige 2000 liraymis estetik ücreti.
Çok sagol ilgilenip yazdıgın için inan bıktım artık geçen sene temmuz ayından beri ameliyat olucam diye beklerken dr üç kere ameliyat günümü degiştirdi 😞 sinir etti beni üçüncü gün bugündü bende artık vaz geçtim beni çok zor durumda bıraktı
Çok sagol ilgilenip yazdıgın için inan bıktım artık geçen sene temmuz ayından beri ameliyat olucam diye beklerken dr üç kere ameliyat günümü degiştirdi 😞 sinir etti beni üçüncü gün bugündü bende artık vaz geçtim beni çok zor durumda bıraktı
Canm niye degistirdi tarihi hep? Ben de istiyorum ama ya dogal olmazsa diye tirsiyorum. Burnumun kenarlari genis duruyo.bi de yandan kemigi var.ama aslinda düzgün yine de. Bilmiyorum nasil olur.
Canm niye degistirdi tarihi hep? Ben de istiyorum ama ya dogal olmazsa diye tirsiyorum. Burnumun kenarlari genis duruyo.bi de yandan kemigi var.ama aslinda düzgün yine de. Bilmiyorum nasil olur.
Doğal burun estetiğinde estetik cerrahın tecrübesi cidden çok önemli, burun sırtı, kemiklerin ölçülü bir şekilde düzeltilmesi, geniş kanatların yüzle uyumlu bir şekilde ve uygun açılarda daraltılması, burun ucunun düşmesinin engellenmesi, burun ucunun yüksekliğinin burnun diğer bölgeleriyle bütün yüz hatlarıyla uyum içinde olması... bütün bunların organize bir şekilde hayata geçirilmesi bir sanatçı titizliğini gerektiriyor. Örneğin iri gözleriniz var ve burnunuz çok daraltılırsa gözleriniz yüzünüzde orantısız bir büyüklüğe kavuşur. Bu uyumsuzluk sizi çok rahatsız edebilir. Burun ucu fazla yükseltilirse kesinlikle doğal görüntüyü yakalayamazsınız. Düşük bırakılırsa erkeksi bir burun formu ortaya çıkar. Burun ucu dengesi, üst dudakla açısı iyi ayarlanmalı. Lütfen burada tecrübeyi ön planda tutun.. Çünkü kalıcı bir operasyon geçireceğinizi unutmayın..