• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği

susu8879

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2023
1
0
1
19
Merhabalar ankara etlik şehir hastanesinde 3 hafta sonra burun ameliyatı olacağım da yaptıkları burunları göremiyoruz ya sizce ne kadar güvenebilirim güzel bir şey çıkar mı ? Doktorları bilen varsa bilgi verebilir mi?

Merhabalar ankara etlik şehir hastanesinde 3 hafta sonra burun ameliyatı olacağım da yaptıkları burunları göremiyoruz ya sizce ne kadar güvenebilirim güzel bir şey çıkar mı ? Doktorları bilen varsa bilgi verebilir mi?
Hangi doktora ameliyat olacaksınız acaba?

merhaba oldunuz mu ameliyat

Ben geçen hafta çarşamba günü gitmiştim çok çabuk çağırdılar Pazar günü yatış oldu Pazartesi saat 12 de ameliyat oldum ameliyatım uzun sürdü 3 saat 50 dk. Bana çok saçma geldi. Ayrıca şehir hastanesi diye gittim ama tam bir fiyasko. Gece 12 den sonra ne doktor vardı ne hemşire. Hepsi uyumaya gitmiş.Bir ağrı kesici bile vermediler. Sabah yalvar yakar 1 parolu zor verdiler. Halbuki damar yolum var ağrı kesici yapabilirlerdi. Ameliyattan da memnun kalmadım. Aşırı morarmam oldu. Gözlerimin içi aşırı şekilde kanlandı. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Olmayın. Benim kız kardeşim Abdurrahman Yurtaslan Onkoloji hastanesinde olmuştu. Gayet başarılı geçmişti benim kadar morarmamıştı. Çabuk iyileşmişti.

Back