Burun estetiği

enira

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
1
0
1
28
Arkadaşlar merhaba etlik şehir hastanesinde inşallah burun estetiği Ameliyatı olacağım . Süreç nasıl ilerliyor kaç gün içinde sizi arıyorlar işlemler kaç gün sürüyor bilginiz varmı ?

Arkadaşlar merhaba etlik şehir hastanesinde inşallah burun estetiği Ameliyatı olacağım . Süreç nasıl ilerliyor kaç gün içinde sizi arıyorlar işlemler kaç gün sürüyor bilginiz varmı ?
Merhaba hangi doktor acaba ameliyat listesine doktor yeni mi aldı bende bir sürü devlet hastanesine gittim hep dolu dedile bir arkadasım iki yıl önce olmuştu devlet hastanesinde ameliyat listesine alındı üç ay sonra doktor aramıştı olmuştu net tarih vermemişti üç dört aya anca sıra gelir demişti

Bilkent şehir Hastanesi'ne git ramazan hoca burun estetiği yapiyo ama herkesi dgl doluluğuna göre. bende çok uğraştım olabilmek için ama daha olmadım 2 ay önce gitmiştim şu an 20 günüm kaldı ramazan hoca çok iyi bı doktor ama çok hastaları oluyo sabah erken gitmen gerekir hastası az sa 1 ay sonra ya da verebilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…