- 3 Ocak 2020
- 3
- 13
- 3
- 36
- Konu Sahibi Zelihaguler
Ufuk bilkaya burun estetiği yaptırıcam yaptıran var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de ufuk bilkay ve yiğit özer tiftikçioğlu arasında kararsız kaldım kararımı verebilsem yarın olucam ameliyatı o derece ama doktor konusuna karar vermiyorumUfuk bilkaya burun estetiği yaptırıcam yaptıran var mı
Devlette yiğit özelde ufuk bilkay ı öneriyolar ben tarih aldım 18 ocakda ıfuk bilkayben de ufuk bilkay ve yiğit özer tiftikçioğlu arasında kararsız kaldım kararımı verebilsem yarın olucam ameliyatı o derece ama doktor konusuna karar vermiyorum
Devlette veya özelde ameliyat olmanın avantajları veya dezavantajları neler. Ben devlet, özel diye değil de doktorun deneyimi açısından düşündüm hep.Valla bana ikisini önerdiler devlette yiğit özelde ufuk bey
Taylan gün çok iyi ben ameliyat olalı bi 6 yil oldu . Araştırmanı tavsiye ederim .ben de ufuk bilkay ve yiğit özer tiftikçioğlu arasında kararsız kaldım kararımı verebilsem yarın olucam ameliyatı o derece ama doktor konusuna karar vermiyorum
Teşekkürler araştıracağımTaylan gün çok iyi ben ameliyat olalı bi 6 yil oldu . Araştırmanı tavsiye ederim .
Ufuk beyin fiyatını öğrenebilir miyimBen ameliyat günümü aldım 18 ocak ufuk bilkay
Devlette yiğit özelde ufuk bilkay ı öneriyolar ben tarih aldım 18 ocakda ıfuk bilkay