• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BURUN ESTETİĞİ

Sizce?

• Dr. Karaca Başaran

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    8

Nursedaysan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2019
11
2
1
25
Arkadaşlar merhaba, burnumdaki deviasyon(Kemik yamulması) sebebi ile burun estetiği olacağım. Yaklaşık bir yıldır doktor araştırıyorum ve bu 3 doktor arasında kararsızım. Daha önce bu 3 doktordan birine ameliyat olan veya görüşlerini bildirmek isteyen varsa lütfen yorum yapabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim🥰

maddiyata göre değişir. doktorlar arasında uçuk farklar var. emre 20 den başlarken doğan 12 den başlıyor misal.

Fiyat değil benim için önemli olan gerçekten yaptırdığım için pişman olmayacağım biri olması lazım. Biraz korkuyorum açıkçası o yüzden iyice araştırıyorum

Arkadaşlar merhaba, burnumdaki deviasyon(Kemik yamulması) sebebi ile burun estetiği olacağım. Yaklaşık bir yıldır doktor araştırıyorum ve bu 3 doktor arasında kararsızım. Daha önce bu 3 doktordan birine ameliyat olan veya görüşlerini bildirmek isteyen varsa lütfen yorum yapabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim🥰

Merhaba ben dr. Doğan Pinar'a ameliyat oldum sonucundan oldukça mutluyum diğer gittiğim doktorlar bu kadar ilgili degillerdi. 1 saate yakın muayenesi sürüyor bence görüşün derim

Merhaba ben dr. Doğan Pinar'a ameliyat oldum sonucundan oldukça mutluyum diğer gittiğim doktorlar bu kadar ilgili degillerdi. 1 saate yakın muayenesi sürüyor bence görüşün derim
Doğan hocayla görüştüm dünya harikası biri. O yüzden çok kararsız kaldım zaten😅 fotoğrafını görme şansım var mı acaba

Back