Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım serdar öztürk e rino oldu memnun değilMerhabalar.. Bende Ankara revisyon Burun estetigi olacagim... daha ønce Ankarada oldum bir doktora ama hiiic memnun kalmadim, simdi iki doktor arasinda kaldim, arastirdim ve iki doktor arasinda kaldim, biri Serdar özturk, digeri Serdar Yüce.
Ozaman galiba serdar yüce yi sececegim, pek olumsuz bisey bir yorum bulamadim. Tsk lerArkadaşım serdar öztürk e rino oldu memnun değil
Eşim Serdar Yüce'ye gitti memnun kaldı ben de çok beğeniyorum yakında bende inşallah ameliyat olacağım.Kemer sorunum var ve burun ucun aşağıda duruyor.Siz Serdar Bey'e gittiniz mi son durum nedir 4 ay geçmiş yaptırdıysanız sonuçlanmıştır.Merhabalar.. Bende Ankara revisyon Burun estetigi olacagim... daha ønce Ankarada oldum bir doktora ama hiiic memnun kalmadim, simdi iki doktor arasinda kaldim, arastirdim ve iki doktor arasinda kaldim, biri Serdar özturk, digeri Serdar Yüce.
Merhaba.Eşim Serdar Yüce'ye gitti memnun kaldı ben de çok beğeniyorum yakında bende inşallah ameliyat olacağım.Kemer sorunum var ve burun ucun aşağıda duruyor.Siz Serdar Bey'e gittiniz mi son durum nedir 4 ay geçmiş yaptırdıysanız sonuçlanmıştır.
Merhaba.
Ben doktor Ozan Luay Abbas ameliyat oldum 1,5 ay gecti, ve cok memnunum:)
[/QUOTE
ne kadara olmuştunuz acabaMerhaba.
Ben doktor Ozan Luay Abbas ameliyat oldum 1,5 ay gecti, ve cok memnunum:)
Gerçekten memnun değilim fotoğraf atabilirimNe kadara oldunuz ve ustunden cok zaman gecmis nasilsiniz memnun musunuz