• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuba1629

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
22
7
6
33
Merhaba arkadaşlar Bursa da yaşıyorum. Burnumdan estetik ameliyat olmak istiyorum ama doktor noktasında emin olamıyorum.Ozeller çok pahalı devlet noktasında da güvenemiyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🙏🙏🙏

bence olmak için biraz geç kalmışsın burun estetiği sezonu şubatı aşmamalı çünkü yazın etrafta top gibi bir burunla gezmek zorunda kalırsın. Güneş kremi sürdükçe gözenekler daha çok tıkanır daha şiş durur.
Sana önerim eğer bir burun estetiğine 15 bin lira gibi uçuk bir rakam vermiyorsan kesinlikle devlet ile özelin farkı yok. Bunu canı gönülden söyleyim sana. Çok iyi burun yapanlar 15den aşağı çalışmıyor. Minimum belki 10 bin ama aşağısı alt sınıfa girer ve özel ile devlet ayrımı yoktur bana göre.

bence olmak için biraz geç kalmışsın burun estetiği sezonu şubatı aşmamalı çünkü yazın etrafta top gibi bir burunla gezmek zorunda kalırsın. Güneş kremi sürdükçe gözenekler daha çok tıkanır daha şiş durur.
Sana önerim eğer bir burun estetiğine 15 bin lira gibi uçuk bir rakam vermiyorsan kesinlikle devlet ile özelin farkı yok. Bunu canı gönülden söyleyim sana. Çok iyi burun yapanlar 15den aşağı çalışmıyor. Minimum belki 10 bin ama aşağısı alt sınıfa girer ve özel ile devlet ayrımı yoktur bana göre.

tespitlerin çok yanlış,burun estetiğinin mevsimi yoktur kışın önerilir ama bu yazın ameliyat olunmaz anlamına gelmez kışın tercih edilmesinin sebebi havaların soğuk olması güneşin fazla gözükmemesi bu yüzden dışarı rahat çıkabilirsiniz ama yazın ameliyat olunmaz gibi bir genelleme yapılmaz

2.tespitine gelirsek min 10 bin diyorsunuz bu fiyatın altına iyi burun olmuyormuş,piyasayı siz belirliyorsunuz galiba 15-20 bine yapan doktorlar altından bıçak kullanmıyorlar bir çoğunun özel ofisleri özel ameliyat ekibi var keza lüks hastanelerle anlaşıyorlar bunların hepsi para ama hastane doktorları hastaneden maaş alıyor aynı şekilde ameliyat ekibi de maaşlı çalışanlar,o yüzden fiyatlar değişkenlik gösteriyor 15 bine yapan doktorların hepsi kusursuz burun yapmıyor,hepsinin tekniği kullandığı aletleri aynı

kendiniz demişsiniz devlette de çok iyi doktorlar var ama sizin 10 bin altı kötü olur tespitiniz ile çelişmişsiniz zira devlette çok cüzi paralar alınıyor kötü mü yapıyorlar hayır ama seri ameliyatlar olduğu için çok fazla ilgi alaka olmayabilir unutmayın 15-20 bin fiyat isteyenler de bir dönem devletten yolu geçen insanlar ama çalışıp çabalayı kendi isimlerini yaratıp biraz da pr çalışması ile ünlenip fahiş fiyatlar istemeye başladılar

tespitlerin çok yanlış,burun estetiğinin mevsimi yoktur kışın önerilir ama bu yazın ameliyat olunmaz anlamına gelmez kışın tercih edilmesinin sebebi havaların soğuk olması güneşin fazla gözükmemesi bu yüzden dışarı rahat çıkabilirsiniz ama yazın ameliyat olunmaz gibi bir genelleme yapılmaz

2.tespitine gelirsek min 10 bin diyorsunuz bu fiyatın altına iyi burun olmuyormuş,piyasayı siz belirliyorsunuz galiba 15-20 bine yapan doktorlar altından bıçak kullanmıyorlar bir çoğunun özel ofisleri özel ameliyat ekibi var keza lüks hastanelerle anlaşıyorlar bunların hepsi para ama hastane doktorları hastaneden maaş alıyor aynı şekilde ameliyat ekibi de maaşlı çalışanlar,o yüzden fiyatlar değişkenlik gösteriyor 15 bine yapan doktorların hepsi kusursuz burun yapmıyor,hepsinin tekniği kullandığı aletleri aynı

kendiniz demişsiniz devlette de çok iyi doktorlar var ama sizin 10 bin altı kötü olur tespitiniz ile çelişmişsiniz zira devlette çok cüzi paralar alınıyor kötü mü yapıyorlar hayır ama seri ameliyatlar olduğu için çok fazla ilgi alaka olmayabilir unutmayın 15-20 bin fiyat isteyenler de bir dönem devletten yolu geçen insanlar ama çalışıp çabalayı kendi isimlerini yaratıp biraz da pr çalışması ile ünlenip fahiş fiyatlar istemeye başladılar
kesinlikle yanlış anladınız ben 10 bin altı kötüdür demedim sadece 10 bin altı alan özelde devlette aynı burunu çıkarır dedim. Çok arkadaşım olduğu için bu tespiti şahsi fikrimce söyledim. Ben bir işe başlamadan önce en az 1 ay araştıran soran soruşturan birisiyim kişilik özelliğim.

Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Açıkçası burun ucunu kaldırmak istiyorum birde hafif kemik egriligi var başka bir şey yok. o yüzden devlette mi olsam diye düşündüm. Hem fiyatı da uygun olur 10.000 tl verecek durumum yok maalesef :( . Devlette burun estetigi yaptıran var mi Bursa sa tavsiyede bulunacak olan

Ben 6bin tl ye trabzonda oldum memnun kaldım beklentimi karşıladı ama dediğim gibi benim doktorumun devlette birsürü arkadaşı var bana cesurca dedi zaten devlette kıra döke yaparlar ben özele çıkıp piezo cerrahisine geçtim dedi özel cihazlar aldım felan diye ekledi.
Devletle de görüştüm 4.500 istediler üniversite hastanesinde. Çok istiyorsanız içinizde kalmasın bir an önce araştırmalara başlayın derim. Biraz daha gecikirseniz yazın en güzel günleri burnunuz şiş dolanabilirsiniz. Bence mayısı aşmayın 10-15 günde genel hatlarıyla toparlanıyor atel çıktıktan sonra hızlıca şiş inmeye başlıyor her gün farklı bir burun görmeye alışıyorsunuz. Bazen mükemmel görünüyor ertesi gün ise yamuk geliyor. Ama oturduğu zaman 6 ayı buluyor haberiniz olsun.

Back