burun estetiği

Berracebeci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
13
5
1
33
Merhabalar ben burun estetiği yaptirmak istiyorum bu kliniği duyan bilen var mi gidip işlem yaptiran varsa yazabilir mi? Buraya kaydolmayi sonunda basardim ve goruslerinize ihtiyacim var tavisiye uzerine gidip gorusmeden once on bilgilendirme edinmek istedim.Burnumda egiklik var ve nefes alma konusunda da sorun yasamaya basladim goruslerinizi bekliyorum tesekkurler iyi aksamlar.

Bn Flora Klinikte İlker Bey'e Lazer Liposuction yaptırdım ilgili olmaları hoşuma gitti.

Merhaba,
Bende de eğrilik ve nefes problemi vardı ve şekil olarak da burnumdan rahatsızdım.
Naci Karacaoğlan'a beş yıl önce ameliyat oldum. Çok doğal bir buruna sahibim şuan. Ancak nefes problemim hala devam ediyor. Birkaç KBB uzmanına burnumu gösterttim neden nefes alamıyorum diye ancak onlar ameliyatı beğendiler ve nefes alamamam için bir sebep bulamıyorlar ama ben nefes alamıyorum :/
Neticede Naci bey görünüş itibari ile çok doğal görünen buruna sahip olmanda iyi bir doktor. Burnu kesmeden yapıyor ameliyatı, burun delikerinden.
Öncelikle bu hususa dikkat etmen, tavsiye ederim. Sakın burnunu açtırma bence, açtıran arkadaşlarım çok pişman. Hem şekilleri kayık hem de yılalr içinde deforme olma riski daha yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…