• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği yiğit özer tiftikçioğlu

sweetdaysofmine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
10
0
36
Kızlar ben 17 yaşındayım ve bir hafta sonra 21 ocakta yiğit beye burun ameliyatı olacağım. Olmamın ilk sebebi bahar alerjisinden dolayı büyüyen geniz eti ve içerideki kemikteki yamukluktan dolayı tıkanıklık fakat yıllardır bu sorunla yaşıyorum ikinci sebep burnumdaki hafif kemer insanlar zamanında çok dalga geçtiler ve artık bende takıntı haline geldi ama ameliyattan çok korkuyorum hafta içi tekrar yiğit beyle görüşmeye gidicem konuşmak için lüften yiğit beye ameliyat olanlar bana yardımcı olabilir mi?Ameliyat sürecini anlatabilir mi?

Canim facebookta yigit Özer tiftikcioglu ve estetik bilgi paylaşım gibi adi olan bir grup var.ameliyat olan cok insan var orda ve cok yardimci oluyorlar.oraya bak bir istersen

Canım baktım üyeyim hatta ama burda daha detaylı anlatılabilceğini düşündüm o yüzden sordum
işin aslı haklısın sonuçta orası doktor beyin yönetiminde bir yer ve olumsuz herhangi bir paylaşım görmedim.doktor bey nüdahale ediyor olabilir olumsuzluklara.burda daha tarafsız yorum yapacak insanlara ulaşabiliriz :)

Bende yeni oldum yigit beye burun ameliyati daha birsey soyleyemem cok erken.gorusmeye gittim burnumun rahatsizlarini saymak icin bakti ve bana o saydi su şöyle bu böyle hangi taraf tikali hepsini soyledi bir dakika bile dusunmedim hemen oldum simdi tamponlarim cikmis vaziyette ve harika nefes aliyorum bunca yildir nefes bile alamiyormusum şekle gelince birsey demem icin erken sargilar var gecsin ozaman net birsey soyleyebilirim

Bende yeni oldum yigit beye burun ameliyati daha birsey soyleyemem cok erken.gorusmeye gittim burnumun rahatsizlarini saymak icin bakti ve bana o saydi su şöyle bu böyle hangi taraf tikali hepsini soyledi bir dakika bile dusunmedim hemen oldum simdi tamponlarim cikmis vaziyette ve harika nefes aliyorum bunca yildir nefes bile alamiyormusum şekle gelince birsey demem icin erken sargilar var gecsin ozaman net birsey soyleyebilirim
Bende yiğit beyi düşüyorum nasıl oldunuz memnunmusunuz acaba?

Bende bu iş için yiğit beye gideceğim. çok eski yorumlarına kadar okudum gayet olumlu...işin randevu kısmı sıkıntılı ege Üniversitesinden randevu tam angarya..

Bende yiğit beyi düşüyorum nasıl oldunuz memnunmusunuz acaba?
ben kemikten kurtulmak istiyordum amacim estetikti evet ama ozellikle bir taraf kapaliydi nefesten cok memnunum ama gorunusu icin cok erken bir aylik olsun haftaya foto filan koymayi dusunuyorum kepce kulakda yaptirdim ben onunda duzelmesini bekliyorum morluklar filan gecse eski hal ve yeni haliyle foto atarim isterseniz facebookda sayfasi var yigit ozer tiftikcioglu estetik paylasimi diye ordaki fotolarada bakabilirsiniz.sadece ilk halinlerine bakin size uygunmu oyle anlarsiniz.ben kalin deriliydim

Back