Burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum

ciceklibiri

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
29
68
8
35
Herkese merhaba,

Burnumda herhangi bir sağlık sıkıntısı yok ancak hafif bir kemer var. Açıkçası bu konuyu açma sebebim ciddi bir sıkıntım yok ve sadece görüntü için ameliyat olmama değer mi? Kendime sordum ve sonuçta durduk yere değil kendimi daha iyi hissetmek için olacağım kanısına vardım ama sizden de bir fikir almak istedim.

fotograf olsa daha kolay yorum yapilabilir ama yazdiginiz gibi sadece hafif bir kemer icin bence degmez. su anki hali sizi ne kadar rahatsiz ediyor? cok mu sikintili bir görüntüde burnunuz?

fotograf olsa daha kolay yorum yapilabilir ama yazdiginiz gibi sadece hafif bir kemer icin bence degmez. su anki hali sizi ne kadar rahatsiz ediyor? cok mu sikintili bir görüntüde burnunuz?
Çok sıkıntılı değil işte ama daha estetik durmasını isterdim. Ameliyat biraz korkutuyor beni.

Dolgu ile giderilebilecek düzeyde bir kusur mu bu onu araştırın bence. Evetse dolgu daha mantıklı.
Nitekim kemer yüzünden ameliyat olmam sonucunda eğri, ucu düşük bir burna sahip oldum.. 2.ameliyatımı oldum ama eğrilik giderilemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…