• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği Yaptırmalıyım/Nerede Yaptırmalıyım

Dunyaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
9
3
1
28
Merhaba, burun estetiği yaptırmak istiyorum ama son zamanlarda çok tereddütte kaldım ve nereye güvenip nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum Öneriniz nedir?

Merhaba kızlar ben kısa bir süre önce burun ameliyatı oldum. Doktorum Eyüp Bozkurt beydi ve gerçekten çok ilgili, çok anlayışlı. Zaten o kararı verene kadar akla karayı seçtim, benim için çok zor bir süreçti her kafadan bir ses çıkıyor herkes bir şey diyor burun ameliyatıyla ilgili. Eyüp bey sağolsun her soruma bıkmadan usanmadan yanıt verdi. Ameliyattan sonra da hep iletişim halindeydik hiç desteğini kesmedi, şahsen tavsiye ederim sevgiler :)

Merhaba kızlar ben kısa bir süre önce burun ameliyatı oldum. Doktorum Eyüp Bozkurt beydi ve gerçekten çok ilgili, çok anlayışlı. Zaten o kararı verene kadar akla karayı seçtim, benim için çok zor bir süreçti her kafadan bir ses çıkıyor herkes bir şey diyor burun ameliyatıyla ilgili. Eyüp bey sağolsun her soruma bıkmadan usanmadan yanıt verdi. Ameliyattan sonra da hep iletişim halindeydik hiç desteğini kesmedi, şahsen tavsiye ederim sevgiler :)

Teşekkür ederim, kendisi nerede çalışıyor?

Merhaba canım bu bilgiler işine yarayacaktır kendi sitesinden aldım, istersen önce bir ara konuş derim canım
ANTALYA
Fener Mah. Fener Cad. Ahmet Atmaca Sitesi A Blok Kat:1 Daire:2 Lara/Mutarpaşa/Antalya

İSTANBUL
Teşvikiye Cad. Celal Derviş Apartmanı No:16 Kat:4 Nişantaşı/İstanbul

0541 212 07 34
0850 522 26 96

Doc dr rasit cevizci.. kendisi sislide ve yarin ameliyat olacagim insallah guzel olur hersey🙏

Bnde 37 gun önce oldum suan gulunce cok cirkın oluyorum Dişlerimin ust kısmı yarısı tek gorunuyor tuhaf bir goruntu dudagım ustu sis ve kalkık normal mi sizde bu sekılde bir durum yasamısmıydınız

Ankarada olmayı düşünürseniz tvaiye edeceğim 2 doktor var. Eren taştan diğeri ihsan kuzucu. Bütçenize göre ihsan bey daha uygun fiyat veriyor ben de yarın arkadaşlarımın tavsiyesi ile ihsan beye olacagım. Şuana kadar çok ilgilendi herkonuda arayıp danışıyorum umarım ameliyatım iyi geçer dua edin kızlar

Back