Burun estetiği ve üst dudak

-Gri-

Bayan pozitif 😄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
1.354
3.705
Yine ben ve yine sorularım. Burun ameliyatim facia olursa, yazık olacak bana 🤭 zaten doktorum, yuzde bes ihtimalle, eskisinden de kötü olabilir demisti gözlerini belerterek. Acı bir deneyimdi. 😔

Düşünsenize, eşim çocuklarım yanimda. Sabahın köründe hazırlanıp çıkmısiz. Ameliyattan çıkmasını beklerken beş bardak çay içmiş, gelse de gitsek moduna girmisiz. Çocuklarin biri kucağımda ağlıyor, diğeri sıkıldım hadi gidelim diyor ama yinede pozitiflik saciyorum, hokka burnumun hayalini kuruyorum falan ama, bir giriyoruz, doktor gözlerini büyüterek eskisinden de kötü olabilir, hazır ol diyor. Oldu canim baska? 😔

Dün bir arkadaştan, dudak ve burun mesafesi uzun olsa bile, burun ameliyatindan sonra üst dudak biraz kalkıyor, buruna yaklasiyor gibi bir şey duydum. Ben de böyle bir şey duymuştum, doğru mu hanımlar?

Bugünde hastaneyi aradım, lip lift islemini plastik cerrah da yapmiyormus. Bu hastanede kimse bilmiyor sanırım bu ameliyati. Demin hastaneden bir yetkili arayıp, doktorumun söylediklerini iletti. doktorum, ameliyattan sonra o mesafe normale dönüyor demiş, nasıl dönecek ki? Acaba gizli bir sihir mi yapacak ameliyat ederken yoksa üst dudak buruna gerçekten yaklaşıyor mu?

🤭

Adam doğruyu söylemiş işte, yalan söyleyip "her şey mükemmel olacak, harika olacak" dese ve ameliyattan sonra kötü bir sonuçla karşılaşsanız daha mı iyiydi? Burun estetiği gerçekten riskli ve olmadan önce çok düşünülmesi gereken bir ameliyat. Bu iş böyle, ameliyat olacağım ve burnum harika olacak, bütün sorunlarım kaybolacak gibi bir dünya yok.

Hatta tam tersi ameliyattan sonra burnunuza ve yüzünüzün geri kalanına daha takık olacaksınız. Belki bir yılınız endişeyle geçecek. Kendinizi daha güzel bile hissetseniz o endişe hissi kaybolmayacak.

Burunla beraber dudak da kalkıyor evet. Fakat philtrum'un uzamasını eşitlemiyor bu durum. Hatta daha tuhaf bir görüntü ortaya çıkıyor. Benim philtrum 2 mm uzadı, üst dudağım da kalktı. Eskisinden çok daha tuhaf duruyor o bölge. Ama sizin doktor ben burnu çok kaldırmam demiş zaten. Dediği gibi yaparsa sizde öyle bir problem olmaz.

Adam doğruyu söylemiş işte, yalan söyleyip "her şey mükemmel olacak, harika olacak" dese ve ameliyattan sonra kötü bir sonuçla karşılaşsanız daha mı iyiydi? Burun estetiği gerçekten riskli ve olmadan önce çok düşünülmesi gereken bir ameliyat. Bu iş böyle, ameliyat olacağım ve burnum harika olacak, bütün sorunlarım kaybolacak gibi bir dünya yok.

Hatta tam tersi ameliyattan sonra burnunuza ve yüzünüzün geri kalanına daha takık olacaksınız. Belki bir yılınız endişeyle geçecek. Kendinizi daha güzel bile hissetseniz o endişe hissi kaybolmayacak.

Burunla beraber dudak da kalkıyor evet. Fakat philtrum'un uzamasını eşitlemiyor bu durum. Hatta daha tuhaf bir görüntü ortaya çıkıyor. Benim philtrum 2 mm uzadı, üst dudağım da kalktı. Eskisinden çok daha tuhaf duruyor o bölge. Ama sizin doktor ben burnu çok kaldırmam demiş zaten. Dediği gibi yaparsa sizde öyle bir problem olmaz.
Evet, doğru ancak kim daha kötü olsun diye o kadar acı çeker ki? Daha pozitif konuşmasını beklerdim ben 🙂

Kolay değil ki, iki küçük çocuklar ki biri bebek, bu işlere girişmek. Evet, kötü olma ihtimali hep var, ama yüzde beş ihtimal var diye 🙂 çok kaldırmam demedi aslında, benim yaptığım burun zaman geçince düşmüyor dedi. Yani evet domuzcuk gibi yapmıyorum ama kaldırıyorum ve öyle kalıyor dedi.

Ben doğal ama kalkık, doğal ama küçük, doğal ama cici bir burun istiyorum bu arada 😄

Mesafeler ... Keşke dudağıma yakin olsaydı o mesafe. Burnum kalkınca çok iyi olurdu. Üst dudak kalkacak, burun altindaki kısım açılacak nasıl bir şey çıkacak ortaya merak içindeyim. Fred Çakmaktaş gibi görünmek istemiyorum 😄

Eklentiler

• Screenshot_20220630-175550~2.png
    Screenshot_20220630-175550~2.png
    175,3 KB · Görüntüleme: 128
Evet, doğru ancak kim daha kötü olsun diye o kadar acı çeker ki? Daha pozitif konuşmasını beklerdim ben 🙂

Kolay değil ki, iki küçük çocuklar ki biri bebek, bu işlere girişmek. Evet, kötü olma ihtimali hep var, ama yüzde beş ihtimal var diye 🙂 çok kaldırmam demedi aslında, benim yaptığım burun zaman geçince düşmüyor dedi. Yani evet domuzcuk gibi yapmıyorum ama kaldırıyorum ve öyle kalıyor dedi.

Ben doğal ama kalkık, doğal ama küçük, doğal ama cici bir burun istiyorum bu arada 😄

Mesafeler ... Keşke dudağıma yakin olsaydı o mesafe. Burnum kalkınca çok iyi olurdu. Üst dudak kalkacak, burun altindaki kısım açılacak nasıl bir şey çıkacak ortaya merak içindeyim. Fred Çakmaktaş gibi görünmek istemiyorum 😄
En kötü Kim Kardashian gibi liplining yapmayı öğrenirsiniz 🤣 onun philtrum da uzun, dudak kalemiyle düzeltiyor.

RDT_20220630_1759016312103927045746013.jpg

RDT_20220630_1758512009383376318954340.jpg

Ya

Akslslsldkdk

Ben de dudak yok ki. Genel olarak dudak yetmezliğinden muzdarip olduğum icin, olmayan dudaklarıma çerçeve çekmek vs ben de çok yapay durmaz mi?

Bol bol burun var ama dudak hiç yok, şansa bak aksksks

Burnumu kendim kaldirdigim bir Kanıt,

Eklentiler

• IMG_20220630_183453443~2.jpg
    IMG_20220630_183453443~2.jpg
    51,5 KB · Görüntüleme: 132
Doktorun benim yaptığım burun düşmeyecek demesine inandınız mi ? Onun garantinizi asla veremez ve her burun yaş aldıkça oturup ilk konumuna göre düşecektir, %5 değil %50 memnuniyetsizlik var

Doktorun benim yaptığım burun düşmeyecek demesine inandınız mi ? Onun garantinizi asla veremez ve her burun yaş aldıkça oturup ilk konumuna göre düşecektir, %5 değil %50 memnuniyetsizlik var
Yani şöyle. İlk sene çok kalkık olan burunlarda doktorlar pay bıraktığı için öyle.kalkik olur ya, ben de o yok demek istedi. Dört beş senelik burunlarina baktım, geneli ayniydi, bilmiyorum tabii.

Yani şöyle. İlk sene çok kalkık olan burunlarda doktorlar pay bıraktığı için öyle.kalkik olur ya, ben de o yok demek istedi. Dört beş senelik burunlarina baktım, geneli ayniydi, bilmiyorum tabii.
Her şey onların dediği gibi olsaydı forumndansikayet sitelerinde binlerce mağdur olmazdı, bir de her cildin reaksiyonu farklı. Sayfalarina sadece güzel sonuçları koyuyorlar, ya on numara olacak ya arizali risk %50 bence

Sayfalarına en beğendiklerini koyduklarına eminim ben de 🤭 kumar gibi düşünüyorum ben artık burun olayıni ve herşeyi göze alarak, atıyorum kendimi ateşlere pardon hastanelere 😄

Olmadi revizyona girersin biraz daha tuzlu ama :)
Sevgili nilda, benim bir arkadaşım seneler önce doğal sayilabilecek bir burun ameliyatı olmuş ve yıllar sonra ikinci ameliyatını olmuştu. Doktor anlamamıştı bile. Doğal burun revizyonlarini doktorlar anlayamiyor mu?

Konudan konuya 🤭

Sevgili nilda, benim bir arkadaşım seneler önce doğal sayilabilecek bir burun ameliyatı olmuş ve yıllar sonra ikinci ameliyatını olmuştu. Doktor anlamamıştı bile. Doğal burun revizyonlarini doktorlar anlayamiyor mu?

Konudan konuya 🤭
Bence anlarlar ama burun sadece açıp kapatılırsa ,kapalı tekniker ya da açık teknik iz kalmamışsa anlamayabilirler. Bilemiyorum ama revizyonda zaten doktor önce bulmacayı çözüyor... diğer doktorun ne yaptığını bulmaya calisiyor

Bence anlarlar ama burun sadece açıp kapatılırsa ,kapalı tekniker ya da açık teknik iz kalmamışsa anlamayabilirler. Bilemiyorum ama revizyonda zaten doktor önce bulmacayı çözüyor... diğer doktorun ne yaptığını bulmaya calisiyor
Bazı revizyonluk burunlar basbas bagiriyor, onları ben bile anlıyorum ama bazilari anlaşılmıyor ya da doktor önemsemiyor. Ben de bilemedim 🙂

X