Burun Estetiği ve ritim bozukluğu

ihave0thingstolose

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
75
-18
24
Merhaba ben burun ameliyatı olcam yakın zamanda… ve kalbimde ritim bozukluğu var
genel anestezi verdiklerinde kalbim durur mu? yani bi yan etkisi olur mu? google dan baktım bazı insanlar kalp krizi geçirmiş.. aşırı korktum
geçen gece fenalaştım kalbim sıkıştı nefes alamadım neden bilmiyorum uykumdan uyandım ölüyodum sandım.. neydi o bilmiyorum bazıları panik atak olmuş olabilir diyor ama emin değilim tabikide doktora gittim sonuçları 2 gün sonra alacağım.. çok korkuyorum sanki öleceğimi hissediyorum.. kalbim böyle sorunlu olmasaydı korkmazdım bu kadar ama işte anesteziyi kaldırabilir miyim 21 yaşındayım bu arada ama yani sanki bana anestezi verdiklerinde birden kalbim duracakmış ve beni kurtaramıcaklarmış gibi hissediyorum.. böyle bişey yaşayan var mı çevrenizde..

selam, seni çok iyi anlıyorum, insan kronik hastalığı olduğunda iki kat endişe ediyor ve korkuyor. Ben de romatoid ve Sedef hastasıyım, hastalık atak döneminde olmasa da acaba enfeksiyon olur mu, doku kaybı olur mu diye düşünüyorum sürekli. En güzeli senin düzenli takibini yapan kardiyologla görüşmen, hastanede zaten ameliyata almadan önce kan tahliline kilona hastalıklarına bakarak anestezinin dozunu ayarlıyor anestezi doktorları. Ameliyat olacağın doktora da söylersin ritim bozukluğum var diye, ona göre tedbirini alır. Bir sıkıntı çıkmaz inşallah

evet ( doktora söylicem bakalım insallah güzel gecer ameliyatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…