Burun estetigi ve acisi

bitahanhulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
131
21
98
Samsun
Arkadaslar ameliyat olali bir ay oldu fakat dun aldim elime siyah nokta bandini yapistirdim ve kalanlarida cok baski yapmadan elimle sıktim.. :-( ama sonrada pisman oldum ya bisey olursa.. aranuzda bu yanlis metodu yapipta zarar goren ya da gormeyen var mi.yardimci olursaniz mutlu olurum.dunden beri cok tedirginim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bendede ameliyattan sonra çok siyah oluştu ve sivilce oluştu. Bende bant yapıştırmıştım birazı gitti kalanını ellemedim kendi kendine geçti. Çok zararı olacağını düşünmüyorum ama bir doktoruna sor istersen.

1 ay sonra pek ince riskler kalmıyor diye biliyorum

Yok artik yani neden boyle birsey yaptin ki sen 1 yil once ameliyat oldum ve o hareketi daha yeni yaptim

Valla dayanamadim cok cirkin gorunuyordu.

Tatlım ben bişey olacağını düşünmüyorum alçıyı ve burun ucundaki bantı çıkarırken gayet hoyratça davranıyorlar:)) biz bur:))unlarımıza dokunmaya kıyamıyoruz:)) Sanırım biraz rahat olmak lazım:))

evet aslında öylede canım birşey oluyorsa bile doktorun yüzünden olsun boşver sen yapmış olma allah korkusun çöker bak teyzemin doktoru alçıyı çıkarırıken çökertmişti burnunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…