• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi surecini yanliz gecirmek

redlipped

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
161
25
48
30
Merhaba arkadaslar,

Yakin zamanda burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum ancak yurtdisinda kaliyorum. Burun estetigimi tabiki Turkiyede yaptirmak istiyorum ancak bu konuda bir sorum var; burun estetik surecini yanliz gecirebilir misin yoksa birine ihtiyacin var mi? Her seyi yanliz yapan var mi aranizda?

Ablama, arkadaslarima ve anneme bu konuda yuk olmak ve onlara zahmet olsun istemiyorum. Randevularima, ameliyata yalniz girmek istiyorum ve otelde ilk haftasinda da yalniz olacagim. Ama tabi ameliyattan sonra nasil hissedecegim vs. bilmiyorum. Sizce mumkun mu?

Merhaba arkadaslar,

Yakin zamanda burun estetigi yaptirmayi dusunuyorum ancak yurtdisinda kaliyorum. Burun estetigimi tabiki Turkiyede yaptirmak istiyorum ancak bu konuda bir sorum var; burun estetik surecini yanliz gecirebilir misin yoksa birine ihtiyacin var mi? Her seyi yanliz yapan var mi aranizda?

Ablama, arkadaslarima ve anneme bu konuda yuk olmak ve onlara zahmet olsun istemiyorum. Randevularima, ameliyata yalniz girmek istiyorum ve otelde ilk haftasinda da yalniz olacagim. Ama tabi ameliyattan sonra nasil hissedecegim vs. bilmiyorum. Sizce mumkun mu?
Bence yanına mutlaka bir kişi almalısın yalnız gecirmemeni öneririm ameliyat sonrası narkozun etkisiyle kendini halsiz bitkin hissedeceksin lavaboya giderken veya yürürken sana birinin eşlik etmesi gerekiyo baş dönmesi gibi durumlarla karşılaşabilirsin herkeste aynımı bilmiyorum ama bende öyleydi kolumda biri olmadan düşecekmişim gibi hissetmiştim yanında birini bulundurman senin için iyi olacaktır canım

Merhaba arkadaslar,

Hemşireler ilk gün yardımcı oluyor sonra hiçkimseye ihtiyacın yok, en azından benim olmadı eğer nazlı biri değilsen ihtiyacın olmaz.

Canım olmaz maalesef, silikon tamponların içersine dikkatlice serum sıkılması gerekiyor, tampon çıkana kadar. Hiç bir şey için olmasada onun için biri lazım. Ama yattığın hast görüş, fiyat farkıyla 2-3 gün kalırsan olur neden olmasın.

Ben tek başıma gittim kliniğe, operasyondan sonrada kendim çıktım eve geldim. Aynı gün öğlene doğru evdeydim. Problem olmadı.

Back
X