• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonucu kan pıhtısı

Zaa xD

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
13
0
36
29
Herkese merhabalar, 25 Ocak'ta Gazi Devlet Hastanesi'nde Op. Dr. Zeynep Türkşen'e rinoplasti ameliyatı oldum. Genel olarak her şey ameliyat öncesi araştırmalarıma paralel olarak normal görünüyor. Ancak sol burnumda kanamam daha fazla olduğu için burnum kan pıhtısıyla doldu ve birkaç gün içinde silikon tamponlarım alıncak. Tamponlar alınırken canımı yakmaması için pıhtılardan kurtulmam gerek. Teramisin krem ve deniz suyunu kullandığım halde pek bir etkisini göremiyorum pıhtıları çözme konusunda. Daha önceden böyle bir şey yaşayan ve tavsiyesi olan var mı?

Çare aranacak konu değil bu benim de sol burnumdan fena kan pıhtısı çıktı görmedim ama doktor dedi tampon alınırken acı yoktu zaten o da çıkınca öyle bir şey hissetmedim rahat ol. Benim o pıhtı nefes almamı ciddi etkiledi ona rağmen çıkarken sorun yaşamadım ☺️

Çare aranacak konu değil bu benim de sol burnumdan fena kan pıhtısı çıktı görmedim ama doktor dedi tampon alınırken acı yoktu zaten o da çıkınca öyle bir şey hissetmedim rahat ol. Benim o pıhtı nefes almamı ciddi etkiledi ona rağmen çıkarken sorun yaşamadım ☺️
Teşekkürler umarım dediğin gibi olur

Benim iki tarfatada kan pıhtısı oldu ve tamponlari alırken alt tarafta kan pıhtısı toplandığı icin once onlari almasi gerekti ve feciii halde canimi yaktı o pıhtıları sprey sıkarak da çıkartmaya çalıştı ama yinede cok fazla acıdı o kadar ki ağladım. Yani seni korkutmak istemem ama onları bir şekilde temizlemelisin.

Benim iki tarfatada kan pıhtısı oldu ve tamponlari alırken alt tarafta kan pıhtısı toplandığı icin once onlari almasi gerekti ve feciii halde canimi yaktı o pıhtıları sprey sıkarak da çıkartmaya çalıştı ama yinede cok fazla acıdı o kadar ki ağladım. Yani seni korkutmak istemem ama onları bir şekilde temizlemelisin.
Ben de canımın biraz yanıcağını düşünüyorum ama yapcak bir şeyim yok. Az da olsa çözebildim pıhtıları ama yine de burnum kapalı. Kulak çöpüyle dokununca epey yumuşak çeksem gelicek gibi ama fazla da uğraşmak istemiyorum.

Tamponlarım az önce alındı, pıhtılar hiçbir sıkıntı oluşturmadı. Tamponlar alınırken herhangibir acı çekmedim ama dikişlerim alınırken gözlerim yaşardı.

Tamponlarım az önce alındı, pıhtılar hiçbir sıkıntı oluşturmadı. Tamponlar alınırken herhangibir acı çekmedim ama dikişlerim alınırken gözlerim yaşardı.
Demiştim sana :) benim burnumdan çıkan pıhtıyı görseydin kendimden nefret ettim çok utandım ağzıma kadar gelmişti doktor aldı hemen ama acı hissettirmedi

Merhabalar Zeynep Türkşene ameliyat olduktan sonraki fotoğrafınızı paylaşmanız mümkün mü acaba? bize de önerildi ama hiç fotoğraf görmedik merak ediyoruz doğrusu

Arkadaslar sizin burnunuzdan tamponu oyle pat diye mi cekiyorlar herkes korkuyor bu tampon olayından benim uzerine bir sprey sıktılar uyuşturucu bir spreydi hic bisi anlamadim ki bence bütün doktorlar kullaniyordur bunu o uyuşturucu spreyin etkisi ile zaten his kaybi oluşuyor pihtilarimida temizlediler tamponun cevresi kalip gibi kan birikintisi vardi dikisimide aldilar tamponu cektiler ben bisi hissetmedim

Back