Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burun Estetiği sonrasııı
- Konu Sahibi Melisa488
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun esteği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ağustos 2023
- 168
- 46
- 18
- 27
- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
Beeen 20. günüm üst dudağım bir tuhaf ön iki dişim çoğu geçmiş olsa da uyuşuk. Gözlerim yuvarlaklaştı hooded olan gözlerim çöktü. Göz çevrem gerçekten çöktü yani önceden de iyi değildi ama geçer mi bilmiyorum ama derinin kendini toplaması için zamana ihtiyacı var sanırım gençsen çok takılma. Bende çeneme toplanan ödem hala çok az var gibi önceden çok keskin olan çene hattım azıcık bozuldu.Aciiillll Burun ameliyatı sonrası gözlerim çok çökük duruyor ve ust dışlerim gözükmüyor gülemiyorum sanki simam değişmiş gibi duruyor bunu yaşayan varmı gerçekten
- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
Hahahahah aynı şekilde ben de.var maalesef ayran budalası gibi gülüyorum ben de dudaklarım yay şeklinde duruyor gözlerim de ayrık geçici bir durum diyorlar umarım geçer
- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
- 19 Temmuz 2023
- 158
- 64
- 13
- 22
Düzeliyor ödemden size öyle geliyor benim 51. Günüm falan hicbisi kalmadıBeeen 20. günüm üst dudağım bir tuhaf ön iki dişim çoğu geçmiş olsa da uyuşuk. Gözlerim yuvarlaklaştı hooded olan gözlerim çöktü. Göz çevrem gerçekten çöktü yani önceden de iyi değildi ama geçer mi bilmiyorum ama derinin kendini toplaması için zamana ihtiyacı var sanırım gençsen çok takılma. Bende çeneme toplanan ödem hala çok az var gibi önceden çok keskin olan çene hattım azıcık bozuldu.
Bende sivri bi yuze sahıptım top gibi olsum 24. Gunum bugun inşallah geçerBeeen 20. günüm üst dudağım bir tuhaf ön iki dişim çoğu geçmiş olsa da uyuşuk. Gözlerim yuvarlaklaştı hooded olan gözlerim çöktü. Göz çevrem gerçekten çöktü yani önceden de iyi değildi ama geçer mi bilmiyorum ama derinin kendini toplaması için zamana ihtiyacı var sanırım gençsen çok takılma. Bende çeneme toplanan ödem hala çok az var gibi önceden çok keskin olan çene hattım azıcık bozuldu.
- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
İnşallah ya, gerçekten güçlü bir psikoloji lazımmış bu ameliyat için. Anksiyetesi olan insanı çok zorluyor Çok teşekkür ederim desteğiniz için forumda bu aradaDüzeliyor ödemden size öyle geliyor benim 51. Günüm falan hicbisi kalmadı
- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
Bir günde tamamen geçmiyor maalesef yavaş yavaş ince deriliysen 6. veya 8. Ayda toplar diyorlar. Sıkıntı etmeyelim sürece güvenelim zaten şu an tasalansak da 1 yıl beklemek gerekiyor her şey için.Bende sivri bi yuze sahıptım top gibi olsum 24. Gunum bugun inşallah geçer
Benım kemıklı ve sivriydi şu an yus yuavarlakBu arada ince deriliyim ve kemikli bir yüzüm bardı hep onunla alakalı olabilir mi kızlar ? Sizin yüz şekliniz nasıl ?
- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
Sanırım o yüzden gözümüze batıyor toplu olmadığı için yüzümüz en ufak değişiklik göze çarpıyor, ince derili olduğum için özellikle en ufak kusurum göze batıyor. Neyse bakalım beklemek zorundayız zatenBenım kemıklı ve sivriydi şu an yus yuavarlak
Aynen öyle burnumda şiş inşallah bu süreç geçer artık ben bu kadar beklıyeceğimi bilmiyordumSanırım o yüzden gözümüze batıyor toplu olmadığı için yüzümüz en ufak değişiklik göze çarpıyor, ince derili olduğum için özellikle en ufak kusurum göze batıyor. Neyse bakalım beklemek zorundayız zaten
- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
Ben biliyordum yine de panik oluyorum arada normal yaAynen öyle burnumda şiş inşallah bu süreç geçer artık ben bu kadar beklıyeceğimi bilmiyordum
Benimde çenemin yanına inen şişlik hala duruyor .Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı .Beeen 20. günüm üst dudağım bir tuhaf ön iki dişim çoğu geçmiş olsa da uyuşuk. Gözlerim yuvarlaklaştı hooded olan gözlerim çöktü. Göz çevrem gerçekten çöktü yani önceden de iyi değildi ama geçer mi bilmiyorum ama derinin kendini toplaması için zamana ihtiyacı var sanırım gençsen çok takılma. Bende çeneme toplanan ödem hala çok az var gibi önceden çok keskin olan çene hattım azıcık bozuldu.
24. Gunum bugunBenimde çenemin yanına inen şişlik hala duruyor .Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı .
- 25 Ağustos 2023
- 162
- 70
- 13
- 26
21.günüm çok yeni daha.Benimde çenemin yanına inen şişlik hala duruyor .Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı .
benim de yüzümde şişklik vardı ve yüzüm orantısız duruyo burun ucum kalktığı için üst dudağımda inanılmaz inceydi dolgu yaptırdımAciiillll Burun ameliyatı sonrası gözlerim çok çökük duruyor ve ust dışlerim gözükmüyor gülemiyorum sanki simam değişmiş gibi duruyor bunu yaşayan varmı gerçekten
- 12 Eylül 2023
- 3
- 1
- 1
- 24
Gayet normal bir durum. Birkaç ay sonra düzelecektir merak etmeyin.Aciiillll Burun ameliyatı sonrası gözlerim çok çökük duruyor ve ust dışlerim gözükmüyor gülemiyorum sanki simam değişmiş gibi duruyor bunu yaşayan varmı gerçekten