• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Estetiği sonrasııı

Melisa488

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2023
239
1
39
18
23
Aciiillll Burun ameliyatı sonrası gözlerim çok çökük duruyor ve ust dışlerim gözükmüyor gülemiyorum sanki simam değişmiş gibi duruyor bunu yaşayan varmı gerçekten

var maalesef ayran budalası gibi gülüyorum ben de dudaklarım yay şeklinde duruyor gözlerim de ayrık geçici bir durum diyorlar umarım geçer

Aciiillll Burun ameliyatı sonrası gözlerim çok çökük duruyor ve ust dışlerim gözükmüyor gülemiyorum sanki simam değişmiş gibi duruyor bunu yaşayan varmı gerçekten
Beeen 20. günüm üst dudağım bir tuhaf ön iki dişim çoğu geçmiş olsa da uyuşuk. Gözlerim yuvarlaklaştı hooded olan gözlerim çöktü. Göz çevrem gerçekten çöktü yani önceden de iyi değildi ama geçer mi bilmiyorum ama derinin kendini toplaması için zamana ihtiyacı var sanırım gençsen çok takılma. Bende çeneme toplanan ödem hala çok az var gibi önceden çok keskin olan çene hattım azıcık bozuldu.

Bu arada ince deriliyim ve kemikli bir yüzüm bardı hep onunla alakalı olabilir mi kızlar ? Sizin yüz şekliniz nasıl ?

Beeen 20. günüm üst dudağım bir tuhaf ön iki dişim çoğu geçmiş olsa da uyuşuk. Gözlerim yuvarlaklaştı hooded olan gözlerim çöktü. Göz çevrem gerçekten çöktü yani önceden de iyi değildi ama geçer mi bilmiyorum ama derinin kendini toplaması için zamana ihtiyacı var sanırım gençsen çok takılma. Bende çeneme toplanan ödem hala çok az var gibi önceden çok keskin olan çene hattım azıcık bozuldu.
Düzeliyor ödemden size öyle geliyor benim 51. Günüm falan hicbisi kalmadı

Bende sivri bi yuze sahıptım top gibi olsum 24. Gunum bugun inşallah geçer

Bende sivri bi yuze sahıptım top gibi olsum 24. Gunum bugun inşallah geçer
Bir günde tamamen geçmiyor maalesef yavaş yavaş ince deriliysen 6. veya 8. Ayda toplar diyorlar. Sıkıntı etmeyelim sürece güvenelim zaten şu an tasalansak da 1 yıl beklemek gerekiyor her şey için.

Sanırım o yüzden gözümüze batıyor toplu olmadığı için yüzümüz en ufak değişiklik göze çarpıyor, ince derili olduğum için özellikle en ufak kusurum göze batıyor. Neyse bakalım beklemek zorundayız zaten 😄
Aynen öyle burnumda şiş inşallah bu süreç geçer artık ben bu kadar beklıyeceğimi bilmiyordum😀😀

Benimde çenemin yanına inen şişlik hala duruyor .Sizin ne kadar oldu ameliyat olalı .

benim de yüzümde şişklik vardı ve yüzüm orantısız duruyo burun ucum kalktığı için üst dudağımda inanılmaz inceydi dolgu yaptırdım

Back