Fotoğraf atsana nasıl düşük doktor hiç kaldırmamış mı amelıyatda12 gün önce burun estetiği oldum ve burnumun ucu düşük burun kaldırma ameliyatı olabiliyor muyuz böyle bir durum yaşayan veya bilgisi olan yazabilir mi?????
Çok az kaldırmış çünkü ilk hali ile bugün gördüğüm halinin alakası yok :/Hatta kemer de var gibiFotoğraf atsana nasıl düşük doktor hiç kaldırmamış mı amelıyatda
Kime oldunuz ?Çok az kaldırmış çünkü ilk hali ile bugün gördüğüm halinin alakası yok :/Hatta kemer de var gibi
Dr.Caner gelbal ağrı eğitim araştırmadaKime oldunuz ?
Bende İzmir de yaşadığım ıcın İzmir sandımDr.Caner gelbal ağrı eğitim araştırmada
Ameliyat masasında çekilmiş fotoğrafınız varmmı ? Şu an evet burun ucu düşük kalın ciltlimisinizÇok az kaldırmış çünkü ilk hali ile bugün gördüğüm halinin alakası yok :/Hatta kemer de var gibi
Evet kalın ciltliyim ameliyat masasında ki fotoyu doktor vermedi ama benm kendi çektiğim var bu foto ameliyattan 1 saat SONRAAmeliyat masasında çekilmiş fotoğrafınız varmmı ? Şu an evet burun ucu düşük kalın ciltlimisiniz
Bak benım benım eski ve yenı burnum arasındaki fark 4 ay oldu amelıyat olalı fazla ödem var hala tabi senin ameliyat olmadan onceki burnun nasıldı yandan o kenık sandıgın kemer sandıgın yanı şişlik olabılırEvet kalın ciltliyim ameliyat masasında ki fotoyu doktor vermedi ama benm kendi çektiğim var bu foto ameliyattan 1 saat SONRA
Benim aşırı kemerliydi ve çok düşüktü burnum ama maşallah senin burnun çok güzel olmuşBak benım benım eski ve yenı burnum arasındaki fark 4 ay oldu amelıyat olalı fazla ödem var hala tabi senin ameliyat olmadan onceki burnun nasıldı yandan o kenık sandıgın kemer sandıgın yanı şişlik olabılır
Karın derili olanların ödemin çok fazla olduğunu duymuştum bak benı burnum yamuk bıle takmıyorum ödem diyor herkes olmayadabılır bence cok takıntı yapıcak kadar uzun değil hayat ama daha 12 gün diyorsun ben 4 ay dıyorum düşün canını sıkma sana sureklı kotu yorum yapıp revizyon ol diyenler olacaktır revızyon amelıyat demek daha guzel olaxagı kesınlığı vermıyor spnuşta zamana bırak doktorlar 1 sene burnun oturması dıyor sonuçta.Kontrollerıne duzenlı gıt ve bol su ıc ananas ye iyi düşün iyi olsun mutlaka kontorole gıttıgınde doktoruna soyle hatta yarın bıle asistanına veya hemşiresine yaz telefondan ben hep öyle yapmıştımBenim aşırı kemerliydi ve çok düşüktü burnum ama maşallah senin burnun çok güzel olmuş
Yarın tamponlar ve alçılar alınacak söyleyeceğim teşekkür ederim bu güzel msjn içinKarın derili olanların ödemin çok fazla olduğunu duymuştum bak benı burnum yamuk bıle takmıyorum ödem diyor herkes olmayadabılır bence cok takıntı yapıcak kadar uzun değil hayat ama daha 12 gün diyorsun ben 4 ay dıyorum düşün canını sıkma sana sureklı kotu yorum yapıp revizyon ol diyenler olacaktır revızyon amelıyat demek daha guzel olaxagı kesınlığı vermıyor spnuşta zamana bırak doktorlar 1 sene burnun oturması dıyor sonuçta.Kontrollerıne duzenlı gıt ve bol su ıc ananas ye iyi düşün iyi olsun mutlaka kontorole gıttıgınde doktoruna soyle hatta yarın bıle asistanına veya hemşiresine yaz telefondan ben hep öyle yapmıştım
Aynı doktora burnumu yaptırmayı düşünüyodum bunu görünce kafam karıştı açıkcası şuan da son durumuz nedir fotoğraf ekleme şansınız var mı acabaDr.Caner gelbal ağrı eğitim araştırmada