Burun estetiği sonrası

Emcekare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
109
84
98
33
Arkadaşlar herkese merhaba. Burun estetiği oldum 14 gün önce aynı zamanda eğrilik vardı(septoplasti) . Normalde ameliyat olanların şikayeti burnun kalkık durması. Bende tam tersi bir durum söz konusu burun ucum çok şiş olduğu için mi bilmiyorum düşük duruyor. Normalde de uzundu uc kısmı. Boşuna mı ameliyat oldum ben bilmiyorum. Benim gibi şikayeti olupta düzelen varmıdır?

Benim de öyleydi. Burun ucuma hiç dokunulmadığını öğrendim, hala düşük duruyor. Doktorunuz kimdi?

Burun sırtındaki ve ucundaki ödemden dolayı duşuk durabiliyor. Benim burun ucum çok etliydi doktor kaldırdı ama aman aman kaldırsın istemedim zaten ameliyat videoma bakınca şuan bana düşükmüş gibi geliyor fotoğraf çekiyorum diğer gün gidiyor Yani ödemlerden dokayı öyle doğal bir burun da istediysen o kalkıklık olmuyor. Bende inme payı alçıdan çıkınca çok az oldu minimal.

Bastan düşükse sonra daha da düşüyor. Üzgünüm ama doğrusu bu. Bende de aynısı oldu.

Bastan düşükse sonra daha da düşüyor. Üzgünüm ama doğrusu bu. Bende de aynısı oldu.
Bende öyle olacağını düşünüyorum ama acayip bir şiş var o kısımda o yüzden de emin olamıyorum sanırım en kötü bir daha revizyon gerekecek Burun ucu için

Sadece septoplasti olduysanız doktorunuz burnunuzun ucuna dokunmaz, septoplasti sizin de dediğiniz gibi kemik eğriliğini düzeltme operasyonu çünkü. Rinoplasti olmadıysanız ucuna dokunulmaması çok olası.

Yeni üye oldum nasıl atabilirim bilmiyorum
Sadece septoplasti olduysanız doktorunuz burnunuzun ucuna dokunmaz, septoplasti sizin de dediğiniz gibi kemik eğriliğini düzeltme operasyonu çünkü. Rinoplasti olmadıysanız ucuna dokunulmaması çok olası.
hayır rinoplasti oldum o yüzden kafama çok takıyorım

Bir şey soracağım ben bugün çok rahat uyudum yan dönmüşüm yastiktan düşmüşüm inşallah burnum yamulmaz ve düşmez ama dün çok şişti bugun inmiş biraz ucu

Bir şey soracağım ben bugün çok rahat uyudum yan dönmüşüm yastiktan düşmüşüm inşallah burnum yamulmaz ve düşmez ama dün çok şişti bugun inmiş biraz ucu

Benim doktorum ameliyattan sonra yanıma geldiğinde bir iki gün dik yat ki yüzündeki ödem insin, sonrasında yan yatabilirsin sadece yüz üstü yatman yasak dedi.

Sürekli değişiyor bende de . Yol yürüdüğüm zaman çok iniyo şiş. Ama uyuduğum zaman artıyor. Bu olay 6 ay devam eder diyorlar

Benim burnum çok şişti ve inmiyordu doktor 6 ayda tam oturur demişti gerçekten de geçti 6 aydan sonra ama yakın arkadaşımın ameliyattan sonra burnunun ucu ödem topladi. Kalıcı ödem dedi doktor o yüzden tekrar ameliyata aldilar onu küçük bir müdahele için. Şimdi burnun ucunda şişlik yok. Ama 14 gün daha çok erken bisey soylemek icin bence, henüz kafana takma derim daha 2 ay neredeyse şiş kalacak o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…