Benim de öyleydi. Burun ucuma hiç dokunulmadığını öğrendim, hala düşük duruyor. Doktorunuz kimdi?Arkadaşlar herkese merhaba. Burun estetiği oldum 14 gün önce aynı zamanda eğrilik vardı(septoplasti) . Normalde ameliyat olanların şikayeti burnun kalkık durması. Bende tam tersi bir durum söz konusu burun ucum çok şiş olduğu için mi bilmiyorum düşük duruyor. Normalde de uzundu uc kısmı. Boşuna mı ameliyat oldum ben bilmiyorum. Benim gibi şikayeti olupta düzelen varmıdır?
Yeni üye oldum nasıl atabilirim bilmiyorumÖzelden fotoğraf yollar mısınız merak ettim
Bende öyle olacağını düşünüyorum ama acayip bir şiş var o kısımda o yüzden de emin olamıyorumBastan düşükse sonra daha da düşüyor. Üzgünüm ama doğrusu bu. Bende de aynısı oldu.
Yeni üye oldum nasıl atabilirim bilmiyorum
hayır rinoplasti oldum o yüzden kafama çok takıyorımSadece septoplasti olduysanız doktorunuz burnunuzun ucuna dokunmaz, septoplasti sizin de dediğiniz gibi kemik eğriliğini düzeltme operasyonu çünkü. Rinoplasti olmadıysanız ucuna dokunulmaması çok olası.
Doktor kim söyler misiniz?hayır rinoplasti oldum o yüzden kafama çok takıyorım
tanıyacağınızı sanmıyorum küçük bir şehirde yaşıyorum kbb uzmanı kendisiDoktor kim söyler misiniz?
Bir şey soracağım ben bugün çok rahat uyudum yan dönmüşüm yastiktan düşmüşüm inşallah burnum yamulmaz ve düşmez ama dün çok şişti bugun inmiş biraz ucu
Sürekli değişiyor bende de . Yol yürüdüğüm zaman çok iniyo şiş. Ama uyuduğum zaman artıyor. Bu olay 6 ay devam eder diyorlarBir şey soracağım ben bugün çok rahat uyudum yan dönmüşüm yastiktan düşmüşüm inşallah burnum yamulmaz ve düşmez ama dün çok şişti bugun inmiş biraz ucu
Sürekli değişiyor bende de . Yol yürüdüğüm
sunu da ekliyim netten araştırdım ılk 3 hafta sırt üstü yatın eğrilik oluşmaması adına diyor. Sonra yan yatabılırmısız. Bir kereden birşey olmaz benceBir şey soracağım ben bugün çok rahat uyudum yan dönmüşüm yastiktan düşmüşüm inşallah burnum yamulmaz ve düşmez ama dün çok şişti bugun inmiş biraz ucu
Ben doğal olsun kalkık olmasın dedim . Hep bir düşme payı varmış ama bilmiyorum yine de . O kadar fazla ödeme nasıl düşme payı oluyor anlamıyorumBenim 7.günüm kalkık gibi
İnşallahOdemler inince duser 2 mm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?