Burun estetiği sonrası yaşadıklarınız

Burun estetiği yaptırdıktan kaç gün sonra dışarı çıkabilecek duruma geliriz estetik olacağım ama çok korkuyorummm yorumları okudukça dahada korkuyorummm
korkulacak birşey yok dışarı çıkma amacına bağlı ne zaman çıkabileceğin,mesela ben ameliyattan 5 gün sonra çıktım hortlak gibi olsamda :)saçımı yıkatmak için kuaföre gittim alışveriş yaptım ama yoruldum tabi...

Ameliyattan 10 gun sonra Budapeste'ye tatile gitmistim ben. Her ne kadar bantlar cikmis, sis bir burnum olsada herkes o halini bile begenmisti:KK22:
Peki şişlik tam olarak ne zaman inmişti benim birde bi sorunum var burnum sabah uyandığımda sis oluyor bazen arada gün içerisinde de şişiyor iniyor falan sanırım bu bir hastalık bu ameliyattan sonra etkiler mi?

korkulacak birşey yok dışarı çıkma amacına bağlı ne zaman çıkabileceğin,mesela ben ameliyattan 5 gün sonra çıktım hortlak gibi olsamda :)saçımı yıkatmak için kuaföre gittim alışveriş yaptım ama yoruldum tabi...
Peki tam olarak makyaj falan yapıp çıkman ne zaman oldu?

Ben ameliyattan üç gün sonra dışarı çıkmıştım hem de alçılı burunla. Ama bende hiç morarma olmadı. İnsanlar sizi görünce garip garip bakıyor doğal olarak fakat bu da hiç kafaya takılacak bir durum değil. Hiç korkulacak bir operasyon değil. Ameliyat olanların tecrübelerini, yaşadıklarını okursanız ve bunları kabul ederseniz, doktorunuzu iyi seçerseniz hiç zorluk çekmezsiniz. Burnunuz değişecek, kemikle oynanacak ağrı sızı tabi ki olacak. Kafada bitiyor bu iş.

Peki şişlik tam olarak ne zaman inmişti benim birde bi sorunum var burnum sabah uyandığımda sis oluyor bazen arada gün içerisinde de şişiyor iniyor falan sanırım bu bir hastalık bu ameliyattan sonra etkiler mi?

Sislige takilmamani oneririm, benimde uyaninca burnum sis olur. Ilk zamanlarki sislik yok tabii ki. 1-2 aya iniyor. derin ince ise daha cabuk iner. benim derim kalin oldugu icin daha uzun surdu. Ama burnum gayet duzgun gorundugu icin sis de olsa umursamiyorum, nasil olsa zamanla iner, ben boyle de guzelim diyip geciyorum.

Peki tam olarak makyaj falan yapıp çıkman ne zaman oldu?
15 gün sonra alçı çıkınca dr makyaj yapabilirsin dedi ilk gün yaptımda :) ama benim burnumn üstü pütür pütür soyuluyor durmadan evdeyimde o yüzden pek yapmıyorum ama gerektiğinde 15 günden sonra fondoten ve koruyucu sürebildim

Burnunun ustune cok makyaj yapmamani oneririm, Ben goz makyaji, ruj allik ile yasiyorum aylardir. Hem cildim bebek gibi oldu, hemde burnuma zarar vermemis oluyorum. Arada burnumun ustune cok hafif pudra suruyorum sadece. Derinin durumu, burnun iyilesmesini etkiler. Bu donemde icecegin sigara bile iyilesmeyi yavaslatir. O nedenle hem burnun hem sagligin icin olabildigince dogal yasamak gerek

kızlar merhaba bugun 25. gunum ust dudagım bayagı yukarı cekıyor yani dudağım kısaldı sankı bu duzelır mı sızce

X