Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gül suyu iyi geliyor deneCildi yağlı olanlar gül suyu kullanmasin diyolar
Yaaaa tereciye tere satmak gibi oldu buEvet ben yazmıştım ikiside iyi geldi :)
Doktor temizlemiyor mu bu yağı vs tekrar yağlanıyor mu yani ?Kizlar teşekkür ederim deneyeceğim Bende sebamed sabun kullanıyorum bakalım
Sabunla yikiyorum oda etki etmedi sivilcelerde cikiyor sürekliDoktor temizlemiyor mu bu yağı vs tekrar yağlanıyor mu yani ?
Yok tatlim oyle bisey olmadida rahatsız edici bi yağlanma var ne olucak hic bilmiyorumCiddi misin ya tüylenme filan yapıyor mu peki
:/ siyah nokta vs temizlemek için bişey öneriyor mu doktor ?Yok tatlim oyle bisey olmadida rahatsız edici bi yağlanma var ne olucak hic bilmiyorum
Hayir ben kafama göre takılıyorum:/ siyah nokta vs temizlemek için bişey öneriyor mu doktor ?
Hmm teşekkür ettim :)benım ameliyattan sonra cok sivilcem olmuştu ama onlar zamanlar geçti . şimdi burnumun iki tarafındada siyah noktalar var onları yeni sıktı annem. yavaş avaş geçiyor. zamanla geçer
Sıkmaya cesaret edemiyorum ameliyat daha cok yenı burnuma zarar verir diyebenım ameliyattan sonra cok sivilcem olmuştu ama onlar zamanlar geçti . şimdi burnumun iki tarafındada siyah noktalar var onları yeni sıktı annem. yavaş avaş geçiyor. zamanla geçer
bende edemiyordum annem başımın etini yedi sıkalım diye sıktık burnum kıpkırmızı oldu hemen sabunla soğuk suyla yıkadım şimdi normal. normalde belli olmuyorda fotoğraflarda sanki siyah noktanın burnu varmış gibi duruyor kocamandıSıkmaya cesaret edemiyorum ameliyat daha cok yenı burnuma zarar verir diye