Cidden cok saglam bi psikoloji istiyomus onu ogrendim. Eger gercekten istiyosaniz burnunuzla mutsuzsaniz ve doktorunuza tamamen guveniyosaniz yaptirin. Ben mesela bazen pisman oluyorum cunku bu surec cok zor sislikler hemen inmiyor sekline alisamiyosunuz vs.
Yandan çok güzel gözüküyor bence çok fazla kalkık değil ama tabi siz sürekli incelediğiniz için garip geliyordur.doktorunuz masaj önermediyse YouTube da burun ameliyatı olanlar masaj paylaşmış isterseniz bir bakın
Tesekkur ederim bana kalkik geliyo dediginiz gibi eski burnumla kiyaslayinca hele. Baskalarina cok kalkik gelmiyo olabilir tabi :) Doktorum bi sey demedi yap veya yapma diye ben yapmiyorum korkuyorum ellemeye ya
Arkadaslarrr 20inci gunumdeyim ve bitkisel caylar yasak diye okudum ama ben bilmeden demin yesil cay ictim ve ictikten sonra burnumda tuaf hisler hissetmeye basladim geriliyormus gibi.. korkmaya basladim birsey olurmu???
Gercekten cok zor bi surecmis. O kadar pismanim ki ameliyat olduguma cok kocaman kisa ve kalkik geliyo burnum. Ben bantlari kendim cikardim masaj da vermedi doktorum. İnsallah benim de iner bi an once psikolojim alt ust oldu Tesekkurler cevap icin
Özellikle kalkık mı istediniz. Ben kalkık istemedim düz istemiştim doktorum çok az kaldırsam iyi olur dedi ona bıraktım. Burun deliklerim görünmüo şuan sizin daha mı kalkık