Burun estetigi sonrasi sislik (fotografli)

therealG

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2016
75
12
8
Bugun 15. gunum yandan bakildiginda kalkik olmasi disinda sikintim yok buyuk durmuyo fazla ama onden cok buyuk patates gibi sanki. Daha cok yeni biliyorum ama boyle kalir diye cok korkuyorum okula gitmem lazim boyle gitmek istemiyorum sanki herkes bakicak gibi geliyo. Biraz normale donse yeter benim icin ama su haline alisamiyorum nedense cok buyuk cok genis ya. Ameliyat olanlar sizin de onden sis miydi burnunuz bu kadar genis miydi acaba sonra inceldi mi yardimci olursaniz sevinirim. Bi de kalkikligi iniyo mu ne kadar iniyo acaba ucu cok yukarda geliyo burnumun

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde boyle kut duruyo. Insallah duzelir 16. Gunum

Merhabalar benim de oyleydi inceldi suan birinci ayimdayim. masajimi duzenli yaptim her gun. Zamanla sekil aliyor cok genisti hatta konu actim. hala burun ucum yamuk gorunuyor cunku sol tarafi daha sis sag tarafa gore. yani korkma suan. incelir o. ben neler dusundum agladim vs..... ki ben estetik olmadim. burnum kirildi benim. ama zor bir ameliyatmis sabir isi hemen gecmiyor sonucta kemikle ilgili bir travma oluyor. zamanla odemler inecek ve dokular yapisicak kemigine.

Gercekten cok zor bi surecmis. O kadar pismanim ki ameliyat olduguma cok kocaman kisa ve kalkik geliyo burnum. Ben bantlari kendim cikardim masaj da vermedi doktorum. İnsallah benim de iner bi an once psikolojim alt ust oldu Tesekkurler cevap icin

Benim bugün atel çıktı burnum hala uzun ve büyük sanki hiç ameliyat olmamışım gibi moralim çok bozuk. Herkes hiçbi değişiklik yok diyor ooffffffff

Benim bugün atel çıktı burnum hala uzun ve büyük sanki hiç ameliyat olmamışım gibi moralim çok bozuk. Herkes hiçbi değişiklik yok diyor ooffffffff

Ben de cok kotu durumdayim herkes kuculecek diyor moral bozmamaya calisalim

Kisiden kisiye degisiyor o arkadaslar. Ben ikinci ayimi doldurmak uzereyim daha yeni yeni inmeye basladi sisliklerim.
Kalin derililerde daha çok zaman aliyor malesef.

Kisiden kisiye degisiyor o arkadaslar. Ben ikinci ayimi doldurmak uzereyim daha yeni yeni inmeye basladi sisliklerim.
Kalin derililerde daha çok zaman aliyor malesef.

Ya insin kuculsun de sabredicez mecbur peki kalkikligi iniyo mu ya burnum kisacik kaldi

canim aynen bilerek kaldiriyorlar sonradan derinde yeni dokular olusunca doluyor o yerler ve normale donuyor:))) benim ideal kalkik burnum kirilinca da sadece sag tarafta cikinti oldu burun ucum ayni kaldi. doktor bana aciklama yapti ameliyat sonrasi korkma normale inicek diye gercekten indi eski halini aldi dedigim gibi zaten kalkikti ve degim yerindeyse domuza donmustum ateller cikinca.:))) korkma zaman ver ayna ve foto isine cok bulasma :)

Iniyor canim merak etme benimde çok kalkik duruyodu basta, onun inecegini hesap ederek kaldiriyolar yukari. Dedigin gibi sabir gerektiriyor. Senin kaç gun oldu ameliyat olali?

17 gun oldu cok yeni daha ama iste korkuyorum boyle kalir diye insallah iner bi an once burnum kisacik cunku. Bu arada gercekten moral oluyo yazdiklariniz :)

Valla gunun her saati burnumun fotografini cekiyorum gordukce moralim bozuluyo cidden uzak durmak lazim bu isten :) İnsan hep bi an once olsun istiyo iste sabredemiyo. Sagolun cevap icin rahatliyorum deneyimli insanlardan duyunca

daha çok erkenmis, bende cok korkmustum kalkik kalicak diye ama kalmiyor yani emin ol :)

İnsallah benim de kalmaz boyle cok sagolun gercekten ne zor zamanlarmis ameliyat isin en kolay kismiymis meger. Burnunuzun uyusuklugu hassasligi ne zaman gecti peki ya cok kotu bi sey dokunamiyorum dogru duzgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…