Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk cıktıgında gördügünüz sekil ödemlense de pek degismez.Bu sekilde degildi diyorsanız düzelir.Ameliyatımın 2. Günü eğrilik varmış gibi hissediyorum dün böyle değildi sizce nedeni nedir
Değildi ertesi gün böyle oldu ve tek burnum tıkanık diğeri açık tamponlarım delikliİlk cıktıgında gördügünüz sekil ödemlense de pek degismez.Bu sekilde degildi diyorsanız düzelir.
Biliyorum ama elimde degil açıkçası özellikle bir burun deliğimin açık olup diğerinin kapalı olmasıDaha çok yeni bu kadar takma şu aşamada, kafayı yersin.
Şu an bişey soylemek için çok erken gun gectikçe burnun her gecen gun daha guzel olucak ve sadece sabret ben 25.gundeyim ve her sey daha iyiAmeliyatımın 2. Günü eğrilik varmış gibi hissediyorum dün böyle değildi sizce nedeni nedir
Ya şey sorucam Esnerken sende de korku oluyor muuu hahahd24. günüm bitti bugün full ödem burnum hala o kadar çok araştırma yaptım ki ödemin tamamen bitmesi 1 yılı bile geçiyor ama 3. aydan sonra daha rahat ediliyor 6. ayda daha da.. Yani iyileşmenize bakın hiçççç umursamayın yüzünüz full ödem şu an. Masaj yaparken bile anlıyorum kendimde burun kanatlarımda bile ödem var. Demoralize olmayın zamana bırakın..
Hayırrr denedim okurken hatta istemsiz Bende hapşururken oluyo çok zor ve kaşındıgında burnumYa şey sorucam Esnerken sende de korku oluyor muuu hahahd
Ayyy neyseki fındık burunlarimiza değerrHayırrr denedim okurken hatta istemsiz Bende hapşururken oluyo çok zor ve kaşındıgında burnum
Evettt iyi kiii Siz yazarken dolgu konularını okuyordum daha iyileşmeden fıtı fıtı şeytan dürtüyorAyyy neyseki fındık burunlarimiza değerr
Bana da dudak dolgusu perileri gidip gidip geliyorEvettt iyi kiii Siz yazarken dolgu konularını okuyordum daha iyileşmeden fıtı fıtı şeytan dürtüyor
Yaaaaaaa seni nasıl takibe alabilirim enerjili ve harikasınnn izle butonu var ona tıkladım dogru mu? Yeniyim biraz sitedeerozata 3-4 ay beklicez Yaaaa benim dudaklar tam köfte diyebilirim ama ben diş damak görünümü için istiyorum bi tık böyle birde çene biraz, birdaha mı gelicez 28 oluyorum yakında burun ilk estetiğim
Ya çok teşekkür ederimmm Bende birkaç ay önce katıldım o konuyu tam bilmiyorum bi bakayım varmı böyle birşey Anasayfada takılıyorum geneldeYaaaaaaa seni nasıl takibe alabilirim enerjili ve harikasınnn izle butonu var ona tıkladım dogru mu? Yeniyim biraz sitedee
Evett öğrendim takibe almısımmYa çok teşekkür ederimmm Bende birkaç ay önce katıldım o konuyu tam bilmiyorum bi bakayım varmı böyle birşey Anasayfada takılıyorum genelde
İzle takip demekmiiiymiş Süper bende yaptımmEvett öğrendim takibe almısımm
İzle takip demekmiiiymiş Süper bende yaptımm