Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 1 ay 1 haftalık tam bir şey sorabilir miyim size ödem burnu yamuk yada eğri gösterir mi yani ödem biyere toplandıkça sanki yamuluyo burnum bazı yerleri çukur bazı yerleri yüksek gibi duruyor sizin böyle bi süreciniz oldu mu orta kalın deriliyim bu aradaBenim ameliyat olalı 7 ay oluyor. Hala ucunda şişlik var biraz. Hatta bazen sabah tümüyle şiş olarak uyanıyorum. Yani henüz çok erken, burnunuz sargılı bu süreçte tabii ki şiş olacak. Geçmiş olsun
Evett gösterir. Kendi burnumdan ve buradan okuduklarım kadarıyla şekil değişebiliyor. İnce derili olduğum halde özellikle sabahları hala bir taraf daha şiş gibi ve ya çukur gibi durabiliyor.Benimde 1 ay 1 haftalık tam bir şey sorabilir miyim size ödem burnu yamuk yada eğri gösterir mi yani ödem biyere toplandıkça sanki yamuluyo burnum bazı yerleri çukur bazı yerleri yüksek gibi duruyor sizin böyle bi süreciniz oldu mu orta kalın deriliyim bu arada
Benim de öyle ucu bazen aşırı şişiyor ve düşük gibi duruyor sonra kemil üstü hafif şişiyor bu sefer burun ortası supratip dedikleri yer aşağıda kalıyor çukur gibi yani hergün farklı birgün azalıyor o çukur bir gün aşırı belli sanırım 1 yılı bulacak iyileşmem sizinde yandan şekil değiştirdiği oluyormuydu öncen herkesin hemen hemen değişiyor ödemliykende yandan merak ettimEvett gösterir. Kendi burnumdan ve buradan okuduklarım kadarıyla şekil değişebiliyor. İnce derili olduğum halde özellikle sabahları hala bir taraf daha şiş gibi ve ya çukur gibi durabiliyor.
Ben önden memnunum ama yandan supratip bölgede çukur var benim. Sanırım doktor oradan kıkırdağı fazla almış. Bazen fazla çukur oluyor bazen daha az oluyor. Benim ki Bi deformasyon gibi duruyor çünkü 7 ay oldu şimdiye kadar geçmesi gerekiyordu. Ama sizin henüz çok erken.Benim de öyle ucu bazen aşırı şişiyor ve düşük gibi duruyor sonra kemil üstü hafif şişiyor bu sefer burun ortası supratip dedikleri yer aşağıda kalıyor çukur gibi yani hergün farklı birgün azalıyor o çukur bir gün aşırı belli sanırım 1 yılı bulacak iyileşmem sizinde yandan şekil değiştirdiği oluyormuydu öncen herkesin hemen hemen değişiyor ödemliykende yandan merak ettim
Sizinle diğer konumuzda konuşmuştuk fotoğraf atmıştım sizeBenim de öyle ucu bazen aşırı şişiyor ve düşük gibi duruyor sonra kemil üstü hafif şişiyor bu sefer burun ortası supratip dedikleri yer aşağıda kalıyor çukur gibi yani hergün farklı birgün azalıyor o çukur bir gün aşırı belli sanırım 1 yılı bulacak iyileşmem sizinde yandan şekil değiştirdiği oluyormuydu öncen herkesin hemen hemen değişiyor ödemliykende yandan merak ettim
Evet hatırladım aynen :) ya ben böyle psikoloji olduğunu bilsem yaptırmazdım şuan eski burnumdan çok farkı yok ucuds düştü gibi geliyor belkide ucu düşük durduğu için orası çukur gibi bilmiyorum bir gün şişiyot havaya doğru bir gün sarkık gerçekten yoruldum artık yaSizinle diğer konumuzda konuşmuştuk fotoğraf atmıştım size
Evet gerçekten zor bir süreç ama emin olun şu an yaşadığınız şeyler gayet normal ve geçici. Zaman geçtikçe alışacaksınız ve burnunuz yüzünüze oturacak.Evet hatırladım aynen :) ya ben böyle psikoloji olduğunu bilsem yaptırmazdım şuan eski burnumdan çok farkı yok ucuds düştü gibi geliyor belkide ucu düşük durduğu için orası çukur gibi bilmiyorum bir gün şişiyot havaya doğru bir gün sarkık gerçekten yoruldum artık ya
Yok canım ya bence illaki belli eder kendini evet ödem farklı gösterir ama olduğundan şiş gösterir daha büyük gösterir şimdiden o çukur belli ciddi anlamda bi geçiş var keniğin altında bence çökük ve daha da belli olur kabul etmeye başladım artık doktorla konuşucam kontrolde geçeceğini sanmıyprumEvet gerçekten zor bir süreç ama emin olun şu an yaşadığınız şeyler gayet normal ve geçici. Zaman geçtikçe alışacaksınız ve burnunuz yüzünüze oturacak.
Baksana iyice belli oluyorEvet gerçekten zor bir süreç ama emin olun şu an yaşadığınız şeyler gayet normal ve geçici. Zaman geçtikçe alışacaksınız ve burnunuz yüzünüze oturacak.
Benim de öyleydi ilk başlarda. Ama ucunun şişi indiğinde bir tık geçiyor o görüntü. Sizin çok değil bence. Diyorum ya eğer orası iyice çukurlaşmazsa, bu şekilde şişler orantılı inerse kesinlikle kötü durmuyor.Baksana iyice belli oluyor
evet doğru söylüyorsunuz Okla gösterdiğim kısımlar inerse anca eşitlenirBenim de öyleydi ilk başlarda. Ama ucunun şişi indiğinde bir tık geçiyor o görüntü. Sizin çok değil bence. Diyorum ya eğer orası iyice çukurlaşmazsa, bu şekilde şişler orantılı inerse kesinlikle kötü durmuyor
Birde kemik ödemi en geç inen yer diyorlar ama ben şimdiden kemiğimi hissediyorum sanki ödem yok gibi orda anlayamadımBenim de öyleydi ilk başlarda. Ama ucunun şişi indiğinde bir tık geçiyor o görüntü. Sizin çok değil bence. Diyorum ya eğer orası iyice çukurlaşmazsa, bu şekilde şişler orantılı inerse kesinlikle kötü durmuyor.
Kemik gibi hissedersiniz ama kemikte ki ödem daha sert oluyor bazen. Doktorunuza kontrole gittiğinizde mutlaka sorun siz. Daha net bir şey söyleyecektir.Birde kemik ödemi en geç inen yer diyorlar ama ben şimdiden kemiğimi hissediyorum sanki ödem yok gibi orda anlayamadım
Doktor masaj önerdi mi ? Doktorum kendi masaj yaptığında bile ödem azalmıştı anlık olarak şahit oldum buna. 1 aylık bir burun oldukça önemlidir burun ucunuz daha inecektirBirde kemik ödemi en geç inen yer diyorlar ama ben şimdiden kemiğimi hissediyorum sanki ödem yok gibi orda anlayamadım
Bazı günler çok iniyor bazı günler hissediyorum bişey olduğunu masaj önderdi yapıyorum evet ama geçmezse diye korkuyorum çökmesinden falanDoktor masaj önerdi mi ? Doktorum kendi masaj yaptığında bile ödem azalmıştı anlık olarak şahit oldum buna. 1 aylık bir burun oldukça önemlidir burun ucunuz daha inecektir
Ya benim burnumda böyle o geçiş yeri çok keskin 1.5 ay oldu sende düzelme oldu mu uç kısmın ödemi indi mi ben ödem mi yoksa öyle mi kalacak kestiremiyorumevet doğru söylüyorsunuz Okla gösterdiğim kısımlar inerse anca eşitlenir
Fotoğraf atarmısın yandan biYa benim burnumda böyle o geçiş yeri çok keskin 1.5 ay oldu sende düzelme oldu mu uç kısmın ödemi indi mi ben ödem mi yoksa öyle mi kalacak kestiremiyorum