Burun estetiği sonrası minik kemer

Busra96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
11
2
27
Kızlar merhaba,siteye yeni üye oldum nedeni ise 33 gün önce rinopilasti ameliyatı olduktan sonra yaşadığım bazı problemler.Öncelikle önceden kemerli,ucu düşük,şiş ve yuvarlak ucu olan bir burna sahiptim.Çok acemi olduğum için doktor seçimine hiç dikkat etmedim,herhangi bir araştırmam,analizim olmadı.Fakülte'de unvansız bir doktor aracılığıyla ameliyat oldum.O yüzden şu an korkularım çok fazla doktoruma güvenim fazla yok.Ameliyatta,kemerim alındı,ucu inceltildi,çok az kaldırıldı burun etlerim yakıldı.Ameliyattan sonraki burnum genel itibariyle problemsiz duruyor şişlikler hariç fakat benim fark ettiğim problemler mevcut,öncelikle içerisindeki kabuklardan ötürü nefes problemim var,burun ucum sağa yatık gibi asimetrik duruyor çok ciddi değil çok şükür insanlar fark etmiyor,burun deliklerim asimetrik sağ burun deliğim sola yatık ve biraz daha büyük,sol deliğim daha dik ve daha küçük.Son problemim ise başlardan beri az da olsa fark ettiğim burun sırtımdaki mimik kemerimsi çıkıntı çok ciddi bakıldığında fark edilen.Bu sorunlar hakkında yardımınızı istiyorum.

O gördüğünüz şey çıkıntı bile olmayabilir, şişlikler eşit "dağıılmıyor" burna.

öncelikle geçmiş olsun. sanirim tek cevap sabir. bir sure gecmesi ve oturmasi lazim cikinti vs gibi seylerim gercekten cikinti oldugunu soylemek icin 6 ay lazimmis diyor doktorlar.. su 6 ay bi gecse anlayalim.

Çok teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için,doktorum ufak kıkırdak olabilir etrafındaki yağ erimiş ortaya çıkmış olabilir demişti.Şu an ciddi bir durum olarak görmüyorum çok şükür,sadece ileride ilerler daha da ciddi bir problem haline gelir mi endişesiyle ben de yazıverdim:)Umarım gönlümüzce olur,çünkü böyle kalması hiç problem değil yeter ki ilerlemesin

Yazmadan gecmek istemedim siz unvani olmayan bir doktora oldugunuzu yazmissiniz ya ben de suanda iyi denilen doktorlardan birinde ameliyat oldum ve bu problemlerin hepsi bende de var. Goruntu eskisine gore cok iyi oldu diye asimetrilige falan takilmayim dedim ama burnumun tek tarafi sabahlari hep tikali ve o taraftaki kulagim da tikanmaya basladi.. Yani bundan sans isimidir yoksa biraz travmatik burunlarda her doktor basarili mi degildir sonucu cikiyor bilemiyorum. Bu tip problemli burunlar sanki bazi doktorlara sinavda calismadigi yerden sorulmus gibi geliyor...

Kızlar fotoğraf da yüklemek istedim daha net yorum yapmanız açısından içimde kalmasın,önceki burnumdan daha çok beğeniyorum fakat yine de hiç sorun çıkmasın isterdim ayreten ilerlemesi meselesinin endişesi var inşallah ya bu şekilde kalır ya da geçer.

Evet biraz şans işi sanırım,insan ne gibi problem çıkar diye düşünürken insanın eski burnu konusunda çelişkiye düşmesi gerçekten korkunç,doktorun iyi olması biraz da kişiye güven veriyor o yüzden benim korkum iki katı fazla umarım korkularımız birkaç aya yersiz olur.

selam Büşra benimde burnumda kemik vardı ve ucu düşüktü. ama benim burnum senin eski burnundan daha büyüktü yani kemiği daha büyüktü ve daha uzundu. ve benim ameliyat olmadan onceki kendi burnumun burun delikleri farklıydı fakat burnumun ucu düşük olduğu için gözükmüyordu. ama ameliyattan sonra burun ucum kaldırıldığı için şimdi delikler gözüküyor ve o fark belli oluyor. napıcağımı bilemiyorum biraz moralim bozuk. benim ameliyat olalı 1 ay oldu. acaba şişlikler iince burun ucum biraz düşer mi. düşmesini isiyorum çnkü belki önden burun deliklerim gözükmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…