Kızlar merhaba,siteye yeni üye oldum nedeni ise 33 gün önce rinopilasti ameliyatı olduktan sonra yaşadığım bazı problemler.Öncelikle önceden kemerli,ucu düşük,şiş ve yuvarlak ucu olan bir burna sahiptim.Çok acemi olduğum için doktor seçimine hiç dikkat etmedim,herhangi bir araştırmam,analizim olmadı.Fakülte'de unvansız bir doktor aracılığıyla ameliyat oldum.O yüzden şu an korkularım çok fazla doktoruma güvenim fazla yok.Ameliyatta,kemerim alındı,ucu inceltildi,çok az kaldırıldı burun etlerim yakıldı.Ameliyattan sonraki burnum genel itibariyle problemsiz duruyor şişlikler hariç fakat benim fark ettiğim problemler mevcut,öncelikle içerisindeki kabuklardan ötürü nefes problemim var,burun ucum sağa yatık gibi asimetrik duruyor çok ciddi değil çok şükür insanlar fark etmiyor,burun deliklerim asimetrik sağ burun deliğim sola yatık ve biraz daha büyük,sol deliğim daha dik ve daha küçük.Son problemim ise başlardan beri az da olsa fark ettiğim burun sırtımdaki mimik kemerimsi çıkıntı çok ciddi bakıldığında fark edilen.Bu sorunlar hakkında yardımınızı istiyorum.