- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
-
- Konu Sahibi hotcouture
Teşekkür ederim ama sanki yağları temizlemezsem katman olacak bu kez cilt problemi ortaya çıkacak gibime geliyor. Bugün bioderma nın pembe hassas ciltler için olan temizleyici aldım hafif yıkadım parfümsüz parabensiz çok fazla ellemicem daha ikinci haftam . Gül suyunu duymuştum zararı olmaz de miMrb geçmiş olsun öncelikle ben ilk üç hafta hiç dokunamadım daha sonra tonikle hafifçe temizledim burnumu. gül suyu kullanabilirsiniz ya da eczanede satılan ürünlerden kullanabilirsiniz ben la roche ürünlerini kullanıyorum bu arada
Teşekkür ederim tavsiye için. Makyaj birinci ayda yapmak istiyorum ama fondötenle değil, ten makyajı yapmak istemiyorum. Bakım önemli şimdilik la roche ve avene yi öneriyorlar geneldeMakyaj yapma bence çok hashas henüz kimyasallardan uzak duraan iyi olur ben avae nin ürünlerini kullandım tonikle sildim hafifce yumuşak jelle yıkadım yüzümü güneş koruyucular falan
Ben korkuyorum fırçalama işlemine. Daha hissetmiyorum bile burnumu ancak ellediğimde siyah noktalar elime elime geliyor dermatolog buhar Makinesi hariç çıkmaz onlar dedi ama buhar makinesi falan yaptıramam daha çok yeni.. yağ işe yarıyor mu diyorsun yani, benim cildim de aşırı yağlı bi cilt ZatenKızlar benim bantlarımda pazartesi alınmıştı. Burnum kapalı kaldığı için ölü deri ve bant yapışkanları vardı ben banyodan önce zeytinyağı sürüp bir saat kadar bekledim. Banyoya girince saç kremi sürüp, soft diş fırçasıyla hafif hafif burnumun üstünü fırçaladım. Bu işlemi çok hafif uyguladım. Daha sonra bastırmadan yine çok hafif peeling yaptım ve duruladım. Çıkıncada güneş kremiyle nemlendirdim. Bu konuyu çok araştırdım fakat bir şey bulamamıştım inşallah faydası dokunur birilerine. Ölü deriler çok zor terkediyor cildi. Hava almasını da engelliyor. Çok kötü sanki güneşte yanmışım gibi kahverengi deri attım ben. Kapalı kaldığı içinmiş. Çok şükür bugün o derilerden kurtuldum.
Ben korkuyorum fırçalama işlemine. Daha hissetmiyorum bile burnumu ancak ellediğimde siyah noktalar elime elime geliyor dermatolog buhar Makinesi hariç çıkmaz onlar dedi ama buhar makinesi falan yaptıramam daha çok yeni.. yağ işe yarıyor mu diyorsun yani, benim cildim de aşırı yağlı bi cilt Zaten
Arnica kremÖdem için bişey içip yada yiyormusumuZ yada me sürüyorsunız masaj falan
İşe yarıyorsa hemen alırım burnumun ucu inmiyorArnica krem
Bana bunu doktor önerdi Zaten krem ödem için masaj kremi. İnternette araştırın çok işe yarıyormuş bizzat yarayan arkadaşlarım var canlı gördüğümİşe yarıyorsa hemen alırım burnumun ucu inmiyor