Burun estetiği sonrası kemer , acill yardım 🥺

Doktorilunuz ne dedi. Ilk aylarda hafif kemer olusabiliyor sonra geciyor.bence cok kotu gorunmuyor burnunuz. Hafif cok bastirmadan masaj yapabilirsiniz

Merhaba bu şekilde olmasa da bende şeklini beğenmedim kemerli bir görüntü oluştu klinik ortamında lokal anestezi ile 30 dk burnumu torpuledi ve tekrar kaldırdı çok şükür memnunum şimdilik ücret de ödemedim. Sizde görüşün bence hakkınız ideal bı burna kavuşmak

Merhaba bu şekilde olmasa da bende şeklini beğenmedim kemerli bir görüntü oluştu klinik ortamında lokal anestezi ile 30 dk burnumu torpuledi ve tekrar kaldırdı çok şükür memnunum şimdilik ücret de ödemedim. Sizde görüşün bence hakkınız ideal bı burna kavuşmak
Kaç ay sonra bu işlemi yaptı doktorunuz ve nasıl yapılıyor bilgi verirmisiniz

Kaç ay sonra bu işlemi yaptı doktorunuz ve nasıl yapılıyor bilgi verirmisiniz
10 ay sonra yaptırdım. Uyanık oliyorsunz kolay bir şey değil o duygu ama sonucu için değiyor. Kemer kaldığında ufak bir törpü yapılıyor işte. Yine bandaj dikiş şişlik normal ameliyat kadar olmasa da benzer bir süreç

10 ay sonra yaptırdım. Uyanık oliyorsunz kolay bir şey değil o duygu ama sonucu için değiyor. Kemer kaldığında ufak bir törpü yapılıyor işte. Yine bandaj dikiş şişlik normal ameliyat kadar olmasa da benzer bir süreç
Anladım dün kontrole gittim bir hastasında da kemer sorunu olmuş o da 10. Ayındaymış lokal anestezi ile kemerini törpüleyecekti yan odada. Sormayı unuttum daha da düşer şişlik inmez ise kaldırırmısınız diye. Benim şiş ve düşen burun ucum için ödemdir muhtemelen 1. Yıla kadar beklemeliyiz dedi siz de kalın derilimiydiniz? bu durumda siz ücret ödediniz mi ?

Bende de kemer oluştu hangi doktor özelden yazar mısınız aynısı mı merak ettim bir de neden oluştuğuna dair bir şey dedi mi

Bende de kemer oluştu hangi doktor özelden yazar mısınız aynısı mı merak ettim bir de neden oluştuğuna dair bir şey dedi mi
O kadar morelim bozuk ki benim de burnumda kemer oluştu. İlk ameliyat masasindaki fotoda bile belliydi. Simdi de bariz belli. Doktor masaj bile onermedi sabır diyor

O kadar morelim bozuk ki benim de burnumda kemer oluştu. İlk ameliyat masasindaki fotoda bile belliydi. Simdi de bariz belli. Doktor masaj bile onermedi sabır diyor
Bence bi hata yapmış olmalılar önümüzdeki günlerde gideceğim dünyanın parasını aldı bir de benim kemik de yoktu olmayan kemiği nasıl çıkarttı anlamadım

Kemer oluşmasa güzel bir burun gibi duruyor tabi önden görünümünü ya da nefes durumunuzu bilmiyorum. Ameliyat sonrası iyileşme sürecinde bu gibi durumlar oluşabiliyor bunu görüştüğüm birçok doktor bana söylemişti. Ama üç kişide de benzer durum oluşması doktordan kaynakladığını düşündürüyor. Ancak bu ameliyat öncesi bazı belgeler imzalanıyor bilmiyorum siz imzaladınız mı benimkinde ameliyatta ve sonrasında gelişecek komplikasyonlar hakkında bilgi sahibiyim mükkemmel bir sonuç değil görsel ve işlevsel olarak daha iyi bir burun yapma amacı olduğunun farkındayım tarzında bir şey yazıyordu. Hatta felç kalabilirim ölebilirim gibi bir sürü madde vardı. Hastane ayrı doktor ayrı imzalatmıştı. Yani hukuki bir süreçte tazminat alma ihtimaliniz bana düşük geldi. Kaldı ki böyle bir süreç sizi de psikolojik olarak yıpratacaktır. Burnu düzeltme konusunda cidden doktorunuzun düzgün bir sonuç çıkaracağını düşünmüyorsanız aynı doktora yaptırmamak daha mantıklı. Hele ki sizden ekstra ödeme istemişse ve vermemişseniz hiç uğraşmaz daha da bozar. Ki siz vermezseniz kendisi ameliyathane masraflarını ödemek durumunda kalacak. Benzer durumu annem yaşamıştı tabi onun sorunu sizden çok daha fazlaydı tekrar aynı doktora revizyon oldu ve yine güzel bir sonuç olmadı. Tarafsız bakacak olursak eğer burnunuzda bu çıkıntı sonradan oluşmuşsa doktorun hatası diyemeyiz. O yüzden doktora bir ödeme yapmadan sadece ameliyathane için ödeme yapmanız mantıklı.
Çok doğru tespitler. Ben de doktoruma beğenmediğimi söylediğimde eski haline getirir bırakırım merak etme diye beni tersledi. Yani iyi bir iletişim kurulmamışsa doktorla, aynı doktora revizyon yaptırmak çılgınlık. Adamın insafına kalıyorsun daha da kötüsünü yapabilir benim bu anlamda hiç güvenim yok açıkcası....

Çok doğru tespitler. Ben de doktoruma beğenmediğimi söylediğimde eski haline getirir bırakırım merak etme diye beni tersledi. Yani iyi bir iletişim kurulmamışsa doktorla, aynı doktora revizyon yaptırmak çılgınlık. Adamın insafına kalıyorsun daha da kötüsünü yapabilir benim bu anlamda hiç güvenim yok açıkcası....
Bu durumda insan biraz kendini arafta ve çaresiz hissediyor. Tekrar aynı doktora işlem yaptırma konusunda zaten kararsız ve endişeli olan bir insana bu tarz bir yaklaşım sergileyen doktora bir şey yaptırmamak en iyisi. Yeni bir doktor bulmak, güvenmek, işlem yaptırmak maddi ve manevi açıdan zor olsa da imkanları zorlayıp daha iyi bir hizmet almak lazım. Açılan bir konuda bir doktorun kadına 3 kez işlem yaptığını ve sonuncusunu 5 dakikalık bir işlem diyerek bir sürü belge imzalattığını, 2 saat işlem yaptığını okumuştum. Sonunda kadın doktoruna güvenemeyip başka doktora muayene oluyor ve burnunda birçok sıkıntı oluştuğunu öğreniyor. Ve yapılan işlemler her neyse artık doktor yeni bir ameliyatı burnun kaldırmayacağını ve artık burnuna hiç birşey yaptırmamasını öneriyor. Bu tabiki çok üzücü ve uç bir örnek ama zararın neresinden dönülse kar. Bu arada bu bahsettiğim olayda kadın daha önce bir ameliyat geçirip revizyon için bu doktora geliyor ve o daha da kötü yapıyor. Ve yaptığı ameliyatların başarısızlığını ilk ameliyatına bağlıyor. O yüzden revizyon için burnun sorumluluğunu alacak iyi bir doktor seçmek de önemli.

Anladım dün kontrole gittim bir hastasında da kemer sorunu olmuş o da 10. Ayındaymış lokal anestezi ile kemerini törpüleyecekti yan odada. Sormayı unuttum daha da düşer şişlik inmez ise kaldırırmısınız diye. Benim şiş ve düşen burun ucum için ödemdir muhtemelen 1. Yıla kadar beklemeliyiz dedi siz de kalın derilimiydiniz? bu durumda siz ücret ödediniz mi ?
Bence burun ödemden düşmez. Ücret almadı ben 10 ay bekleyebildim aylardır aynıydı çünkü değişmiyo bazı şeyler. Evet kalın derili ve cilt yağlı

Merhabalar işlem ameliyattami yapıldı ve sonra hastanede kaldınız mı o süreci yazarmisiniz

Merhabalar işlem ameliyattami yapıldı ve sonra hastanede kaldınız mı o süreci yazarmisiniz
Hayir özel klinikte lokal anestezi ile uyanık bir şekilde yapıldı ben burun ucu değişikliği de istediğim için kesildi dikişim vardı yine bant yapistirildi Atel değil de. 10 gün fln bantla kaldım

X