Merhaba kızlar,
burun estetiği ameliyatı olmaya karar verdim. hatta tarihimi bile aldım. amelilyat olanlara sormak istediğim; ameliyat sonrası burnunuzdaki sivilce izi, siyah nokta v.b izler gidiyormu?
şuan burnumda sivilce izi ve siyah noktalar var. bunlar ameliyattan sonra yok olacakmı yoksa doktora ayrı bir istekde mi bulunmalıyım.
teşekürler.
Merhaba bende oldum ameliyatı nefes problemimde vardı şuan burnum çok büyük duruyor ve kalkık duruyor umarım geçer.. Ayrıca iz konusuna gelince kalıcı olduğunu düşünmüyorum. Birde benim kaşımın hemen alt kısmında çok büyük şiş oluştu korkuyorum kemik olabilirmi diye .. Buna benzer bişey geçiren arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim.
O sadece şişlik ve hepimizde var ama zamanla geçecek, meraklanma :)
arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm :)))) ve içten dikiş olduğu için giç birşey belli değil iz miz yokk ucuda çok şirin
arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm :)))) ve içten dikiş olduğu için giç birşey belli değil iz miz yokk ucuda çok şirin
gerçektenmi ya sizdede oldumu yada tanıdık başka arkadaşlarınızda ya ben kendimi çok kötü hissediyorum çok sert duruyor kemik değilmidir ya alınan kemerimin hemen üstü göz hizamdayandan özellikle resmen eğri duruyor yukarısı şiş ortası inmiş ucu yine şiş
Benim de kemerin alındığı yerdeki deri buruşuk kaldı. bir buçuk ay oluyor. çok moralim bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?