• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği sonrası izler

xxman06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
37
0
46
Merhaba kızlar,
burun estetiği ameliyatı olmaya karar verdim. hatta tarihimi bile aldım. amelilyat olanlara sormak istediğim; ameliyat sonrası burnunuzdaki sivilce izi, siyah nokta v.b izler gidiyormu?

şuan burnumda sivilce izi ve siyah noktalar var. bunlar ameliyattan sonra yok olacakmı yoksa doktora ayrı bir istekde mi bulunmalıyım.

teşekürler.

Merhaba bende oldum ameliyatı nefes problemimde vardı şuan burnum çok büyük duruyor ve kalkık duruyor umarım geçer.. Ayrıca iz konusuna gelince kalıcı olduğunu düşünmüyorum. Birde benim kaşımın hemen alt kısmında çok büyük şiş oluştu korkuyorum kemik olabilirmi diye .. Buna benzer bişey geçiren arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim.

Merhaba kızlar,
burun estetiği ameliyatı olmaya karar verdim. hatta tarihimi bile aldım. amelilyat olanlara sormak istediğim; ameliyat sonrası burnunuzdaki sivilce izi, siyah nokta v.b izler gidiyormu?

şuan burnumda sivilce izi ve siyah noktalar var. bunlar ameliyattan sonra yok olacakmı yoksa doktora ayrı bir istekde mi bulunmalıyım.

teşekürler.

Hayır izler gitmez. Sadece burun ameliyatınızı yapar. İzleri silmek için başka bir teknik ve farklı bir zamanda yapar bence.

Merhaba bende oldum ameliyatı nefes problemimde vardı şuan burnum çok büyük duruyor ve kalkık duruyor umarım geçer.. Ayrıca iz konusuna gelince kalıcı olduğunu düşünmüyorum. Birde benim kaşımın hemen alt kısmında çok büyük şiş oluştu korkuyorum kemik olabilirmi diye .. Buna benzer bişey geçiren arkadaşlar varsa yorum yaparlarsa sevinirim.

O sadece şişlik ve hepimizde var ama zamanla geçecek, meraklanma :)

O sadece şişlik ve hepimizde var ama zamanla geçecek, meraklanma :)

gerçektenmi ya sizdede oldumu yada tanıdık başka arkadaşlarınızda ya ben kendimi çok kötü hissediyorum çok sert duruyor kemik değilmidir ya alınan kemerimin hemen üstü göz hizamda :( yandan özellikle resmen eğri duruyor yukarısı şiş ortası inmiş ucu yine şiş:(

arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm :)))) ve içten dikiş olduğu için giç birşey belli değil iz miz yokk ucuda çok şirin

Zeynep güzel bir ameliyat geçirmişssin demekki, geçmiş olsun.

Haydarpaşadaki doktor çok iyi olabilir ama emre ilhanın yaptıklarını görüp beğenmiyorum demen biraz mübala olmuş sanki. :).

arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm :)))) ve içten dikiş olduğu için giç birşey belli değil iz miz yokk ucuda çok şirin

Siz neden her yerde aynı cevabı yazıp doktor ismini bu kadar vurguluyorsunuz????

Son düzenleme:

zeynep hanım resminizi görebilir miyiz? çok ballandırmışsınız o yüzden soruyorum yanlış anlamayın.

gerçektenmi ya sizdede oldumu yada tanıdık başka arkadaşlarınızda ya ben kendimi çok kötü hissediyorum çok sert duruyor kemik değilmidir ya alınan kemerimin hemen üstü göz hizamda :( yandan özellikle resmen eğri duruyor yukarısı şiş ortası inmiş ucu yine şiş:(

Su an benimde öyle 1 bucuk ay olmadı daha inecek diyorlar bekliyorummmmm inmesede eskisinden iyi yaa ama inse fena olmazz tabii kide
:)

Sivilce siyah nokta konusundada daha da artabilir ameliyatta onlara birşey yapılmıyor aksine 1 hafta yıkayamadıgın için artabiir de bende cok az olustu ama geçiyor simdi şükür ki

yk cnm gerçekten abartmıyorum emre ilhanınkiler yandan gerçekten harika belki benimki öyle değildr ama önden görünümü böyle düpdüz anlatabildimmi bilmiyorum oyuzden beyenmiyrm yoksa kötülediğim yok benim kendi fikrim :)

kızlar ben Emre İlhan ın ameliyat yaptığı hastanede ameliyathane hemşiresiyim ve yaklaşık 500 adet yaptığı burun görmüşümdür ve maşşallah bir tane bile kötü burun yaptığını görmedim herşeyden önce çok titiz ben bir kere bile içine sinmeyen bir burnu bıraktığını görmedim herzaman en güzeli için uğraşır bir çok cerrahla çalıştım ama kesinlikle tek yani önerdiğim tek insan

Bende florance nightingale de ameliyat oldum, benim de burnumun üstü alın kısmında şişliğim oldu ama 1 günde geçti, cilt yapısına göre değişiyor sanırım, şimdi 1 hafta oldu sanki yüzden kilo almışım gibi genel olarak bir şişliğim var o nekadar sürer bilmiyorum, sivilce ve siyah noktalara gelince, ameliyattan sonra enfeksiyon kapmamak için doktor güne 2.000 mg antibiyotik veriyor zaten, o sayede zaten yüzde sivilce, siyah nokta kalmıyor bir taşta 2 kuş:)) valla cildim süper oldu:) ama antibiyotik bitti:(( acaba çıkarmı yine:(( sargılarım sanırım birkaç güne açılacak şimdi şiş haliyle bile çok güsel görünüyo,

aynı soru olacak belki ama tam manası ile cevap verilmemiş. ameliyat sonrası burun altından yapılan kesi izi ne kadar süre sonra geçiyor? ayrıca bu kesiye uygulanan ir pomad var mı mesela madecassol adlı kre hani her türlü cilt yapılandırması ve yaa izi kalamamsı için kullanılıyo ya bu durmda da kullanılabilirmi bu kesi yerine bilenlr paylşsın lütfen ...

Ben madecassol sürüyorum 12. Günüm ve resmen hafif bi kırmızılık kaldı çizgi. O da geçiyor yani. Tavsiye ederim. Yalnız gece sürüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back