Gecer sabirli olur valla ben 1 ay once ikinci amaliyati oldum bandajlar cikti baktim.burnum egri dediki odemdir 1 yil 3 ay gecmedi ve durmayan burun akintisi simdi tekrar oldumSelam kızlar, burun ameliyatı olalı üç ayı geçti burnum hala inanılmaz şiş artık sabrım kalmadı moralim çok bozuk bütün gün durmadan masaj yapıyorum tam biraz indi derken uyuyup sabah kalktığımda dahada şiş biçimsiz bir burunla karşılaşıyorum.kavis istemiştim oda yok ne yapmam gerek lütfen bir şey söyleyin
içmediğim ödem çayı su kalmadı ama geçmiyor az da olsa biraz toparlaması lazımdı.
3 ay çok kısa bir zaman. Ben ameliyat olalı 1.5 sene oldu hala çok az ödem var burun sırtımda. Ayrıca sabah kalkınca burnunuzun şişmesi normal. Uyku hormonu sebebiyle uykudan sonra yüzümüz şişer zaten. Benim burnum sabahları hala şişer biraz geçince düzelir. Kavis ödem geçince belli oluyor sabırlı olun.Selam kızlar, burun ameliyatı olalı üç ayı geçti burnum hala inanılmaz şiş artık sabrım kalmadı moralim çok bozuk bütün gün durmadan masaj yapıyorum tam biraz indi derken uyuyup sabah kalktığımda dahada şiş biçimsiz bir burunla karşılaşıyorum.kavis istemiştim oda yok ne yapmam gerek lütfen bir şey söyleyin
içmediğim ödem çayı su kalmadı ama geçmiyor az da olsa biraz toparlaması lazımdı.
Arkadaşımla aynı dönem olduk onda hiç böyle bir problem yok gayet düzeldi ödem falan kalmadı.tamam uyuyunca şişer ama inanılır gibi bir şişlik değil.kaviste en azından yine belli ederdi kendini bilemiyorum.yine de teşekkürler:)3 ay çok kısa bir zaman. Ben ameliyat olalı 1.5 sene oldu hala çok az ödem var burun sırtımda. Ayrıca sabah kalkınca burnunuzun şişmesi normal. Uyku hormonu sebebiyle uykudan sonra yüzümüz şişer zaten. Benim burnum sabahları hala şişer biraz geçince düzelir. Kavis ödem geçince belli oluyor sabırlı olun.
Sigara kullanmıyorum çok nadirsigara kullanıyorsan ödemi çok geciktiren bir şey olduğunu duymuştum :)
Fotograf atar mısınız bana. Ben de aynı durumdayım açtıgım baslıga fotograflarımı yüklemistim 1 ay oldu ama hiç değişiklik yokSelam kızlar, burun ameliyatı olalı üç ayı geçti burnum hala inanılmaz şiş artık sabrım kalmadı moralim çok bozuk bütün gün durmadan masaj yapıyorum tam biraz indi derken uyuyup sabah kalktığımda dahada şiş biçimsiz bir burunla karşılaşıyorum.kavis istemiştim oda yok ne yapmam gerek lütfen bir şey söyleyin
Yatarken çift yastık kullan mümkün olduğunca dik yatmaya çalış.Doktorum bana bir iğne önermişti,tek seferlik,buruna yapılamayandan ama.Dilersen onu sana söyleyim ama lütfen doktorunun onayını aldıktan sonra vurun.Bende biraz fark olmuştu ama yine de hala kocamanSelam kızlar, burun ameliyatı olalı üç ayı geçti burnum hala inanılmaz şiş artık sabrım kalmadı moralim çok bozuk bütün gün durmadan masaj yapıyorum tam biraz indi derken uyuyup sabah kalktığımda dahada şiş biçimsiz bir burunla karşılaşıyorum.kavis istemiştim oda yok ne yapmam gerek lütfen bir şey söyleyin
Kaç ay oldu sizin ameliyat olalı başta öyle yatıyordum ama şimdi Üç ay oldu artık bıraktım iğneyi bende duydum düşünüyorum aslında doktora gidemedim bir türlü çalıştığım için ama gitsem bile bir bahane bulacağını düşünüyorum genelde öyle olur çünkü içindeki etlerin bir kısmıda şiş gibi kavis yok yapacağını söylemişti çok fazla sorunlu bir burnum zaten yoktu daha güzel olmasını istemiştim çektiğim eziyetle kaldımYatarken çift yastık kullan mümkün olduğunca dik yatmaya çalış.Doktorum bana bir iğne önermişti,tek seferlik,buruna yapılamayandan ama.Dilersen onu sana söyleyim ama lütfen doktorunun onayını aldıktan sonra vurun.Bende biraz fark olmuştu ama yine de hala kocamanBendeki ödem dışı bir sorun malesef.
Birkaç gündür bıraktım masajı pes ettim masaj yaparken gün içinde iniyordu şimdi yapmıyorum hep şiş :/Bence masaj yapmayın.
Çok geçmiş olsun,geçer sabırlı olun dediniz ama sizinki geçmemiş çokta kötü bir ameliyat süreci geçirdim ikinciyi olmak istemiyorum ama şuan çok kötü hem şiş hem düz bir burun önceki halimden çok bir farkı yokGecer sabirli olur valla ben 1 ay once ikinci amaliyati oldum bandajlar cikti baktim.burnum egri dediki odemdir 1 yil 3 ay gecmedi ve durmayan burun akintisi simdi tekrar oldum
Merhaba aynı problemi yaşıyorum.Ödemleriniz nasıl şuan?Arkadaşımla aynı dönem olduk onda hiç böyle bir problem yok gayet düzeldi ödem falan kalmadı.tamam uyuyunca şişer ama inanılır gibi bir şişlik değil.kaviste en azından yine belli ederdi kendini bilemiyorum.yine de teşekkürler:)
Merhaba aynı problemi yaşıyorum.Ödemleriniz nasıl şuan?
Yağlanmanız ne durumda?mrh bnmde aynı şuan 3.5 ay oldu kalın derili olunca biraz geç iniyor ödemler
özelden resim atabilirmisin?
Ben de aynı durumdayım burun ucum top gibi 1.5 sene oldu. Ne zaman geçti odeminiz acaba?3 ay çok kısa bir zaman. Ben ameliyat olalı 1.5 sene oldu hala çok az ödem var burun sırtımda. Ayrıca sabah kalkınca burnunuzun şişmesi normal. Uyku hormonu sebebiyle uykudan sonra yüzümüz şişer zaten. Benim burnum sabahları hala şişer biraz geçince düzelir. Kavis ödem geçince belli oluyor sabırlı olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?