How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Burun estetiği sonrası fazla küçültülmüş bir burun tüm konuları birleştiriyorum

serapalinbeliray

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
34
2
6
22
Arkadaşlar 10 a yakın konu açtım şuan 2 ayım ve tüm konuları birleştiriyorum burnumun son halini de atacağım şu saatten sonra mucizevi bir değişim olucani sanmiyorum aynı durumu yaşayan insanlar hiç mi yok burun büyütenler ya da revizyonla düzelenler

Gayet güzel bir burun sadece dudak ince diye farklı geliyor olabilir ayrıca botoks yapılıyordu bildiğim kadarıyla

Arkadaşlar 10 a yakın konu açtım şuan 2 ayım ve tüm konuları birleştiriyorum burnumun son halini de atacağım şu saatten sonra mucizevi bir değişim olucani sanmiyorum aynı durumu yaşayan insanlar hiç mi yok burun büyütenler ya da revizyonla düzelenler
Reziyon ile büyütebiliyorlar ama benim anlamadığım burnunuzu neden bu kadar orantısız yaptılar? Yani aslında boyutu güzel ama burun ucunu tombul bırakmışlar, daha ince olsa orantılı olurdu. Burun ucu ve burun sırtı orantısız olduğu için göze batıyor bence. Ayrıca bunlar ödem de olabilir ama aşırı değişeceğini sanmıyorum. Revizyon ile istediğiniz sonucu alabileceğinizin garantisi yok. Onun için de 1 yılını doldurmasını beklemeniz gerekli.

çok acil olarak doktora gitmelisiniz, inanın durum hiç iç açıcı değil. Allah operasyonu yapan doktorunuza sabır versin. Hep diyorum estetik operasyon öncesi mutlaka testler yapılmalı diye. Sonuç ortada !

Şimdi biri burnun biraz sola mı kaymış, aaa fındık gibi yüzünün ortasında dese neler olur hayal bile edemezsiniz.

Back